Note 5 vs İphone 6S

Ahmet Onat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sizce 6s mi Note5 mi??
Alacağım telefonun beni en az 2 sene götürmesi gerek yorumlarınızı bekliyorum :)

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Kullanım tarzına göre değişir .
1. Stabilite olmazsa olmazlarındansa iphone
2.ekran kalitesi olmazsa olmazlarındansa note 5
3. Oyun oynamadan dakka geçirmem dersen iphone (note 5 in geri kalır bir yanı yok ama oyun stabilitesine bakacak olursak iphone 6s bir tık önde )
4. Çoklu görev konusunda note 5 bir numara (4gb ram var )
5. Kamera dersen 1.9 f diyafram açıklığıyla note 5 kamerası muazzam sonuçlar veriyor (ayrıca 16 mp). iphone kamerasının kendine has ışık ölçüm metodu var bence başarılı 12mp de cabası :) ama ben yine de note 5 derim .
6. Force touch özelliği dikkate değer o konuda iphone
7. Çözünürlük dersen note 5 . (İphone 6s 750p 6splus hala 1080p)
8.internet indirme hızı ve 4g desteği dersen note 5 (iphone 150 mbps desteklerken note 5 450 mbps :)
9. Ve tabiki note 5 in stylus kalemi muhteşem hassasiyeti var :)

Ben iphone 6 64 gb satıp note 5 e geçtim gayet memnunum .

Ahmet Onat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşte bence note 5 de stabiliE bir cihaz yani bu birazda telefona bakmakla alakalı temiz kullanırsan note5 de stabil bir cihaz bu arada teşekkür ederim

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Temiz bakmakla alakası yok 3 günlük cihaz bendeki . Her türlü temiz yani . Küçük hatalar var onlar da güncellemeyle düzelecektir .

Ahmet Onat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bakalım göreceğiz kararımızın doğru olup olmadığını :) İşte iki yıl sonra nolcak kestirmek pek mümkün değil. Bu arada ben de İphone 4 kullanıyorum

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
İkinci yorum deneyim tecrübe ve bilgi ile sana yeter gerisini senin zevkin belirleyecek

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Note 5 daha çok iş hayatı için üretilmiş gibi. 6s daha iyi.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Ben küçük ekranda kalemi pek doğru bulmuyorum. Note 5 kullananlar kalemi ne kadar kullanıyorsunuz? Samsung'un tabletlerinde kalem olayı güzel.

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
İş hayatımı hahahah :) dostum inan bu tüi şeyler iş hayatında dalga konusu . Her halukarda o da iphone gibi oyuncak .

xxmeeminxx

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Note 5 daha çok iş hayatı için üretilmiş gibi. 6s daha iyi.

iş hayatı mı :D o kalem anca kıların cektiği fotoyu düzeltemede ya da normal gençlerin zevkine kullanacağı fonksiyon. emin ol gercek iş haaytında samsung kullnan yüksek kesim göremezsin hepsi iphone dur ama alt kesimlerde calısanlar da görürsün samsung

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
iş hayatı mı :D o kalem anca kıların cektiği fotoyu düzeltemede ya da normal gençlerin zevkine kullanacağı fonksiyon. emin ol gercek iş haaytında samsung kullnan yüksek kesim göremezsin hepsi iphone dur ama alt kesimlerde calısanlar da görürsün samsung
Ee sonuç olarak iş ve çalışmaya odaklanmışlar ne demek istiyosun yani.

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550

Tarih hocam geldi sordu, ben bilgisayardan değil de artık oturduğum yerden şu işlerimi halledeyim dedi. Note 5 aldırdık şimdi, bütün sunumlarıdır, video hazırlama gibi bilgisayar da yapılacak çoğu şeyi yapıyor bunları kalemle yapmakta işini hızlandırıyor. Bir kere 6S batarya ömrümden dolayı iş hayatı için uygun bir cihaz değil, yüksek kesim iPhone alır doğrudur, günümüzde akıllı cihazlar bir prestij, hava atma aracı haline geldiği için...

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Bence Note 5 al. Iphone 6S bence beklentinin altinda tabi kamera RAM vs. arttı 3D touc gibi guzel ozellikler var. Ama 1710 mAh batarya nedir islemci diyon yazilim diyon ama daha fazlasini yapamazmisin (yaparm ama satıs stratejisi) , Note 5 alirsan sadece guncelleme konusunda apple dan geri kalirsin.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Alacağım telefonun beni en az 2 sene götürmesi gerek yorumlarınızı bekliyorum :)
2 telefonda seni2 yıl rahat götürür.daha önce android kullandıysan ve sevdiysen note 5 ios kullandıysan 6s'e bak derim....

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Kafayı yiyecem halan daha iPhone ram az diye git note 5 al diyorlar. Çıldırmamak elde değil.

Ahmet Onat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha önce hiç android kullanmadım :) Ama atılmak istiyorum bu dünyaya :)
Şu anda İphone 4 kullanıyorum gayet iyi bir cihaz fakat değiştirme vakti geldi :D

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
İphone 4 de nasıl kalabildin bravo ben iphone 4 den so ra 6 tane telefın kullandım

M

Merey

SDN Okuru
Ben de bu sorunun cevabını arıyorum ama beni üniversite bitene kadar götürecek bir telefon lazım 4 yıl note 5 dayanır mı ?

caglarcb

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Kesinlikle iphone. Android olarakta gelecek olan modellerden Z5 veya Z5 premium'u bekleyebilirsiniz.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Ben Galaxy S2'yi yaklasik dört sene kullandim, note 5'de rahat 4-5 sene gider. Kullaniminiza bagli tabii ki.

Kararsızzzzzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galaxy hiç kullanmadım şuanda da iphone 4 kullanıyorum sizce iphone 6 plus mu yoksa note5 mi hala karar veremiyorum

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
2 yıl 2 side götürür büyük ekran ve fonksiyonellik dersen ve daha iyi kamera dersen note 5 al derim 6s in başlangıç fiyatı bile 3100 tl bulabilirsen 64 gb lık note 5 al keyfine bak.....