#hainkostok
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 33
Hayırlı olsunArkadaşlar Teşekkürler yorumlarınız için iPhone 6 64 gb buldum onun ile takas ettim
Hayırlı olsunArkadaşlar Teşekkürler yorumlarınız için iPhone 6 64 gb buldum onun ile takas ettim
Arkadaşlar Teşekkürler yorumlarınız için iPhone 6 64 gb buldum onun ile takas ettim
Hayırlı olsun kardeşimArkadaşlar Teşekkürler yorumlarınız için iPhone 6 64 gb buldum onun ile takas ettim
Valla harika alır almaz Apple Music üyeliğini başlattım 3 ay ücretsiz nasıl olsa Telefon halen hızlı ve halen akıcı çalışıyor şarjı Note 5'ten daha uzun gidiyor.Hayırlı olsun. İzlenimlerini, deneyimlerini paylaşırsan platformlar arası geçiş yapacak arkadaşlara yardımcı olmuş olursun.
Attan inip Pegasus'a binmek gibi oldu Yani her iki cihaz güzel fakat stabilite olsun akıcılık olsun bana göre iPhone 6 bir tık önde cihaz yağ gibi akıyor düşük güç modunda şarj nerdeyse hiç gitmiyorBende bugun cok temiz note 5 buldum 2. El 1500 e alsammı diye baya tereddüt ettim, sonra vazgectim, biraz kıyaslarmısın hocam note 5 ve iphone 6 yı, attan inip eşeğe binmek gibi olmamıstır mutlaka ama artıları eksileri nedir 2 cihazin?