Sarpiyicill
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Meraba yine ben
note 5 almaya karar vermişken yeni iphone aklımı çeldi ama bataryasının 1715 mah olması tedirgin ediyo sizce hangisi

kardeş zırt bırt konu açmayın forumu kirletiyorsunuz bu 1. İkincisi ise daha önce İphone kullanıp Beğendiysen iphone 6s android kullanıp beğendiysen note 5 önce androidmi ios mu ona karar ver sonra sonuç çıkacak zaten yalnız note 5in rakibi 6s değil 6s plusdır.Meraba yine bennote 5 almaya karar vermişken yeni iphone aklımı çeldi ama bataryasının 1715 mah olması tedirgin ediyo sizce hangisi
ramler 2 gb oldu(gsmarena 2 gb ı silmiş 1gb da olabilir) bataryalar hakkında hiç bilgi yok....rami söylemediler sanırım ama şu sitede 1 gb diyor
iPhone 6s Plus mı Galaxy Note 5 mi?
ayrıca bataryaya da değinilmedi ancak appleın sitesindeki tanıtım videosunun 2. dakikanın 50 saniyesinde görebilirsiniz 1715 mAh yazıyo ben şaşırdım açıkçası
paran varsa ve max 2sene kullanırım dersen iphone 6s tabikide.Ama ben bir kere alıcam dersen bence note5.Meraba yine bennote 5 almaya karar vermişken yeni iphone aklımı çeldi ama bataryasının 1715 mah olması tedirgin ediyo sizce hangisi
paran varsa ve max 2sene kullanırım dersen iphone 6s tabikide.Ama ben bir kere alıcam dersen bence note5.
Tam tersi?
Kesinlikle iPhone 6s. Gelişmiş Touch ID'si ile, 3D Touch'ı ile sizi gayet memnun edebilecek ekstra özelliklere sahip. Fakat, maalesef Ayakları Cook'an Tim, hatırladığım kadarıyla bataryadan bahsetmemişti. Batarya sizin için problem değilse, kesinlikle iPhone 6s.
Her neyse.Tanıtım videosunda yazıyor ve 6'dan düşük. Her ne kadar apple fanıysam da dün gece berbattı.