Note 9 Pro Ne Kadar Sorunlu?

I'M THE ROSE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Note 9 pro telefon a aklım çok yattı ama sağda solda iyi yorumdan çok kötü yorum var bu telefon o yorumlardaki gibi
Vasatmi? Bazu yorumların altna ben böyle sorun yaşamadım veya yalan bunlar diye cevaplar da geliyo yt deki inceleyenlerde telefonu iyi buluyo .harbiden çok arada kaldım aliyimmi almiyimmi

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Her şeyden önce kötü yorumun iyi yorumdan çok olacağını unutma her şey için böyledir memnun olan şahıs gelip ben memnunum diye konu açmaz ama memnun olmayan şahıs açar. Neredeyse bir sene olacak benim note 9 pro yu alalı daha bir sıkıntım olmadı açıkcası.

I'M THE ROSE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Her şeyden önce kötü yorumun iyi yorumdan çok olacağını unutma her şey için böyledir memnun olan şahıs gelip ben memnunum diye konu açmaz ama memnun olmayan şahıs açar. Neredeyse bir sene olacak benim note 9 pro yu alalı daha bir sıkıntım olmadı açıkcası.
Peki oyun performansı nasıl vede çok isiniyormu

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Oyun performansın konusunda ben pek yanıtlamam doğru olmaz açıkcası mobil oyunlarla pek işim olmuyor olanda cihazı zorlayacak şeyler değil.

yusufege

servet sayar
Müdavim
Reaksiyon puanı
848
Onun yerine poco x3 al kötü telefon değil ama poco x3 daha iyi

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Sorunlu bir telefon değil elbette ama artık biraz eskidi. Bütçenizi söylerseniz daha iyi cihazlar önerebilirim.