Note 5 fiyatı ne kadar düşer?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tongur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tongur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kısa süre içinde yeni bir telefon almam lazım, ama çeşitli kararsızlıklardan dolayı bir türlü alamadım. Bu forumda yazılanları epey zamandır okuyorum. Bu okumalarım kararsızlıklarımı daha da artırmış olsa da, pek çok konuda önemli ölçüde bilgilenmemi de sağladı. Dolayısıyla zaman zaman fikirlerim de değişiyor. Gerçekten buna bir son vermek istiyorum. Ve kafamda en ağır basan tercihlerden biri olan note 5'e yönelmek istiyorum. ithalatçı garantili düşünmediğim için bu telefon 2500 tl. Ve bu parayı note 5'e vermeyi saçma bulmuyorum. Ancak note6/7 çıktıktan kısa bir süre sonra ciddi ölçüde fiyat düşüşüne uğrarsa gerçekten üzülürüm. (2100-2300 bandına düşerse çok da üzülmeyebilirim. Ama daha aşağılar üzer tabi.
Sizce yakın zamanda böyle ciddi bir fiyat düşüşü olur mu note 5 için?
Tahmin ya da düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
Bir anda 400 tl düşmez diye tahmin ediyorum. Bende büyük ihtimalle Note 5 alacağım bu hafta içi. Umarım benim tahminim gibi olur ve sert bir düşüş gerçekleşmez =)

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Biraz daha bekle öyle al. 2200 görür.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
İthalatçı garantili almama sebebinizi öğrenebilir miyim ? Mahsuru yoksa? :)

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
İthalatçı garantili almama sebebinizi öğrenebilir miyim ? Mahsuru yoksa? :)

Güvenemiyordur diye tahmin ediyorum. Bende almam ithalatçı garantili. Belki bir sorun yoktur belki fiyat bakımından daha iyi, belki teknik servisi de çok iyidir ama ben o kadar para verip o olayı 'belki' lere bağlayamam

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Güvenemiyordur diye tahmin ediyorum. Bende almam ithalatçı garantili. Belki bir sorun yoktur belki fiyat bakımından daha iyi, belki teknik servisi de çok iyidir ama ben o kadar para verip o olayı 'belki' lere bağlayamam
Aynen hocam bende güvenemiyorum zaten kredi kartı da kullanmıyorum. Almıyorsa haklıdır :)

tongur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biraz daha bekle öyle al. 2200 görür.
Dediğiniz doğru. Benim tahminimce de uzak olmayan bir sürede o fiyatı görecek. Zaten moral bozmama sınırımı o yüzden 2100-2300 olarak koydum:) Çünkü başka türlü sonu yok bunun. Ama ben o kadar bekleyemeyebilirim, zira şu anki telefon artık telefonluktan çıkmış durumda (samsung w, 4 yıllık:)). Yani bir iki hafta içinde alsam çok iyi olacak.

M

Murat Burç

SDN Okuru
note 4 2400 e çıktı 2 sene geçti üzerinden şuan 1700 tl note 5 ise 2700 tlye çıktı şuan 2500 tl civarı çok düşmez bence

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ben ilk çıktığında 2480 e almıştım. Pahalı almışsın kardeş.

tongur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı olsun. 2400'e note 5 çok büyük hata olmuş.
Teşekkür ederim. Hata meselesine gelince, haklı olabilirsiniz elbette. Benim temel beklentim, en az 2 sene beni pek üzmemesi. Bu beklentimi karşılarsa o parayı verdiğime üzülmem. O fiyata daha iyi cihazlar olduğunun farkındayım elbette. Biraz güven, biraz da tercih meselesi diyelim.

tongur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben ilk çıktığında 2480 e almıştım. Pahalı almışsın kardeş.
Fiyatı 1900 olarak alırsanız, elbette pahalıya aldım :) Bunun farkındayım. Ama ben o fiyatı baz almıyorum. Ayrıca 2400 lük fiyatın da inmesini bekledim bir süre aslında ama yakın zamanda pek de inmeyeceğini düşündüğüm için ve tabi bir an önce telefon almam gerekiyordu, bu telefonu da beğeniyordum. Bu şekilde almış oldum. Yoksa elbette dediğiniz gibi, bir yıl önceki çıkış fiyatı 2700 civarı, şimdi 2400. Böyle düşünürseniz mantıksız duruyor. Nerden baktığınıza bağlı.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Hepsiburada da 2200 ile 2300 arasında fiyatı vardı oradan alakanız daha ucuza almış olurdunuz.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar kısa süre içinde yeni bir telefon almam lazım, ama çeşitli kararsızlıklardan dolayı bir türlü alamadım. Bu forumda yazılanları epey zamandır okuyorum. Bu okumalarım kararsızlıklarımı daha da artırmış olsa da, pek çok konuda önemli ölçüde bilgilenmemi de sağladı. Dolayısıyla zaman zaman fikirlerim de değişiyor. Gerçekten buna bir son vermek istiyorum. Ve kafamda en ağır basan tercihlerden biri olan note 5'e yönelmek istiyorum. ithalatçı garantili düşünmediğim için bu telefon 2500 tl. Ve bu parayı note 5'e vermeyi saçma bulmuyorum. Ancak note6/7 çıktıktan kısa bir süre sonra ciddi ölçüde fiyat düşüşüne uğrarsa gerçekten üzülürüm. (2100-2300 bandına düşerse çok da üzülmeyebilirim. Ama daha aşağılar üzer tabi.
Sizce yakın zamanda böyle ciddi bir fiyat düşüşü olur mu note 5 için?
Tahmin ya da düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
kardeşim zamanla ufak ufak düşer birden şak diye 300-400 tl düşmez ha paralel ithalatta düşebilir ama o seni ilgilendirmez sen normale bakacaksın...