Note 8 pil sorunu

notebook

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Yaklaşık 3 aydır note 8 kullanıcısıyım. Telefon sabah 9 da evden cikarken %90 sarjı oluyor ve oglen 1-2 gibi telefonun sarji %50'nin altina dusmus oluyor. Bu surede ben telefonu surekli guc tasarrufu modunda kullaniyorum. Sarjin bu kadar cabuk azalmasi normal mi ?
Genelde saat 2 gibi %35-40 arasi oluyor.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Arkaplanda Bluetooth,Wifi,mobil veri veya uygulamalar sürekli açıkmı bu süreçte telefonunuz ısınmaktamıdır?

notebook

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Bluetooth sürekli kapalı.
Wifi hep açık.
Mobil gerektiğinde açık
Isınma var mı kılıftan dolayı çok hissedilmiyor ne desem yalan olur o konuda.

Doğukan S

Doçent
Reaksiyon puanı
266
Bu kullanım aslında normal bir kullanıcı kullanımı. Peki cihazda çok sık oyun oynuyor musunuz ? Çok dizi veya film izliyor musunuz ?

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Bluetooth sürekli kapalı.
Wifi hep açık.
Mobil gerektiğinde açık
Isınma var mı kılıftan dolayı çok hissedilmiyor ne desem yalan olur o konuda.

Wifi'yi kullanmadığında kapatman gerekiyor. Ekran parlaklığını kısıp telefonu ara sıra yeniden başlatman çözüm olmazsa teknik servise bir baktır.

notebook

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Bu kullanım aslında normal bir kullanıcı kullanımı. Peki cihazda çok sık oyun oynuyor musunuz ? Çok dizi veya film izliyor musunuz ?
Oyun,film,dizi izlemiyorum. Genelde twitterda falan takiliyorum.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Wifi'yi kullanmadığında kapatman gerekiyor. Ekran parlaklığını kısıp telefonu ara sıra yeniden başlatman çözüm olmazsa teknik servise bir baktır.
En son çare servise göndericem zaten.

Son düzenleme:

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
bende de samsung health her zaman açık sürekli bildirim geliyor.yürüdüğüm adımları sayıyor :)
bu bataryayı etklier mi?

Doğukan S

Doçent
Reaksiyon puanı
266
Oyun,film,dizi izlemiyorum. Genelde twitterda falan takiliyorum.

En son çare servise göndericem zaten.
O zaman cihazı yoğun kullanmıyorsunuz demektir. Bu nokta da büyük ihtimalle bataryada bir problem olması muhtemel. Cihazı bir formatlayıp tekrar deneyin eğer olmazsa bir servise götürün.

bende de samsung health her zaman açık sürekli bildirim geliyor.yürüdüğüm adımları sayıyor :)
bu bataryayı etklier mi?
Tabi ki etkiler. Arka planda çalışıyor. Eğer spor yapmayan ve uygulamayı kullanmayan biriyseniz ayarlardan devre dışı bırakmanızı öneririm.

Son düzenleme:

notebook

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
En so
O zaman cihazı yoğun kullanmıyorsunuz demektir. Bu nokta da büyük ihtimalle bataryada bir problem olması muhtemel. Cihazı bir formatlayıp tekrar deneyin eğer olmazsa bir servise götürün.

Tabi ki etkiler. Arka planda çalışıyor. Eğer spor yapmayan ve uygulamayı kullanmayan biriyseniz ayarlardan devre dışı bırakmanızı öneririm.

Gondericem galiba servise ben bu telefona 5000 lirayi guc tasarrufunda kullanamama ragmen gun ortasinda bitsin diye vermedim.

Doğukan S

Doçent
Reaksiyon puanı
266
En so

Gondericem galiba servise ben bu telefona 5000 lirayi guc tasarrufunda kullanamama ragmen gun ortasinda bitsin diye vermedim.
Peki cihazı orjinal adaptörü dışında herhangi bir şey ile şarj ediyor musun ? Ya da sağlıklı şarj ettiğinizi düşünüyor musunuz ?

notebook

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Peki cihazı orjinal adaptörü dışında herhangi bir şey ile şarj ediyor musun ? Ya da sağlıklı şarj ettiğinizi düşünüyor musunuz ?
Hep kendi sarj cihazi ile sarj ettim. Pil sorununu fark ettikten sonra işte okulda samsung powerbank ile sarj ettim.

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Yaklaşık 3 aydır note 8 kullanıcısıyım. Telefon sabah 9 da evden cikarken %90 sarjı oluyor ve oglen 1-2 gibi telefonun sarji %50'nin altina dusmus oluyor. Bu surede ben telefonu surekli guc tasarrufu modunda kullaniyorum. Sarjin bu kadar cabuk azalmasi normal mi ?
Genelde saat 2 gibi %35-40 arasi oluyor.
Note 8 pilleri yeterli degil benim note 8 var gunde 2 kere fulluyorum pil cabuk bitiyor. Yani bu herkesde var 1 gun guc tasarruf modunda kullandim ve ö gun sarj etme gerek duymadim parlaklik fullde kullaninca ogleni bile goremedigim oluyor. Bende otomatik parlakligi actim ve oyle kullaniyorum

notebook

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Note 8 pilleri yeterli degil benim note 8 var gunde 2 kere fulluyorum pil cabuk bitiyor. Yani bu herkesde var 1 gun guc tasarruf modunda kullandim ve ö gun sarj etme gerek duymadim parlaklik fullde kullaninca ogleni bile goremedigim oluyor. Bende otomatik parlakligi actim ve oyle kullaniyorum
Telefondan çok memnun olmama rağmen sırf pil performansı yüzünden aldığım için pişmanım.