Notebook soğutucusu...!

altug14

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bunlar işe yarıyor...Benim notebookumda var, yalnız ben kendimim yaptım masayı kestim daire uclu matkapla 2 tane 6cm fan taktım birde işlemcinin denk geldiği yere bir delik daha açtım, pc'nin ısısı 35 dereceyi geçmiyor..Tavsiye ederim böyle bir ürünü..

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Bunlar işe yarıyor...Benim notebookumda var, yalnız ben kendimim yaptım masayı kestim daire uclu matkapla 2 tane 6cm fan taktım birde işlemcinin denk geldiği yere bir delik daha açtım, pc'nin ısısı 35 dereceyi geçmiyor..Tavsiye ederim böyle bir ürünü..

Teşekkür ederim kardeş ozaman yarın ilk işim bunu almak...:)

gkhnksgl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende Cooler Master'ın bir modelini kullanıyorum gerçekten çok yararlı tavsiye ederim , ayrıca alacağın modelin özelliklerine felan baktım güzel bi seçim yapmışsın ;) Güle güle kullan

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Bende Cooler Master'ın bir modelini kullanıyorum gerçekten çok yararlı tavsiye ederim , ayrıca alacağın modelin özelliklerine felan baktım güzel bi seçim yapmışsın ;) Güle güle kullan

Teşekkürler kardeş ben bu soğutucuyu alınca laptopumun sıcaklığı kaça düşer sizce şuan 52:sorry2:

technonur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
valla en iyi el yapımı ben kendim yaptım tahta üstü alüminyum kaplama altta 1tane 12cm lik fan var coşturuyo valla hem klima görevi görüyo hem pcyi soğutuyo :D

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
valla en iyi el yapımı ben kendim yaptım tahta üstü alüminyum kaplama altta 1tane 12cm lik fan var coşturuyo valla hem klima görevi görüyo hem pcyi soğutuyo :D

resmi varsa koyabilirmisin kardeş..:)

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Selamlar,

Temas yüzeyi tamamen alüminyum olanları öneririm. Tuzlular biraz ama işlerini iyi görüyorlar.

Güzel günler dilerim.

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Gerek yok aslında bunlara. Kaç dereceye kadar çıkıyor ki senin laptopun sıcaklığı. Benimki normal çalışmada 50 derece civarında. Oyun oynarken 85-90 derece oluyor. zaten yüz küsür dereceye kadar sorunsuz çıkabilecek şekilde tasarlanıyor işlemciler. Tabi belli sıcaklıktan sonrası sorun çıkartabilir gelecekte. Ama seninki 50 derecelerde ise almana gerek yok bence.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Gerek yok aslında bunlara. Kaç dereceye kadar çıkıyor ki senin laptopun sıcaklığı. Benimki normal çalışmada 50 derece civarında. Oyun oynarken 85-90 derece oluyor. zaten yüz küsür dereceye kadar sorunsuz çıkabilecek şekilde tasarlanıyor işlemciler. Tabi belli sıcaklıktan sonrası sorun çıkartabilir gelecekte. Ama seninki 50 derecelerde ise almana gerek yok bence.

Şuan cpu 50 derecede hardisk 45...:)

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Arkadaşlar soğutucu aldım arada 4-5 derece fark var ama hiç susmayan fan artık 5-6 dakkada bir artık devreye giriyor..:)

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Hayırlı olsun. Düşük sıcaklıklarda kullanmana gerek yok. Performans isteyen işlerde kullanmak daha iyi olur kanaatindeyim.

ALPINEKIN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar özellikle amd işlemciler için kesinlikle tavsiye ederim 25 ytl ye plastik aldık biz kesinlikle alınması gereken bi ürün çok yararı olucaktır özellikle oyunlar için =)=)

eemabal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben kendim yapmayı düşünüyorum bakalım nasıl olacak

Raito

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

hocam imkanın varsa fotografını çekebilirmisin?

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Ya spybot senin laptopa fan almana gerek yok sen yeni bi laptop alman lazım
Bugün fan alırsın yarın hdd si yanar öbür gün ram gider vs
Gerçi laptopların hdd leri değişmiyor ama nerden aklıma geldiyse :D

gencal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Link açılmadı ya modele bakamadık? Modeli ne? Aldın mı memnun musun?

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Konu açılalı bayağı geçmiş ya bu yüzden açılmıyor