Note 5 vs Note 4 Arayüz

CaglarOzy

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ya çok fark yok ama paran varsa NOTE 5 al güncel kal

note 4 aldım,şuan elimde kendisi :D 1600 liraya 9 taksit olarak aldım bayağa iyi bir alışveriş oldu

- - - Mesaj Güncellendi - - -

turkcell uygulamalarını devre dışı bıraktım,kullanıyorum.herhangi bir zararı var mıdır ?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
note 4 aldım,şuan elimde kendisi :D 1600 liraya 9 taksit olarak aldım bayağa iyi bir alışveriş oldu

- - - Mesaj Güncellendi - - -

turkcell uygulamalarını devre dışı bıraktım,kullanıyorum.herhangi bir zararı var mıdır ?
Olmaz sadece hafiza kaplar ama performansi etkilemez.
Nasıl memnun musun?

CaglarOzy

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Olmaz sadece hafiza kaplar ama performansi etkilemez.
Nasıl memnun musun?

valla spigen kılıfla beraber telefon devasa büyüklükte oldu.1.90 boyunda kalıplı biriyim benim bile elime oturmuyor :D geldiğinden beri elimden bırakmadım o yüzden çok ısındı bugün,zamanla stabil hal alır herhalde.5.0 güncellemesini aldım hemen,takılma vs söz konusu değil.s-pen ile çoklu pencere bilgisayar hissi yaratıyor hep istemiştim böyle bir şey.şarj olarak hızlı şarj mevcut 40-45 dk da fullüyorum Allahın lütfu adeta :D daha çözemediğim çok olayı var.gözüme batan kötü tek şey kamera.gerçekten rezalet hem ön hem arka :D

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Yukarda custom rom sayacı artırmiyor yazmış birisi yanlış bilgi artıyor çünkü şu anda benim n4 sayacı 1 sadece stock rom kurdugunuzda artmaz root ve custom rom da artar

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Yukarda custom rom sayacı artırmiyor yazmış birisi yanlış bilgi artıyor çünkü şu anda benim n4 sayacı 1 sadece stock rom kurdugunuzda artmaz root ve custom rom da artar
Knox'u rootu atmadan önce kaldirinca artiyor ama Triangle de o sayaci temizliyor.

Aksi taktirde Knox oraya gömüyor bu cihaz rootlu diye.