Note 8 Fiyatı..

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
300 tl kupon ile beraber 3900 tl geliyor iPhone x'e o kadar para bayılmaktansa note 8 alasım geliyor

Sx105rRomules

Profesör
Reaksiyon puanı
177
note 8 tabiki daha mantıklı ileriki oreo ve bixby 2 güncellemelerini garanti alacağına ınanıyorum

Mustafa Kiraz

Asistan
Reaksiyon puanı
80
Bu cihazı ben de gördüm Berkin Bozdoğan ile birlikte çalışan Ersin akmana sordum düşmüş olabilir dedi bir yerde de belkili konuştu.
Araştırmak lazım üst seviyede alınacak tek cihaz Note 8 bu fiyata

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Fiyatin dusmesi normal.hic sadirmadim.ilk ciktiginda dusecek dedik yok dediler.note serisi fiyatta oynama olmaz dendi.piyasalarda dahada dusecek.o fiyatlardan satmasi zor cunku.satilmiyo cunku tr de.’x’e o para vericene ‘bunu al’dedirtme mantigi kim ne derse desin.3k lara sd835 li-2k civarina sd 820 li cihazlar varken adam gider buna 5 k verir mi?keriz mi millet?illa android cihaz alicaksam secenegim cok arkadas.ios cihaz alicaksamda cok gerci.x’ de satmiycak.3800 civari 7 plus varken apple tr garantili 6k veren sirf zevkine alir o cihazi.bu fiyatlarla resmen “siz kerizsiniz.”dendi bize.

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
Fiyatin dusmesi normal.hic sadirmadim.ilk ciktiginda dusecek dedik yok dediler.note serisi fiyatta oynama olmaz dendi.piyasalarda dahada dusecek.o fiyatlardan satmasi zor cunku.satilmiyo cunku tr de.’x’e o para vericene ‘bunu al’dedirtme mantigi kim ne derse desin.3k lara sd835 li-2k civarina sd 820 li cihazlar varken adam gider buna 5 k verir mi?keriz mi millet?illa android cihaz alicaksam secenegim cok arkadas.ios cihaz alicaksamda cok gerci.x’ de satmiycak.3800 civari 7 plus varken apple tr garantili 6k veren sirf zevkine alir o cihazi.bu fiyatlarla resmen “siz kerizsiniz.”dendi bize.

X düşer mi sence :D

Mustafa Kiraz

Asistan
Reaksiyon puanı
80
Apple'ın asla ve asla ama gerçekten asla fiyat düşürdüğünü görmedim yeni bir telefon çıkardıkça
Çok net bir şekilde söylüyorum. X'in fiyatı düşmeyecek Android'in Apple'a en yakın olduğu zaman da bile S6 Edge Plus 3100'ken 16GB 6S 3150ydi Note ile X'in arasındaki fiyat farkı korunacak.

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
Apple'ın asla ve asla ama gerçekten asla fiyat düşürdüğünü görmedim yeni bir telefon çıkardıkça
Çok net bir şekilde söylüyorum. X'in fiyatı düşmeyecek Android'in Apple'a en yakın olduğu zaman da bile S6 Edge Plus 3100'ken 16GB 6S 3150ydi Note ile X'in arasındaki fiyat farkı korunacak.

Bu fiyatlarla kim alır ki hocam ?

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250

Tamam iste note8 tr’de 4150 seviyelerinde sagda solda gezinmeye baslandi.x etkisi olacak diyordum note’da olmaya basladi daha da olacak.androidde cinlisi,japonu,lg si vs hatta kendi kendini bile zorluyor samsung’u.(s8 3k civari)insan giderde 5000 verip note8 alir mi???3000 lerde 2017 telefonlari varken...durum boyle olunca 6100 verilip x alinir mi??
Apple’in inatci-kibirli huyunu cok iyi bildigim icin zaten kesin konusmadim yukarda.ama baska sansi yok bence.
Ha bu konustugumuz tr pazarinda boyle.globalde yuzdelik olarak pazar payimiz kac?kim sallar bizi? diye de sormak geliyo icimden.

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Tamam iste note8 tr’de 4150 seviyelerinde sagda solda gezinmeye baslandi.x etkisi olacak diyordum note’da olmaya basladi daha da olacak.androidde cinlisi,japonu,lg si vs hatta kendi kendini bile zorluyor samsung’u.(s8 3k civari)insan giderde 5000 verip note8 alir mi???3000 lerde 2017 telefonlari varken...durum boyle olunca 6100 verilip x alinir mi??
Apple’in inatci-kibirli huyunu cok iyi bildigim icin zaten kesin konusmadim yukarda.ama baska sansi yok bence.
Ha bu konustugumuz tr pazarinda boyle.globalde yuzdelik olarak pazar payimiz kac?kim sallar bizi? diye de sormak geliyo icimden.
Bende v30 dan umutluyum note 8 bu kadar düşüyor ise lg de düşmeli gerçi daha ortada telefon yok ama neyse

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Bende v30 dan umutluyum note 8 bu kadar düşüyor ise lg de düşmeli gerçi daha ortada telefon yok ama neyse

Evet ortada telefon yok ve v30 plus dedikodulari dolasmaya basladi.nasi isse artik.lg’nin acil biseyler yapmasi lazim,bu iki sacma firma(kim olduklari belli) iyice insanlarin sinirini ziplatmadan.
Not:v20 de guzel telefondu.fiyat bakimindan da iyi.jer turlu ilk ikiye kafa tutacak firma ama reklam-kendini pullattirip satma sifir.

Mustafa Kiraz

Asistan
Reaksiyon puanı
80
Bu fiyatlarla kim alır ki hocam ?
Adamlar X'den çok 8 düz 8 satacak TR'de X'in TR'ye gelme sebebi Apple'ın yaptığı herşeyi her ülkeye getirme huyu.
Adalar 8 satar zaten kazanır X alan olursa ondan da kazanır. X'in fiyatı 5500e falan düşerse 8 Plus almaz kimse

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
mağazada 5000 tl olan telefonun bu fiyattan internette satılması normal.internet de de yakın fiyata olsa mğaza varken kimse almaz.

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Ben dubaiden 2000 tl ye getirttim note 8 i. Bu tarz eline biryerlerden geçmiş cihaz olabilir. Üzerinde samsung elektronik istanbul pazarlama etiketi ve garantisi olduktan sonra sorun yok. 3500 ede bulsam alırım