Yeşil Okçu
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,809
Arkadaşlar sizce hangisi ? Birde G8 den daha iyi 2000 TL yi geçmeyecek telefon önerilerinizi bekliyorum . İthalatçı Garantili yazabilirsiniz .
Aynen o fiyatlarda ama hb da kapıda ödeme var mı nakit ?Note 5 ithalatçı garantili. 1900 kusur olması lazım.
Biliyorum peki mağazadan alabileceğim telefon öneriniz?P9 1700 TL![]()
Hepsiburada ödeme yöntemleri linkte yazıyor.Aynen o fiyatlarda ama hb da kapıda ödeme var mı nakit ?
Tüh nakit yok . Mağazadan alacağım telefon önerir misiniz kriterlere göre ?Hepsiburada ödeme yöntemleri linkte yazıyor.
Kapıda Ödeme - Hepsiburada.com
Havale şeklinde ödeme yapabilirsin. Ama ben mağazadan alacağım diyorsan istanbulda İstanbul bilişim var orası nakit 2066 TL'ye satıyor.Tüh nakit yok . Mağazadan alacağım telefon önerir misiniz kriterlere göre ?
Mediamarkt,teknosa gibisini kastetmiştim .Havale şeklinde ödeme yapabilirsin. Ama ben mağazadan alacağım diyorsan istanbulda İstanbul bilişim var orası nakit 2066 TL'ye satıyor.
Samsung Galaxy Note 5 N920C 32 GB Gold Cep Telefonu
Note 4-S6-g4 alabilirsin başka olmaz note 4 ün güncelleme desteği bitti eski bir cihaz s6 nın da bataryası yetersiz g4 de de kronik sorunlar mevcutMediamarkt,teknosa gibisini kastetmiştim .
Dostum Note 4 Marshmallow aldı diye biliyorum . Marsmallow aldıysa no problem . Yani Note 4 G8 den daha iyi o zaman ?Note 4-S6-g4 alabilirsin başka olmaz note 4 ün güncelleme desteği bitti eski bir cihaz s6 nın da bataryası yetersiz g4 de de kronik sorunlar mevcut
G8 den tabi ki daha iyi g8 1350tl lik note 4 1700tl lik bir telefon niye kıyaslıyorsun ki marsmallow aldı ama sonrasını almayacak işte g8 6.0 daha almadı ama alacak touchwiz arayüzü artık 6.0 ile kullanacaksın arada bir hard reset yapmadığın sürece o telefon şişecek tasarım olarakta bu telefonlardan geride hepsi metal note 4 plastik ve kenarları soyuluyor dikkat etmezsen note 4 6.0 dan sonra almayacak note 5 7.0 alacak daha almayacak s6 da 7.0 alacak g4 de 7.0 alacak 1 sürüm geride kalacakDostum Note 4 Marshmallow aldı diye biliyorum . Marsmallow aldıysa no problem . Yani Note 4 G8 den daha iyi o zaman ?
Oralarda bu fiyata bulamazsın. O tür büyük mağazalarda genelde distiribütör garantili ürünler satılır, onlar da biraz daha pahalıdır.Mediamarkt,teknosa gibisini kastetmiştim .
Note4 'ten bahsediyorsak kenarlarda ki parlak kısımda bir kararma meydana gelmişti bende. Tabi ben kılıfsız kullandım 6. ayın sonunda kararma ile karşılaştım ama bastırarak silince çıkıyor ve yine parlaklık kazanıyordu lakin 1 hafta sonra yine kararıyordu. Ama şuan ailemde siyah note 4 kullanan var 1 yıl olacak onda kararma olmadı.Kenarlari düsme veya herhangi bir darp olmadiktan sonra kolay soyulmaz. Telefon iki senelik, düsürme haricinde herhangi bir soyulma olmadi. Ayrica aldigi güncelleme ile cok rahat uzun bir süre daha kullanilir.
note 5 al kardeşim...Arkadaşlar sizce hangisi ? Birde G8 den daha iyi 2000 TL yi geçmeyecek telefon önerilerinizi bekliyorum . İthalatçı Garantili yazabilirsiniz .
Para mı var kardeşim sjdndjsjdjhsydnote 5 al kardeşim...