stinghardyzz
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 747
GecilirMerhabalar şuan note 5 kullanıyorum satıp üzerine para koyup iphone 7 almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz ?
GecilirMerhabalar şuan note 5 kullanıyorum satıp üzerine para koyup iphone 7 almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz ?
Yabancı yerli taraflı veya tarafsız incelemeleri okudum izledim meraketme
fiyat araştırması yapmama gerek yok. Mate 10 fiyatına XZ bulunuyor ithalatçı Mate 10 ithalatçı Mate 10 S7 bulursun zorlasan bir çok cihaz bulunur hem TR garantili hem disbiritör garantili.
Bu iki cihaz olduları fiyatlarla beş para etmez cihazlar.
İphone 7 tek elle kullanım için piyasada ki en ideal boyuta sahip cihazlardan bende kullanıyorum fakat note 5 ten iphone 7 e işletim sistemi sorun olmayacaksa geçebilirsin senin istediğin şey tek el kullanımına uygun bi cihaz iphone 7 de bu isteğini karşılar o açıdan geçebilirsin
Yok mu sizin şu iOS'u şişirme çabanız insani deli ediyor.Geç hem sistem olarak hemde boyut olarak çok rahatlayacaksın
Deli oluyorsan beni ilgilendirmez övgüde yağdırmıyorum fikrimi söylüyorumYok mu sizin şu iOS'u şişirme çabanız insani deli ediyor.
iOS 12 ile sürünecek olan bir cihazın işletim sistemini bu kadar övmeyin be arkadaş
Sizi uzun süre götürür.Valla ben ios olsun derdinde değilim de. Sık sık telefon değiştiren biri değilim aldımmi uzun süre götürmesi lazim
iOS olsun derdinde degilsen miss gibi XZ1 var kamera olarak pil olarak üzmez. 835 ve Sony arayüzü uzun süre götürür.Valla ben ios olsun derdinde değilim de. Sık sık telefon değiştiren biri değilim aldımmi uzun süre götürmesi lazim
Aman hocam P9u boşverin zatenHocam ben sony nin köşeli tasarımını beğenmiyorum yukarıdada belirtmistim size
Huawei p9 düşündüm baktım yorumlara face de gezerken bile kasıyor yazmış bazı kişiler vazgeçtim
Bazı fanboyların mesajlarını dikkate almamanı tavsiye ederim. İ7 şık tasarımı stabil oluşu ve kamerasıyla gayet tercih edilebilir bir telefon. Bana kalsa ben 7plus alırım fakat sen zaten boyuttan dolayı değiştireceksin. İ7 alabilirsin.Merhabalar şuan note 5 kullanıyorum satıp üzerine para koyup iphone 7 almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz ?
Yorumunuz icin tesekkurler.Hocam tavsiyeler üzerine s7 ye baktım sanırım s7 düşünüyorum
Eyvallah hocamEkli dosyayı görüntüle 32211Bu uygulamayı yüklüyorsun ve müziğin ismini yazıyorsun ardından yanındaki + ya basıyorsun sık kaydet diyorsun soldaki yıldızın içi turucu olasıya kadar bekliyorsun şarkı yüklenmiş oluyor . Daha sonra o uygulamaya girip şarkılarıma tıkladığın zaman internetsiz olsan bile dinleyebiliyorsun![]()
arkadaşımda 6s var denedim bulmuyor müziğiRica ederim ne demek
iPhone 7 ile
•gayet güzel oyun da oynanıyor (rules of survivol son grafik kasma olmadan)
•video da izleniyor (2K)(ekran desteklemiyor ama internet yeterli ise
Ekli dosyayı görüntüle 32213Ekli dosyayı görüntüle 32214Ekli dosyayı görüntüle 32215+ ya basıyorum şarkılarıma kayıt et diyorum içi turuncu oluyor interneti kapatıyorum daha sonra şarkılara geliyorum basınca çalmıyor şarkılar listesinde + turuncu olarak da çıkmıyor Ekli dosyayı görüntüle 32217