Note 5 fazla büyük geliyor iPhone 7'ye geçilir mi?

TeknoBoss32

Profesör
Reaksiyon puanı
494
S8 alabilirsiniz.5.8 inç ama iphone 7 kasasından çok az büyük

MUĞLALIM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Hiç kullanmadım daha önce iphone ama ev arkadaşımda 6s var biliyorum biraz . Note 5 yerine bunun özellikleri ayarında neler tavsiye edersiniz

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
Yabancı yerli taraflı veya tarafsız incelemeleri okudum izledim meraketme
fiyat araştırması yapmama gerek yok. Mate 10 fiyatına XZ bulunuyor ithalatçı Mate 10 ithalatçı Mate 10 S7 bulursun zorlasan bir çok cihaz bulunur hem TR garantili hem disbiritör garantili.
Bu iki cihaz olduları fiyatlarla beş para etmez cihazlar.

evet 5 para etmezler. Hep haklı olun hep.

MUĞLALIM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
İphone 7 tek elle kullanım için piyasada ki en ideal boyuta sahip cihazlardan bende kullanıyorum fakat note 5 ten iphone 7 e işletim sistemi sorun olmayacaksa geçebilirsin senin istediğin şey tek el kullanımına uygun bi cihaz iphone 7 de bu isteğini karşılar o açıdan geçebilirsin

Valla bende böyle düşünüyorum ama işte pil kamera konusunda beni üzerimi orasındayim isim

MUĞLALIM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Valla ben ios olsun derdinde değilim de. Sık sık telefon değiştiren biri değilim aldımmi uzun süre götürmesi lazim

M

Murat Burç

SDN Okuru
Valla ben ios olsun derdinde değilim de. Sık sık telefon değiştiren biri değilim aldımmi uzun süre götürmesi lazim
iOS olsun derdinde degilsen miss gibi XZ1 var kamera olarak pil olarak üzmez. 835 ve Sony arayüzü uzun süre götürür.

MUĞLALIM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Hocam ben sony nin köşeli tasarımını beğenmiyorum yukarıdada belirtmistim size :)
Huawei p9 düşündüm baktım yorumlara face de gezerken bile kasıyor yazmış bazı kişiler vazgeçtim

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hocam ben sony nin köşeli tasarımını beğenmiyorum yukarıdada belirtmistim size :)
Huawei p9 düşündüm baktım yorumlara face de gezerken bile kasıyor yazmış bazı kişiler vazgeçtim
Aman hocam P9u boşverin zaten :D bakın içiniz ısınirsa XZ1 iyi cihaz. 7'den başka küçük cihaz yok malumunuz arşa çıktı android cihazlarin boyutu
Bir de S8e bütçeniz yetiyormuydu? Veya 2200 civarinda S7'ye baktınız mı? MI6'ya baktiniz mi(kamerasi güzel ama sizi ne kadsr tatmin eder bilemem) bu konuda ne dedigimi unuttugum icin topluca yazayım siz bir seyler seçersiniz artik

MUĞLALIM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
S8 bütçem yetmiyor maalesef mi 6 nin beni garantisi düşündürüyor s7 bi bakacam şimdi :)

brk28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhabalar şuan note 5 kullanıyorum satıp üzerine para koyup iphone 7 almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz ?
Bazı fanboyların mesajlarını dikkate almamanı tavsiye ederim. İ7 şık tasarımı stabil oluşu ve kamerasıyla gayet tercih edilebilir bir telefon. Bana kalsa ben 7plus alırım fakat sen zaten boyuttan dolayı değiştireceksin. İ7 alabilirsin.

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
Hocam insanlar delirmiş. Ben sizin yerinizde olsam giderim bir Mediamarkt ya da muadili bir yere elime alırım incelerim bakarım.

Yok XA al, yok A serisi çöp. Bakmayın bunlara. Gidin bakın alın.

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Oyun oynamıyorsan Iphone7 al bence İdeal telefon boyutu zaten buyuk sevmıyorsun bellı bu arada benım sahsı fıkrım note5 ıp7 arasında sarj sorunu yasamazsın aynıdır.

MUĞLALIM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Yorumunuz icin tesekkurler.Hocam tavsiyeler üzerine s7 ye baktım sanırım s7 düşünüyorum

Osman_Karatepe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ben S6 edge den geçtim iPhone 7ye ve pişman değilim. Bütçen buna izin veriyorsa geçilir. Ama acele etme istersen android 8i de alsın cihazın ona göre karar ver.

MUĞLALIM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Hocam cihazım daha 4 aylık değiştirme nedenim büyük gelmesi beklemek istemiyorum :)
Siz iphone kullanıyorsunuz iosda direk müzik indirilmiyormuş sanırım bilgisayardan atmak gerekiyormus bu dogrumudur bu yüzden ios a biraz uzağım

Osman_Karatepe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
BC67B731-E0E0-4339-AE1E-F47FF4D9DBBA.jpeg
Bu uygulamayı yüklüyorsun ve müziğin ismini yazıyorsun ardından yanındaki + ya basıyorsun sık kaydet diyorsun soldaki yıldızın içi turucu olasıya kadar bekliyorsun şarkı yüklenmiş oluyor . Daha sonra o uygulamaya girip şarkılarıma tıkladığın zaman internetsiz olsan bile dinleyebiliyorsun :)

MUĞLALIM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Ekli dosyayı görüntüle 32211Bu uygulamayı yüklüyorsun ve müziğin ismini yazıyorsun ardından yanındaki + ya basıyorsun sık kaydet diyorsun soldaki yıldızın içi turucu olasıya kadar bekliyorsun şarkı yüklenmiş oluyor . Daha sonra o uygulamaya girip şarkılarıma tıkladığın zaman internetsiz olsan bile dinleyebiliyorsun :)
Eyvallah hocam :)

Osman_Karatepe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Rica ederim ne demek :)
iPhone 7 ile
•gayet güzel oyun da oynanıyor (rules of survivol son grafik kasma olmadan)
•video da izleniyor (2K)(ekran desteklemiyor ama internet yeterli ise yağ gibi akıyor)

MUĞLALIM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
mesela bende ı7 olsa note5 e gecmem.