Note 4 - İphone 5s+Nakit ile Takas Edilir mi ?

bluewhite98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar geçen hafta telefon almayı düşünüyordum 5s ile note4 arasında kalmıştım ve note4 aldım. Fakat telefon büyük diye pek alışamadım alışırdım diye düşünüyordum ama olmadı cebime falanda sığmıyor ve birçok özelliğini de kullanmıyorum. Sonradan 5s almadığıma pişman oldum .Şuan telefonumu adanada herhangi bi telefon pazarında takas etmeyi düşünüyorum ve 5s' in üstüne 100-150 lira almak istiyorum alabilirsem.
​
Sizce mantıklı bir fikirmi?

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
İkinci el 5s alacaksan değmez. Ancak telefonun yeni malum onu iyi bi fiyata satıp az daha para ekleyip alırsan yeni bi 5s olabilir. Sevmediğin telefonu kullanmanın mantığı yok nasıl olsa.

war is up ahead

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam peki sadece iphone mi düşünüyorsunuz? Bence küçük ekranda z3 compact ta iyi bir tercih olacaktır batarya ve donanımının sizi yarı yolda bırakacağını düşünüyorum

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar geçen hafta telefon almayı düşünüyordum 5s ile note4 arasında kalmıştım ve note4 aldım. Fakat telefon büyük diye pek alışamadım alışırdım diye düşünüyordum ama olmadı cebime falanda sığmıyor ve birçok özelliğini de kullanmıyorum. Sonradan 5s almadığıma pişman oldum .Şuan telefonumu adanada herhangi bi telefon pazarında takas etmeyi düşünüyorum ve 5s' in üstüne 100-150 lira almak istiyorum alabilirsem.
​
Sizce mantıklı bir fikirmi?
0 mı 2. el 5s üzerine mi ?

bluewhite98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
0 mı 2. el 5s üzerine mi ?
2.el se kesinlikle para almayı düşünüyorum . 0'sa bilmiyorum hocam daha hiç bi satıcıyla konuşmadım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hocam peki sadece iphone mi düşünüyorsunuz? Bence küçük ekranda z3 compact ta iyi bir tercih olacaktır batarya ve donanımının sizi yarı yolda bırakacağını düşünüyorum
İphoneyi stabil ve uzun ömürlü bi telefon olduğu için istiyorum hocam başka bi cihaz düşünmüyorum çok

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
2.el se kesinlikle para almayı düşünüyorum . 0'sa bilmiyorum hocam daha hiç bi satıcıyla konuşmadım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İphoneyi stabil ve uzun ömürlü bi telefon olduğu için istiyorum hocam başka bi cihaz düşünmüyorum çok

Eğer 2. el bir 5s ile takas yapacaksan en az 400 TL fark alman gerekir.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
İphone 5s 2049 tl resmi kanallarda bazılarında indirimle 1900 e alınabiliyor. Sıfır ise kafa kafaya edilir 2. el ise cihazın kozmetiği düzgünse üste 200-300 tl alınması gerekir. Şahsen bende İphone 6 mı Note 4 le takaslamak istiyorum. Bulursam yakın çevremde Note 4 takaslayan hiç durmayacağım :mrgreen:

bluewhite98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İphone 5s 2049 tl resmi kanallarda bazılarında indirimle 1900 e alınabiliyor. Sıfır ise kafa kafaya edilir 2. el ise cihazın kozmetiği düzgünse üste 200-300 tl alınması gerekir. Şahsen bende İphone 6 mı Note 4 le takaslamak istiyorum. Bulursam yakın çevremde Note 4 takaslayan hiç durmayacağım :mrgreen:
iphone 6 yı neden beğenmediniz hocam gayet güzel bi cihaz

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
iphone 6 yı neden beğenmediniz hocam gayet güzel bi cihaz

İphone 6 kullanıyorum sorunları sıralayayım ;
1- Wifi bağlantısında kopma
2- Arama geldiğinde cevaplandığında zil sesinin 1-2 sn devam etmesi
3- Şarjın ani düşüşlerle 2 şer 3 er düşmesi
4- Kamera kalitesinin vasat olması (bana göre)
Benim dikkat etmediğim nice sorunları vardır. Benim yaşadığım sorunlar bunlar.... Bu sorunlar İOS 8.1.1 güncellemesinden sonra başladı... :hammer:

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
0 bile olsa fark alman gerekir belli bir meblağ.

bluewhite98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sıfır açılmamış kutusunda İphone 5s ' in üstüne para istenebilir fakat istenmese de zarar ettirecek bir durum söz konusu değildir.Apple Store ' da ve Teknosa' da 2049 tl 5s..
Peki kardesim sizce değiştirmelimiyim 5s den memnun kalirmiyim yoksa note4 kalmalimi

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Peki kardesim sizce değiştirmelimiyim 5s den memnun kalirmiyim yoksa note4 kalmalimi

Ben bu konuya tarafsız kalmak isterim çünkü iki cihazdan da tiksindiğim konular var.Ve forumda Note 4 kullanan arkadaşlarla muhalefete girmek istemem.

Ben yazayım isterseniz uyuz olduğum kısımları ;

Güya 64 bit'li diye tanıtılan NOTE 4,64 bit'i kilitli olarak geliyor.

2K ekran saçmalığı telefonu doyuramıyor.Bu yüzden G3'de yaşanan hazin sonun aynısı (itiraz etmeye gerek yok mantıken en çok grafik isteyen oyunu bile kaldıracak donanımdaki cihaz kasılmalara başlıyor) NOTE 4'de yaşanıyor.

Touchwiz hiçbir evrime uğramadan aynı rezillikle bu cihazı da donatmış.Hala aynı tas aynı hamam inadına devam ediyor Samsung.Benim gözümde sadece bir çip üreticisi.Başka da büyük bir başarısı yok zaten.

i5S,

Evet 64 bit işlemcisi var telefon güncel bunlar güzel ama ;

Genel olarak iOS 8 performansı iPhoneları yaktı.Kullanılamayacak hale geldi desek yeridir.Hani stabilite kelimesi iOS için neredeyse %60 olarak yok edildi.Buna rağmen Android seri bir ilerleyişte.Kitkat'dan belli.Biri sürekli gerilemeye başladı öteki stabiliteyi sağlayabildi.BU arada WP8'i de katalım stabiliteyi bozanlar kategorisine.Terazinin değerleri gerçekten değişti.Elinize bir L520,L620,L625,L720'nin WP8 bir de WP8.1 olanını alın farkı göreceksiniz.512 MB ramlı cihazlara topluluk olarak almayın çağrısı yapıldı dinlemeyen dinlemedi tabi.İşte hazin son görünüyor.Aynı şey i4S'in iOS 8 performansı için de geçerli.5 ve 5C ha kasacağım ha kasmayacağım tribinde.i6'da uygulamaların optimize edilemeyişi sonucunda rezil bir halde.Buglarla dolu iOS 8.
i6+ de i6 gibi bug problemleriyle karşı karşıya.Ya i6S Apple'ı kurtaracak ya da stabilite = apple denklemi bozulacak.

iOS 8 5 gb alan yiyor.Şimdi buraya gelelim almanız gereken i5S KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE 32 GB olmalı.16 GB ise vazgeçin bu sevdadan derim.iOS'da uygulamaların boyutu Android'den bile büyük.Bir de bu cihazın içinde müzik ve resimlerinizin olduğunu düşünsenize.

Büyük ekrandan tiksindiyseniz size ONE E8 almanızı öneririm.

htc(Sense arayüzü = STABILITE) // Samsung(Touchwiz arayüzü = STABILITEDEN ESER YOK)

Yok istemem android derseniz i5S 32 GB ya da tamam vazgeçtim biraz beklerim belki alışırım derseniz NOTE 4 ile devam edin.

Ama 64 bit kilidi açılmazsa üzülmeyin yani neden açılmadı diye.Ben açılacağına zerre kadar inanmıyorum çünkü Amerika'daki NOTE 4'de 64 bit diye bir şey yok.Demek oluyor ki Amerika'da yoksa siz avucunuzu yalayın,Amerika'da olursa size de standart hale getiririm (2 nesil sonra).

Kanıt verelim boş konuşmayalım ;

Türkiye gibi 3G'den kurtulamayan pazarlarda

S2 (Exy. 3G version)
NOTE (Exy. 3G version)
S3 (Exy, 3G version)
NOTE 2 (Exy, 3G version)
S4 (Exy, 3G version)
NOTE 3 (Exy, 3G version)

Halbuki Galaxy S4 ile birlikte 4G'li cihazların Türkiye piyasasına sürülmesi gerekirdi.Neden ona da gelelim.S4,2013 yılında çıktı.2014 yılında üreticilerimizin çoğu (htc one // 4G SNAP.600 , sony xperia Z // 4G SNAP. S4 // LG OPTIMUS G 4G SNAP. S4 // i5 4G Apple A6)

4G'li cihazlarını piyasamıza sunmuşken Samsung'un ülkemizle böyle şekilde dalga geçmesi hafife alınır bir şey değil.Şu an Samsung'un en çok kullanılan cihazı S3 ve S4 zaten.S2'si olanların çoğu NOTE 3'e geçiş yaptı.Şimdi NOTE 3 ve S4 kullanıcılarının ellerinde mi patladı bu cihazlar?

Ben SAMSUNG ve Apple karşılaştırmalarında belli bir yere varılacağını düşünmüyorum çünkü ikisinin de patlak verdiği çok yanlışlar var.Ben şahsen böyle bir piyasada ASLA ama ASLA Samsung ve Apple'dan yana şansımı kullanmam,gider en kötü LG ile denerim şansımı.En iyisi tabiki hTC,SONY ikilisidir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende 5s imi note4 ile takas etsem mi diye düşünüyordum bu aralar, isterseniz bi görüşebiliriz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende 5s imi note 4 ile takas yapsam mı diye düşünüyordum. ios a pek alışamadım. isterseniz bi görüşelim hocam

volkanyaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçtiğimiz hafta 5s aldım ancak ekranı daha boyutlu istediğimden Note 4 e geçmeyi düşünüyorum. Düşünürsen görüşelim. Elimde Uzay grisi 5s var. Ön cam koruması ve şeffaf sırt kılıfı yaptırdım.

volkanyaz@hotmail.com

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Note 4 gibi şahane tasarımlı bir cihazdan tasarım özürlüsü 5s e geçmek beterin beteri varmış ben g2den lumia 820 düşündüm bu daha fenaymış hiç olmasa l820 beğenilen cihaz :)
İphone 6 ile değiş kafa kafaya bulursan bence.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Note 4 gibi şahane tasarımlı bir cihazdan tasarım özürlüsü 5s e geçmek beterin beteri varmış ben g2den lumia 820 düşündüm bu daha fenaymış hiç olmasa l820 beğenilen cihaz :)
İphone 6 ile değiş kafa kafaya bulursan bence.
kusura bakmayın ama kafa kafaya mı ? iphone 6 ile kafa kafaya zor en az 200 tl vermesi gerekir.Sıfır 5s ile kafa kafaya veya üste 100 tl vererek , ikinci el 5s ile üste 300 tl alarak takas edebilir ...

asimarici

Asistan
Reaksiyon puanı
2
iphone 6 varken 5s 'i ben tercih etmezdim, bahsettiğin sorunlar güncellemeye dair giderilebilecek şeyler bence.. hiç olmadı elindeki hatalı bi üründür apple store a bi göster derim :)

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
iphone 6 varken 5s 'i ben tercih etmezdim, bahsettiğin sorunlar güncellemeye dair giderilebilecek şeyler bence.. hiç olmadı elindeki hatalı bi üründür apple store a bi göster derim :)
bunu benim için yazdıysan artık çok geç :mrgreen: Note 4 aldım bile .. İphone 6 mı verip Note 4 + 300 tl aldım 18 Ocak 2015 faturalı...

AliMetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam bende note 4 ü iphone 6 ile takas yapıcam. cihazın duruyorsa konusalım

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Note 4 de tw kasmasi gormedim ben kanka.dayimda var lolipopdan sonra dahada iyi oldu cihaz.biraz inceledim bi kasma goremedim ben oyunlarda gayet iyiydi

Gpssoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elimde sıfır note 4 beyaz var iphone 6 ile takas dusunenler mesaj atabilir

S

SDN Okuru onur

SDN Okuru
5 aylık note4 var sıfır çizik hiçbir hasar yok.iphone yi merk ettiğimden takas etmek istiyorum

K

Kamelia

SDN Okuru
Bende yeni note 4 aldım ekranı kırıldı garantiside var zaten. İphone istiyorum takas yapmak isteyen olursa olur. Ekran yaptırma fiyatını veririm zaten