Note 5 vs İphone 6S

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Arkadasim uzun bir sure kullanmak istiyorasan iphone al. Cunku 2 yil sonrada aldigin gibi stabil ve hizli olarak kullanmaya devam edersin. Hee bu demek degil ki note5 yavaslicak. Tabikide hayir. Ama apple'in ios sistemi oldukca stabil. Ama birde soyle dusun. 6s ile yapabildiklerini note5le yapamicakmisin ? evet yapicaksin. Hatta bazi yerlerde daha iyisini yapicaksin..mesela video cekimlerinde 6s de ois yani optik goruntu sabitleyici yok. Note5 de var. 6s in 1750 mAh cij pili var bu neye yetcek? Hicbirseye! Note5 de 3050 mAh pil. surekli oyun oynamazsan 24 saati cikartirsin. Birde note5de ekran buyukluk ve kalite avantaji var. Kalemi var. Vede en onemlisi arada 600-700 lira fark var. Tabi bu fark 6s in 16gb ile note5 in 32gb modelleri icin gecerli. illa iphone istiyorsan 6s plus Veya 6 plus al. Yok ben iyi olani almak istiyorum diyorsan o zaman note5 alicaksin hem paran cebinde kalicak hemde 6se gore daha iyi bir telefon almis olucaksin. Bu arada bilmeyenler olabilir 6s de ois yok 6s plus da var. Ve bu zamanda yuksek paralar oducekseniz ois olmayan bir cihaz almayin.

SeeTake

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Uzun ömürlü istiyorsan iPhone'u tercih et. Note 5 aldıktan 5-6 ay sonra pişmanlık yaşayabilirsin. Özellikle iPhone'un plus modellerini alırsan, denildiği gibi şarj problemi çekmezsin ;)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Uzun ömürlü istiyorsan iPhone'u tercih et. Note 5 aldıktan 5-6 ay sonra pişmanlık yaşayabilirsin. Özellikle iPhone'un plus modellerini alırsan, denildiği gibi şarj problemi çekmezsin ;)
5-6 ay sonra Samsung kullanıcısı niçin pişmanlık yaşasın.? Bir telefonu kullanmak için alacaksa pişmanlık yaşamaz. Çünkü Samsung Note4 ve sonra çıkardığı telefonlarda gerçekten iyi malzeme iyi yazılım kullanmaya başladı. Şahsen 8 ay note 4 kullanmış birisi olarak da yazılımsal 1 tek problemim olmadı. Bayağı da düşünmüştüm telefonu. Servis e bir kere gittim o da aksesuar değiştirmek için onunda değiştirdiler ( garanti kapsaminda) kullanıcı pişmanlık yaşamaz. Ama alıp bir kaç ay sonra satarım diyorsa zarari büyük olur.

SeeTake

Asistan
Reaksiyon puanı
8
5-6 ay sonra Samsung kullanıcısı niçin pişmanlık yaşasın.? Bir telefonu kullanmak için alacaksa pişmanlık yaşamaz. Çünkü Samsung Note4 ve sonra çıkardığı telefonlarda gerçekten iyi malzeme iyi yazılım kullanmaya başladı. Şahsen 8 ay note 4 kullanmış birisi olarak da yazılımsal 1 tek problemim olmadı. Bayağı da düşünmüştüm telefonu. Servis e bir kere gittim o da aksesuar değiştirmek için onunda değiştirdiler ( garanti kapsaminda) kullanıcı pişmanlık yaşamaz. Ama alıp bir kaç ay sonra satarım diyorsa zarari büyük olur.

3 aylık note 4 elimizde vardı. Önemli bir telefon görüşmesi yapılacaktı. Telefon çaldı ve telefonu açamadık. Ekran dondu. Dokunmatik sıfır... İşlem yapamadık telefonda. Kapatıp açtık sonuç aynı. İlla bataryayı çıkar geri tak diyor. Çıkarıp geri taktık anca çalıştı. Böyle telefon olacağına hiç olmasın daha iyi. Şimdi neden böyle oldu diye soracaksınız. Sebep : yok... Durduk yere yani. Ki telefon çok titiz kullanıldı. Masanın üstüne koyarken önce mendil koyup üstüne konulan bir telefon.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
3 aylık note 4 elimizde vardı. Önemli bir telefon görüşmesi yapılacaktı. Telefon çaldı ve telefonu açamadık. Ekran dondu. Dokunmatik sıfır... İşlem yapamadık telefonda. Kapatıp açtık sonuç aynı. İlla bataryayı çıkar geri tak diyor. Çıkarıp geri taktık anca çalıştı. Böyle telefon olacağına hiç olmasın daha iyi. Şimdi neden böyle oldu diye soracaksınız. Sebep : yok... Durduk yere yani. Ki telefon çok titiz kullanıldı. Masanın üstüne koyarken önce mendil koyup üstüne konulan bir telefon.
Teknoloji şans işi demekki sana sorunlu olan denk gelmiş. Bende 3 adet 5s değiştirdim 2 sinin touch id si tanitimlardaki performansı vermiyordu.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Saçmalamayın 6S nedir ya Note 5 veya V10 öneririm