Romario18
Öğrenci
Merhaba orjinal batarya aldım %100 olunca 10 saat tahmini sure diyor az degilmi ama google playden indirirsem uygulama daha uzun süre gösteriyor.lütfen yardim edermisiniz ?
O zamanlar her zaman fazlaca gmsterilmiş sayılar oluyor. Eğer note4 5 saat ekran süresi alıyorsa gayet normaldirMerhaba orjinal batarya aldım %100 olunca 10 saat tahmini sure diyor az degilmi ama google playden indirirsem uygulama daha uzun süre gösteriyor.lütfen yardim edermisiniz ?
Simdi %100 olsun tam test edixem burayada yazicam ekran kac saat aldiginiO zamanlar her zaman fazlaca gmsterilmiş sayılar oluyor. Eğer note4 5 saat ekran süresi alıyorsa gayet normaldir
Samsung ana bayisinden aldim 130 tlO bataryayı telefoncudan mı aldın yoksa Samsung un kendi mağazasından mı ? Samsung un kendi mağazasından almadıysan orijinal olmasının mümkünatı yok. 100% kopyalanmış yan sanayi onlar. Yan sanayi olup olmadığını anca root ile çözersin. Babamda s4 var. Telefoncudan orijinal batarya aldım diyor. Bataryayı inceledim sahte olup olmadığını anlamanın mümkünatı yok. Bende root ile baktım. Orijinal batarya kapasitesi :2400mah. Adamın bize saatığı batarya 1900mah. Samsung resmi mağazasından hariç hiçbiyerden alma.
Kaliteliyse bişey olmazSamsung ana bayisinden aldim 130 tl
---- Mesajlar birleştirildi ----
Yan sanayi hizli sarjla ediyorum peki bu problem yaratirmi ?
OlmazHafıza karti kullanimi sarja bir etkisi olurmu