Note 5 mi g5 mi ?

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Arkadaşlar merhaba bir çoğunuzun bildiği gibi uzun zamandır note 4 kullanıyordum.Ama malesef note 4 ün üretimi durduruldu ve bende vakit kaybetmeden cihazı satma kararı aldım.

Şuan baya kararsızım rom desteği ve samsunga alışmamdan dolayı note 5 mi alayım?

Yoksa değişiklik iyidir diyerek g5 mi alayım?

Sonuçta samsunga baya alışmış biriyim ve rom işleriyle baya uğraşırım ama bu g5 in kötü olduğu anlamına gelmez.

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar...

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
LG sevmem ama Samsung hiç sevmem çok kazıkçı bir pazarlama stratejisi var. Bu yüzden G5 bence. Ayrıca daha yeni teknoloji daha iyidir bence.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Sadece bu iki ürün arasında diyorsan G5 derim.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Romu 820ye yani LG G5e daha rahat atarsın.Çünkü snapdragon işlemci
Genel kamera için Note 5
Fotoğraf için G5
Video için Note 5
Ön kamera için G5
Batarya ikiside aynı gibi gibi
Ekran kalitesi bana göre note 5 daha iyi
Ses performansı G5
Note kullandığın için daha rahat olacağın için Note 5
Saf işlemci performansı için G5
Ama Note 5e bu videoda a8 2016nın yazılımı gelecek ki a8 2016da da exynos 7420 var A8 2016da 3gb ram note5 de 4 gb ram var . Yeni yazılım bomba gibi geliyor. burdan yazılımın neler yaptığüını görebilirsin.Oyun oynayacaksan Oyun performansı için G5
İyi oyun deneyimiyle birlikte daha kaliteli ve büyük ekran artısı için Note 5
Kalemden ayrılamam diyorsan Note 5
Malzeme kalitesi note 5
Tasarım göreceli olmakla birlikte note 5
İki telefonu yanyana koy sana en uygun olan özellik kimdeyse onu al

Ha ben G5 alırdım sanırım sonuçta 820 var
Ayrıca daha fazla güncelleme gelecek rom avantajı cabası

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Romu 820ye yani LG G5e daha rahat atarsın.Çünkü snapdragon işlemci
Genel kamera için Note 5
Fotoğraf için G5
Video için Note 5
Ön kamera için G5
Batarya ikiside aynı gibi gibi
Ekran kalitesi bana göre note 5 daha iyi
Ses performansı G5
Note kullandığın için daha rahat olacağın için Note 5
Saf işlemci performansı için G5
Ama Note 5e bu videoda a8 2016nın yazılımı gelecek ki a8 2016da da exynos 7420 var A8 2016da 3gb ram note5 de 4 gb ram var . Yeni yazılım bomba gibi geliyor. burdan yazılımın neler yaptığüını görebilirsin.Oyun oynayacaksan Oyun performansı için G5
İyi oyun deneyimiyle birlikte daha kaliteli ve büyük ekran artısı için Note 5
Kalemden ayrılamam diyorsan Note 5
Malzeme kalitesi note 5
Tasarım göreceli olmakla birlikte note 5
İki telefonu yanyana koy sana en uygun olan özellik kimdeyse onu al

Ha ben G5 alırdım sanırım sonuçta 820 var
Ayrıca daha fazla güncelleme gelecek rom avantajı cabası

Hocam gerçekten çok iyi çözümlemişiniz size katılıyorum bende ama lg g5 gerçekten çok değişik bir telefon alışabilir miyim bilmiyorum note serisinden sonra küçük telefon baya zor olucak ama dediğiniz gibi g5 açık ara önde

bide htc 10 var ona ne dersiniz arkadaşlar...

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hocam gerçekten çok iyi çözümlemişiniz size katılıyorum bende ama lg g5 gerçekten çok değişik bir telefon alışabilir miyim bilmiyorum note serisinden sonra küçük telefon baya zor olucak ama dediğiniz gibi g5 açık ara önde

bide htc 10 var ona ne dersiniz arkadaşlar...
HTC 10a paran yetiyorsa S7 de alırsın samsunga alıştım demişsin. Ha HTC 10da güzel hatta g5den daha alınabilir deniliyor ben pek katılmasamda

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Aslında güzel soru. Şuan ciddii düşündüm ben ne alırdım diye. Heralde usb type c var diye bide çıkarılabilir batarya için lg g5 alırdım bide ekran lg de bi tık daha önde bence.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
HTC 10a paran yetiyorsa S7 de alırsın. Ha HTC 10da güzel hatta g5den daha alınabilir gibi duruyor ben pek katılmasamda
Yeni evtaşıdık hocam şuan s7 alamam malesef

Htc 10 a gelince insan telefınunun severse o telefonla mutlu olabilir sanırım benim htc yi sevmem imkansız gibime geliyor ama denemeyede değer:)

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Aslında güzel soru. Şuan ciddii düşündüm ben ne alırdım diye. Heralde usb type c var diye bide çıkarılabilir batarya için lg g5 alırdım bide ekran lg de bi tık daha önde bence.
Lg eğer yaptığı telefonda tasarım olarak g4un tasarımını kullansaydı aynısını bende derdim ama şuan diyemiyorum...

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yeni evtaşıdık hocam şuan s7 alamam malesef

Htc 10 a gelince insan telefınunun severse o telefonla mutlu olabilir sanırım benim htc yi sevmem imkansız gibime geliyor ama denemeyede değer:)
Sorması ayıp s7yi alamayıp HTC 10u nasıl alıyorsun ?
HTC10 u seversin niye sevmeyesin
Ses tarafı özellikle iyi bir cihaz

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Arkadaşlar merhaba bir çoğunuzun bildiği gibi uzun zamandır note 4 kullanıyordum.Ama malesef note 4 ün üretimi durduruldu ve bende vakit kaybetmeden cihazı satma kararı aldım.

Şuan baya kararsızım rom desteği ve samsunga alışmamdan dolayı note 5 mi alayım?

Yoksa değişiklik iyidir diyerek g5 mi alayım?

Sonuçta samsunga baya alışmış biriyim ve rom işleriyle baya uğraşırım ama bu g5 in kötü olduğu anlamına gelmez.

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar...

Merhaba,

Geçen sene olsaydı kesinlikle note 5'den devaö edin derdim ama şuan baktığınızda note 5 ile s7 arasında çok bi fiyat farkı yok. Bence siz note 5 ile g5 arasında değilde s7 ile g5 arasında bir tercih yapın. Hepsiburada'da note 5 işe s7 arasında çok fiyat farkı yok.

Eğer note 5 işe g5 arasında kaldıysanız bence g5 alın. Çünkü donanım gücü konusında g5 daha iyi bir cihaz. Daha uzun kullanım süresi sunacaktır bu donanım farkı. Ayrıca lg g5'in note 5'e göre günceleme avantajıda var. Parmak izi sensörü daha başarılı çalışıyor. Note 5 ise tasarım konusunda ve arka kamera ile video çekimlerinde g5'den daha başarılı.

Eğer note 5 ile g5 arasında bi tercih yapacaksanız benim tavsiye g5 almanız yönünde olacaktır.

Eğer s7 ile g5 arasında bir tercih yapacaksanı o zaman tavsiye s7 almanız yönünde olur.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Note 5'in Spen'ini seviyorum ama G5 derim çift kamera da cabası.;)

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Merhaba,

Geçen sene olsaydı kesinlikle note 5'den devaö edin derdim ama şuan baktığınızda note 5 ile s7 arasında çok bi fiyat farkı yok. Bence siz note 5 ile g5 arasında değilde s7 ile g5 arasında bir tercih yapın. Hepsiburada'da note 5 işe s7 arasında çok fiyat farkı yok.

Eğer note 5 işe g5 arasında kaldıysanız bence g5 alın. Çünkü donanım gücü konusında g5 daha iyi bir cihaz. Daha uzun kullanım süresi sunacaktır bu donanım farkı. Ayrıca lg g5'in note 5'e göre günceleme avantajıda var. Parmak izi sensörü daha başarılı çalışıyor. Note 5 ise tasarım konusunda ve arka kamera ile video çekimlerinde g5'den daha başarılı.

Eğer note 5 ile g5 arasında bi tercih yapacaksanız benim tavsiye g5 almanız yönünde olacaktır.

Eğer s7 ile g5 arasında bir tercih yapacaksanı o zaman tavsiye s7 almanız yönünde olur.
Haklısınızda 5.1 inc baya küçük:(

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Haklısınızda 5.1 inc baya küçük:(

Mesela şöyle söyliyim. Samsung'un 5.1" lik s7'nin verdiği kullanım hissini 5.3"lik g5 de veriyor. Çünkü samsung android navigasyon tuşlarını kapasitif olarak kullanıyor. O nedenle ekran hiç yer eksiltmiyor. 5.1" tamamen kullanıcıya kalıyor. Tabi genede karar sizin. Ben özellik sunulan özelliklere göre tavsiye ettiğim için s7 daha başarılı kalıyor note 5'e göre. Bence ya s7 alın yada g5. Donanım gücü olarak bu yılın cihazlarından biri olması daha doğru bir hamle olur.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Mesela şöyle söyliyim. Samsung'un 5.1" lik s7'nin verdiği kullanım hissini 5.3"lik g5 de veriyor. Çünkü samsung android navigasyon tuşlarını kapasitif olarak kullanıyor. O nedenle ekran hiç yer eksiltmiyor. 5.1" tamamen kullanıcıya kalıyor. Tabi genede karar sizin. Ben özellik sunulan özelliklere göre tavsiye ettiğim için s7 daha başarılı kalıyor note 5'e göre. Bence ya s7 alın yada g5. Donanım gücü olarak bu yılın cihazlarından biri olması daha doğru bir hamle olur.
Şuan g5 ten vaz geçmek üzereyim çünki bootloader kilidi kırılamıyormuş tr modelinin:(

furkan ışık

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence Note 5 LG G5 hayatta Gelmez Note 5'e işlemci daha iyi kamera fonksiyomları daha iyi Note 5 in