İrfan Fatih Ağaçayaklar
Profesör
Sizce Note 8'in fiyatının bu kadar düşmesi normal mi?
Samsung Galaxy Note 8 Cep Telefonu (samsung Türkiye Garantili) - n11.com
Samsung Galaxy Note 8 Cep Telefonu (samsung Türkiye Garantili) - n11.com
300 TL kupon derken ? Ben görmedim.300 tl kupon ile beraber 3900 tl geliyor iPhone x'e o kadar para bayılmaktansa note 8 alasım geliyor
300 TL kupon derken ? Ben görmedim.
Bilmiyordum sağolasın.Her gun belirli saatlerde n11 kupon veriyor hocam.
Ana sayfadan bakabilirsiniz
Bilmiyordum sağolasın.
--- Gönderi Güncellendi ---
N11'den telefon alan var mı? Güvenilir mi?
Bir arkadaş için sordum sağolasın.Güvenilir mağazalardan alın hocam.
Eğer kırık vs gelirse çok uğraşırsınız n11 iade almıyor
Fiyatin dusmesi normal.hic sadirmadim.ilk ciktiginda dusecek dedik yok dediler.note serisi fiyatta oynama olmaz dendi.piyasalarda dahada dusecek.o fiyatlardan satmasi zor cunku.satilmiyo cunku tr de.’x’e o para vericene ‘bunu al’dedirtme mantigi kim ne derse desin.3k lara sd835 li-2k civarina sd 820 li cihazlar varken adam gider buna 5 k verir mi?keriz mi millet?illa android cihaz alicaksam secenegim cok arkadas.ios cihaz alicaksamda cok gerci.x’ de satmiycak.3800 civari 7 plus varken apple tr garantili 6k veren sirf zevkine alir o cihazi.bu fiyatlarla resmen “siz kerizsiniz.”dendi bize.
Apple ve fiyat düşürmek ?X düşer mi sence![]()
Apple ve fiyat düşürmek ?![]()
X düşer mi sence![]()
Apple'ın asla ve asla ama gerçekten asla fiyat düşürdüğünü görmedim yeni bir telefon çıkardıkça
Çok net bir şekilde söylüyorum. X'in fiyatı düşmeyecek Android'in Apple'a en yakın olduğu zaman da bile S6 Edge Plus 3100'ken 16GB 6S 3150ydi Note ile X'in arasındaki fiyat farkı korunacak.
Apple'ın asla ve asla ama gerçekten asla fiyat düşürdüğünü görmedim yeni bir telefon çıkardıkça
Çok net bir şekilde söylüyorum. X'in fiyatı düşmeyecek Android'in Apple'a en yakın olduğu zaman da bile S6 Edge Plus 3100'ken 16GB 6S 3150ydi Note ile X'in arasındaki fiyat farkı korunacak.
bende hiç 300 tl kupon verdiğini görmedim.11.11 kampanyası için en fazla 110 tl veriyor .o da kalmamışHer gun belirli saatlerde n11 kupon veriyor hocam.
Ana sayfadan bakabilirsiniz
Bende v30 dan umutluyum note 8 bu kadar düşüyor ise lg de düşmeli gerçi daha ortada telefon yok ama neyseTamam iste note8 tr’de 4150 seviyelerinde sagda solda gezinmeye baslandi.x etkisi olacak diyordum note’da olmaya basladi daha da olacak.androidde cinlisi,japonu,lg si vs hatta kendi kendini bile zorluyor samsung’u.(s8 3k civari)insan giderde 5000 verip note8 alir mi???3000 lerde 2017 telefonlari varken...durum boyle olunca 6100 verilip x alinir mi??
Apple’in inatci-kibirli huyunu cok iyi bildigim icin zaten kesin konusmadim yukarda.ama baska sansi yok bence.
Ha bu konustugumuz tr pazarinda boyle.globalde yuzdelik olarak pazar payimiz kac?kim sallar bizi? diye de sormak geliyo icimden.
bende hiç 300 tl kupon verdiğini görmedim.11.11 kampanyası için en fazla 110 tl veriyor .o da kalmamış
Bende v30 dan umutluyum note 8 bu kadar düşüyor ise lg de düşmeli gerçi daha ortada telefon yok ama neyse
Adamlar X'den çok 8 düz 8 satacak TR'de X'in TR'ye gelme sebebi Apple'ın yaptığı herşeyi her ülkeye getirme huyu.Bu fiyatlarla kim alır ki hocam ?
Aynı umudu besliyorum bendeBende v30 dan umutluyum note 8 bu kadar düşüyor ise lg de düşmeli gerçi daha ortada telefon yok ama neyse