- Reaksiyon puanı
- 630
Arkadaşlar sizce bu ürün işime yararmı tavsiyelerinizi bekliyorum..:helpsmilie:
http://www.mavibilgisayar.com/ud/9253

http://www.mavibilgisayar.com/ud/9253
Bunlar işe yarıyor...Benim notebookumda var, yalnız ben kendimim yaptım masayı kestim daire uclu matkapla 2 tane 6cm fan taktım birde işlemcinin denk geldiği yere bir delik daha açtım, pc'nin ısısı 35 dereceyi geçmiyor..Tavsiye ederim böyle bir ürünü..
Bende Cooler Master'ın bir modelini kullanıyorum gerçekten çok yararlı tavsiye ederim , ayrıca alacağın modelin özelliklerine felan baktım güzel bi seçim yapmışsınGüle güle kullan
Teşekkürler kardeş ben bu soğutucuyu alınca laptopumun sıcaklığı kaça düşer sizce şuan 52:sorry2:
Bende 5-6 derece düşüş oldu , çokda aşırı bir düşüş bekleme bence , ama yararlı olur bence almalısın
valla en iyi el yapımı ben kendim yaptım tahta üstü alüminyum kaplama altta 1tane 12cm lik fan var coşturuyo valla hem klima görevi görüyo hem pcyi soğutuyo![]()
Selamlar,
Temas yüzeyi tamamen alüminyum olanları öneririm. Tuzlular biraz ama işlerini iyi görüyorlar.
Güzel günler dilerim.
Gerek yok aslında bunlara. Kaç dereceye kadar çıkıyor ki senin laptopun sıcaklığı. Benimki normal çalışmada 50 derece civarında. Oyun oynarken 85-90 derece oluyor. zaten yüz küsür dereceye kadar sorunsuz çıkabilecek şekilde tasarlanıyor işlemciler. Tabi belli sıcaklıktan sonrası sorun çıkartabilir gelecekte. Ama seninki 50 derecelerde ise almana gerek yok bence.
Şuan cpu 50 derecede hardisk 45...![]()
Arkadaşlar soğutucu aldım arada 4-5 derece fark var ama hiç susmayan fan artık 5-6 dakkada bir artık devreye giriyor..![]()
Güle güle kullan![]()
Hayırlı olsun. Düşük sıcaklıklarda kullanmana gerek yok. Performans isteyen işlerde kullanmak daha iyi olur kanaatindeyim.
Bunlar işe yarıyor...Benim notebookumda var, yalnız ben kendimim yaptım masayı kestim daire uclu matkapla 2 tane 6cm fan taktım birde işlemcinin denk geldiği yere bir delik daha açtım, pc'nin ısısı 35 dereceyi geçmiyor..Tavsiye ederim böyle bir ürünü..