Note 5 neden hızlı şarj olmaz ?

bedirhandurkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu alalı 1 ay oluyor ama hızlı şarjı kafasına göre oluyor. En son bi 10 15 gün önce hızlı şarj oldu onun haricinde kablo şarjı diyor prizi değiştiriyorum yine öyle diyor. Bir anlam veremedim genşler yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılar, sevgiler..

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Sarj aleti bozuk. Bugün usb kablosunu değiştirip galsxy s2 den kalma usb kablo ile adaptörü bağladım her seferinde hızlı şarj a sorunsuz geçti. Tesadüf mü bilmiyorum.

bedirhandurkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaptığınız şarj aletini.... diyesim geldi şuan. Buradan samsunga küfürlerimi ve hakaretlerini yolluyorum. .

bedirhandurkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Olabilir bende şuan kabloyu değiştirip denedim hızlı şarj oluyor.

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Ne olacak bu android telefonların hali bilemiyorumki.

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Ne olacak bu android telefonların hali bilemiyorumki.

Ne alaka Android cihazlar ile ? 1.5 yıldır Xperia Z2 kullanıyorum hiç bir sıkıntı çıkarmadı. Bundan önceki cihazım iPhone 5 di beni çileden çıkardı. Bunlar şans işi.

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
İlk çıktığı günden itibaren iPhone 4 kullanıyorum yarın 6s'e geçiyorum. Şu şartlarda bile idare edebilecek durumda. iPhone4 ile birlikte çıkan hangi telefon şu anda aynı performans verebiliyorki...

Oteki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bari şu son teknoloji ürünleri biraz optimize edin ya...

soul4p

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bende note 5 kullanıcısıyım. telefonda nadiren hızlı şarj olmama sorunu ile karşılaşıyorum. fakat ilginçtir ki prizden prize fark eden birşey.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
bende note 5 kullanıcısıyım. telefonda nadiren hızlı şarj olmama sorunu ile karşılaşıyorum. fakat ilginçtir ki prizden prize fark eden birşey.
Prizden prize değil de usb kablo bozuk o yüzden olmuyor. Denemeler ile sabit.

soul4p

Asistan
Reaksiyon puanı
4
şimdi gördüm.. o kablolardan bir tane bulsam bende deneyeceğim de :) orjinal bir kablo bulmam gerek

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Yani biraz san isi. Millet dunyanin parasini verriyor telefon bile bozuk cikabiliyor. simdi kablonunda kutudan bozukmu ciktigini veya siz mi kirip bozdunuz bilemeyiz. Yani kablolar birkac cekistirmeylede kopabilir. gonul isterki daha saglam yapsalar sonucta urune o kdar para veriliyor. bu durum sarj aletleri icinde gecerli. Yeni nesil sarj adptorleri eski nesiller gibi trafolu degil swich mod lu. Bu smps adaptorler boyle kisa sureli elektrik gidip gelmelerini boyle temazsizliklari asiri akim cekmeleri isinmalari pek sevmez. hemencik bozulurlar.

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Yani biraz san isi. Millet dunyanin parasini verriyor telefon bile bozuk cikabiliyor. simdi kablonunda kutudan bozukmu ciktigini veya siz mi kirip bozdunuz bilemeyiz. Yani kablolar birkac cekistirmeylede kopabilir. gonul isterki daha saglam yapsalar sonucta urune o kdar para veriliyor. bu durum sarj aletleri icinde gecerli. Yeni nesil sarj adptorleri eski nesiller gibi trafolu degil swich mod lu. Bu smps adaptorler boyle kisa sureli elektrik gidip gelmelerini boyle temazsizliklari asiri akim cekmeleri isinmalari pek sevmez. hemencik bozulurlar.
Benim cok onceden nokia telefon vardi adaptoru tam bir kütüktu ama simdi kullandigim s3 mininin sarj aletini bozuluyor eski adaptorler daha saglam oluyo

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17

Ne performansı kardeş 4s kasım kasım kasılmaktan ölüyor 4ten bahsediyorsun. 6 bile kasıyor şuan. Yazılım sıkıntısından dolayı. İphone4 performansından bahsediyorsun. Hay Allah'ım fanboy neden olur insan tövbe yarabbim ya.

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Ya ne fanboyu arkadaşım. Benim telefonum Apple, tabletim Samsung. Neyin fanboyu olucam. 4 ile iyi kötü işimi görüyordum ama yavaş çalışıyordu. 6 kasıyor diyenlere sadece gülüyorum.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
6 kasıyor çünkü apple bu sefer yazılım işini beceremedi. Yazılımı ayarlayamadıktan sonra 9da kasar. Androidin amiral gemileri bile senelerce kastı yazılımdan dolayı. Son 1-2 senede android düzeldide giriş seviyeleri bile insanı bunaltmıyor artık.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Benim cok onceden nokia telefon vardi adaptoru tam bir kütüktu ama simdi kullandigim s3 mininin sarj aletini bozuluyor eski adaptorler daha saglam oluyo

Tabi daha saglam olur. Cunku eski nesil o kutuk diye tabir ettiginiz adaptorler standart 220v u dusurucu trafolardi. Yapilari kucuk olsun diye akimdan kisiliyordu. zeten eski sarj adaptorlerinden akim cemezdiniz max 400- 500 mA. Hani lafta akim oluyor biraz. dort tane diyotla dogrultuyorlardi al sana adaptor. Asiri akimmis isiymis bunlarin korumasi yook. Sarj kesici telefonlarin icindeydi telefon sarji kesmesin patlayana kadar calisirdi. Ama simdikiler daha guclu. Cunku artik smps guc kaynaklari sayesinde daha kucuk kartlardan daha cok akim alabiliyoruz. Tabi orjinal olmak sartiyla bunlarin icinde dahili asiri akim ters gerilim isinma gibi konularda korumalari var. Cakmalarda cogunda yok. Yeni sarj aletleri ya 5v ta 1A yada 5v ta 2A olarak satiliyor. Belki 3A lik vardir ama ben gormedim pek. Ee nerde 400ma nerde 2A. ama herguzelligin dezavantaji olabiliyir smps lerde anlik sebeke kesilmelerine isiya asiri akima karsi korumali olduklarindan kendilerini korumaya aliyorlar ama kullanici acip onu tamir etmeklemi ugrascak yenisini aliyor. Tabi bide icide acilmiyor kaynatiyorlar plastik kasasini vidali degil. Acincada kapanmiyor vs vs yapcak birsey yok simdilik yani kablosuyka sarj aletiyle ugras dur :)