NOTE 4 Yazılım Güncelleme

Bilemedim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam Arkadaşlar,
Note 4 kullanıcısıyım .Ben de herkes gibi yazılım güncellemeleri takip ediyorum .Ama gerçekten sizleri anlamıyorum (istisnalar kayıdeyi bozmaz).Nedir bu yazılım merakı ? Bir telefon alıyorsun 2000-2500 tl veriyorsun bunu sen cihaza mı yoksa yazılıma mı veriyorsun ilk önce onu düşün .Eğer Note 4 almışsan zaten dünyanın şuan en iyi telefonunu aldın ona 3 ay da bir yazılım gelse ne olur gelmese neolur ? Bu cihaz lar o kadar yüksek bir donanıma ve yazılıma sahip eğer bunu sen sonuna kadar kullanmasını bilmiyorsan (office excell paylaşımlar vs.) zaten bu cihazı alma yazık günah aldıysan da ağlayıp sızlanma yazılımlar gerektiği zaman ve çevirisi ülkeler bazında bitince zaten gelecek . Ben Samsung ezelden beri kullanıyorum . iphone ,HTC gibi cihazlar da kullandım .Samsung en iyi geliştirici bunu artık Dünya kabul ediyor .SEN DE KABUL ET!

Herkese mutlu Yıllar !!:hammer:

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Samsung yazilim konusunda en iyi gelistirici degil, bu konuda iosu tek gecerim.

Yazilimin ne ise yaradini, neden cikarildigini bircok kullanici bilmiyor. Yeni yazilim her zaman beklenildigi gibi iyi sonuclar dogurmuyor, aksine daha büyük sorunlar yaratabiliyor.

Note 4 gayet iyi bir cihaz. Güle güle kullanin :)

Bilemedim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
her gelen yazılım performans artırmaz okadar detaya girmek istemedim şikayet oluyor mızmızlık başlıyor çok doğru edox ama geld e bizim insanımıza bunu anlat ios 5 de bunu mesela yaşayanlar var .:)

not Samsung yazılım da geliştirici anlamında söylemedim cihaz anlamında olacak tı