mehmetcankrdl
Öğrenci
Merhaba Samsung Galaxy Note8 mi yoksa Samsng Galaxy S9+ mı almalıyım.ShiftDeleteNet lütfen Note8 ve S9+ karşılaştıma videosu çekermisiniz.Cevap verirseniz sevinirim
Neden gerek yok ben büyük tel istiyorum ve ayrıca s9+ daha iyi degilmiKesinlikle S9 derim S9+ ya gerek yok.
Evet daha iyi.Neden gerek yok ben büyük tel istiyorum ve ayrıca s9+ daha iyi degilmi
Sarj konusunda hagisi daha uzun gidiyo ve s9+ ın ne gibi artilari varEvet daha iyi.
Galaxy S9+ daha uygun olacaktır.
S9+ ın ne gibi artıları var bataryası daha izun gidiyormu note8 denTabikide s9 plus. Kalemle aşırı işin yoksa note serisinin almana gerek yok zaten s9 plus daha iyi.
S9 plusın hangi artiları var ve şarjı hangisinin daha uzun gidiyorS9 Plus.
S9 plusS9 Plus.
S9 plusin ithalatçı garantilisini alsam bi sıkıntı olurmu?
Note 8'den daha iyi pili. Sıkıntı yaşamazsın.Şarj kon
Sarj konusunda hagisi daha uzun gidiyo ve s9+ ın ne gibi artilari var
Bildiğim kadar pili bi tık note8 den daha iyi, artıları da note 8 snapdragon 835 kullanıyor s9 plus snapdragon 845, aslında ülkemizde satılan modellerde exynos işlemci kullanılıyor ama çok fark olacağını sanmam. Sanırım ithalatçı garantili olanlar snapdragonlu oluyodu ama emin değilim, bazı telefonlar öyle oluyor.S9+ ın ne gibi artıları var bataryası daha izun gidiyormu note8 den
---- Mesajlar birleştirildi ----
S9 plusın hangi artiları var ve şarjı hangisinin daha uzun gidiyor
Sende note 8 mi var note 8 varsa note 8 le ilgili dusuncelerin nedir?kalemle işin yoksa s9+
ama benim gibi kalemi aktif kullanıyorsan note 8 tabiqi
Siz telefon alacak olaniz şuan hangi telefonu alırdınız.Evet daha iyi.
bende note 4 varSende note 8 mi var note 8 varsa note 8 le ilgili dusuncelerin nedir?
Siz telefon alacak olaniz şuan hangi telefonu alırdınız.
Exynos daha iyi. Mesela video işlemede baya fark atıyor 845eBildiğim kadar pili bi tık note8 den daha iyi, artıları da note 8 snapdragon 835 kullanıyor s9 plus snapdragon 845, aslında ülkemizde satılan modellerde exynos işlemci kullanılıyor ama çok fark olacağını sanmam. Sanırım ithalatçı garantili olanlar snapdragonlu oluyodu ama emin değilim, bazı telefonlar öyle oluyor.
Ben Galaxy S9+ alırdım.Sende note 8 mi var note 8 varsa note 8 le ilgili dusuncelerin nedir?
Siz telefon alacak olaniz şuan hangi telefonu alırdınız.
Everyting Apple kanalında gördüm. X dahil herkesi elden geçirdi Exynos.Video işleme ne oluyor ? Çekme mi yoksa bir yere yükleme veya düzenleme mi ?
Siz telefon alacak olaniz şuan hangi telefonu alırdınızEvet daha iyi.
Suan bendede note 4 varbende note 4 var![]()
Ben suan note 4 kullaniyorum 4 sene oldu alali note4 den cok memnundum ama artik normal olarak yavasladi kasmalar olmaya basladi aklimda note 8 vardi ama s9+ ın kamerasi islemcisi daha iyi ve benim icin şarjin gitme sureside onemli youtubeden izledim s9+ 7 saatten fazla gidiyo surekli ekran acik oyun felan oynayarak note8 6 saat gidiyor s9+ in sarji daha uzun sure gidiyor bu yuzden s9+ alma düşüncesindeyim.Peki Mehmet kardeşim senin düşücen nedir ? Sana hangisi yakın geliyor ?
Ben suan note 4 kullaniyorum 4 sene oldu alali note4 den cok memnundum ama artik normal olarak yavasladi kasmalar olmaya basladi aklimda note 8 vardi ama s9+ ın kamerasi islemcisi daha iyi ve benim icin şarjin gitme sureside onemli youtubeden izledim s9+ 7 saatten fazla gidiyo surekli ekran acik oyun felan oynayarakPeki Mehmet kardeşim senin düşücen nedir ? Sana hangisi yakın geliyor ?
Kardeşim note8 ile ilgili tecrubelerini paylasirmisin lütfen.Ben Note 8 kullanıyorum.Pili haricinde çok güzel telefon.
Ben suan note 4 kullaniyorum 4 sene oldu alali note4 den cok memnundum ama artik normal olarak yavasladi kasmalar olmaya basladi aklimda note 8 vardi ama s9+ ın kamerasi islemcisi daha iyi ve benim icin şarjin gitme sureside onemli youtubeden izledim s9+ 7 saatten fazla gidiyo surekli ekran acik oyun felan oynayarakPeki Mehmet kardeşim senin düşücen nedir ? Sana hangisi yakın geliyor ?
S9+ in fiyati ne zaman duser sizce.Ben Galaxy S9+ alırdım.
S9+ ithalatçı garantili alsam bir sorunla karşılaşırmıyım? Bi eksileri olurmu?Evet daha iyi.
note 4 gercekten samsungun note serisinin en iyi cikis yapan telefonu olduSiz telefon alacak olaniz şuan hangi telefonu alırdınız
Suan bendede note 4 var
Ben suan note 4 kullaniyorum 4 sene oldu alali note4 den cok memnundum ama artik normal olarak yavasladi kasmalar olmaya basladi aklimda note 8 vardi ama s9+ ın kamerasi islemcisi daha iyi ve benim icin şarjin gitme sureside onemli youtubeden izledim s9+ 7 saatten fazla gidiyo surekli ekran acik oyun felan oynayarak note8 6 saat gidiyor s9+ in sarji daha uzun sure gidiyor bu yuzden s9+ alma düşüncesindeyim.
Ben suan note 4 kullaniyorum 4 sene oldu alali note4 den cok memnundum ama artik normal olarak yavasladi kasmalar olmaya basladi aklimda note 8 vardi ama s9+ ın kamerasi islemcisi daha iyi ve benim icin şarjin gitme sureside onemli youtubeden izledim s9+ 7 saatten fazla gidiyo surekli ekran acik oyun felan oynayarak
Kardeşim note8 ile ilgili tecrubelerini paylasirmisin lütfen.
Ben suan note 4 kullaniyorum 4 sene oldu alali note4 den cok memnundum ama artik normal olarak yavasladi kasmalar olmaya basladi aklimda note 8 vardi ama s9+ ın kamerasi islemcisi daha iyi ve benim icin şarjin gitme sureside onemli youtubeden izledim s9+ 7 saatten fazla gidiyo surekli ekran acik oyun felan oynayarak
S9+ in fiyati ne zaman duser sizce.
S9+ ithalatçı garantili alsam bir sorunla karşılaşırmıyım? Bi eksileri olurmu?
İthalatçı garantili telefonlardaaithalat sıkıntı çıkaracağını sanmam. tr garanti için bayağı fazla fiyat alınıyor. Diyelim ki telefon kırıldı ithalatçı kabul etmedi o zaman 200tl'ye tamir ettirin.
Garanti dışında hiçbir eksiği olmaz. Fiyatı 1-2 ay sonra düşüş yaşayacaktır. Tabi bu ithalatçı versiyonundaki görüşlerim TR garantilinin düşmesi için Yeni note 9'un çıkması lazım.Siz telefon alacak olaniz şuan hangi telefonu alırdınız
Suan bendede note 4 var
Ben suan note 4 kullaniyorum 4 sene oldu alali note4 den cok memnundum ama artik normal olarak yavasladi kasmalar olmaya basladi aklimda note 8 vardi ama s9+ ın kamerasi islemcisi daha iyi ve benim icin şarjin gitme sureside onemli youtubeden izledim s9+ 7 saatten fazla gidiyo surekli ekran acik oyun felan oynayarak note8 6 saat gidiyor s9+ in sarji daha uzun sure gidiyor bu yuzden s9+ alma düşüncesindeyim.
Kardeşim note8 ile ilgili tecrubelerini paylasirmisin lütfen.
S9+ in fiyati ne zaman duser sizce.
S9+ ithalatçı garantili alsam bir sorunla karşılaşırmıyım? Bi eksileri olurmu?