kocakaplan1
Öğrenci
Yarın note 7 alıcam ama bugün bir arkadaşım aradı telefonu media markt dan inceledim ön kamerası note 5 in ön kamerasından daha kötü dedi kafam karıştı sizce böyle birşey mümkün mü ?
Zor bir ihtimal güzellik modu açık kalmıştır. Düzeltince düzeltince kötü demiştir.Kendin incele karar ver zaten iki telefon yanyana olur.Yarın note 7 alıcam ama bugün bir arkadaşım aradı telefonu media markt dan inceledim ön kamerası note 5 in ön kamerasından daha kötü dedi kafam karıştı sizce böyle birşey mümkün mü ?
Teşekkür ederim inceleyip kararımı vericem zatenZor bir ihtimal güzellik modu açık kalmıştır. Düzeltince düzeltince kötü demiştir.Kendin incele karar ver zaten iki telefon yanyana olur.
Teşekkürler . Beklemekten çok sıkıldım bu telefonu 2 ay bekledim zaten daha fazla bekleyemem kralıda gelseDüşünmeden rahatlıkla alabilirsin dedikodulara aldırma gayet güzel telefon şuan piyasadaki en iyi telefon ama iphone 7 yide bekleyebilirsin
zor ihtimal kardeşim oradaki cihazlar demo ondan olabilir yada güzellik vs modu açıktır ondandır...Yarın note 7 alıcam ama bugün bir arkadaşım aradı telefonu media markt dan inceledim ön kamerası note 5 in ön kamerasından daha kötü dedi kafam karıştı sizce böyle birşey mümkün mü ?