• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Note 4 Android 6.0.1 Güncellemesi Türkiye'de

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Turkcell rom var bende gelmemiş. Arkadaşımda geldi şuanda yüklüyor bakalım neler değişmiş.

Turkcell rom var bende gelmemiş. Arkadaşımda geldi şuanda yüklüyor bakalım neler değişmiş.
Turkcell romu olan cihazlara genelde hep geç geldi güncellemeler, 5.0.1 lolipop gelirkende en son Turkcell romu olan kişilere verilmişti güncelleme.

Türkiye'ye hayirli olsun. Ben hala beklemedeyim..

Samsung'un bu huyunu ben de sevmiyorum sahsen. Herkes güncellemeyi alir biz bekleriz.

Bir dizi vardı eskilerden bilmem hatırlarmısınız? En son babalar duyar diye, bu olay da ona benzedi, en son Turkcell'liler alır :)

Screenshot_2016-05-18-14-47-06[1].png
Screenshot_2016-05-18-14-47-06[1].png

En büyük değişim s pen de olsa gerek. Biraz kasmalar var gibi. UKT lazım :)

Son düzenleyen moderatör:
başka foto atarmısınız ana ekran bildirim ekranı kilit ekranı gibi benimkine daha gelmedi

Screenshot_2016-05-18-15-16-47[1].png
Screenshot_2016-05-18-15-16-50[1].png
Screenshot_2016-05-18-15-16-52[1].png
Screenshot_2016-05-18-15-16-55[1].png
Screenshot_2016-05-18-15-17-01[1].png
Screenshot_2016-05-18-15-17-06[1].png
Screenshot_2016-05-18-15-17-10[1].png

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-05-18-15-16-23[1].png
    Screenshot_2016-05-18-15-16-23[1].png
    441.2 KB · Görüntüleme: 228
  • Screenshot_2016-05-18-15-16-23[1].png
    Screenshot_2016-05-18-15-16-23[1].png
    441.2 KB · Görüntüleme: 255
Bir hafta kullandiktan sonra sarj ömrü ve genel performans hakkinda bilgi verebilir misiniz? Cok makbule gecer arkadaslar.

Bekleyin hemen yüklemeyin,sıkıntısı çoktur şimdi.

Arkadaşlar ben yaklaşık bir buçuk aydır polonya romunu yükledim sorunsuz kullanıyorum bi kaç hatası var polonya romunun. Bugün yayınlanmış TR güncellemesi sammobile üzerinden baktım 6.0.1 güncellemesi yoktur. Ben geri nasıl döneceğim TR marsmallow güncellemesine yardım edermisiniz.

Arkadaşlar ben yaklaşık bir buçuk aydır polonya romunu yükledim sorunsuz kullanıyorum bi kaç hatası var polonya romunun. Bugün yayınlanmış TR güncellemesi sammobile üzerinden baktım 6.0.1 güncellemesi yoktur. Ben geri nasıl döneceğim TR marsmallow güncellemesine yardım edermisiniz.
Aynı sorun bende de var.servise gittim teliniz garantiden çıkmış malesef dedi.sen çözdün mü durumu kardeşim?

Aynı sorun bende de var.servise gittim teliniz garantiden çıkmış malesef dedi.sen çözdün mü durumu kardeşim?
Çözdüm. İlk olarak kiesten fabrika sürümüne dönderdim sonra vipe cache yaptım 6.0.1 marsmallow TR olarak geldi.

Arkadaşlar
Yükledim 2 gün önce ama tuş kilidi vb. bazı bildirim sesleri çok az geliyor. Bildirim ses ayarı sonda olmasına rağmen. Bir de Gear S ve arabanın bluetooth bağlantıları eskiden otomatik oluyordu şimdi olmuyor, illa menüden bağlan demem gerekiyor her seferinde. Bir yerden ayar mı değiştirdim acaba farkında olmadan?

ben son güncelemeyi indirdim ve indirdigime pisman oldum.

Hala Donmalar var ve sarj cok yavas doluyor ve erken bitiyor. telefonda zirt pirt hafiza kartini kesfet mesaji cikmasi ayrica can skintisi.

daha sorunlari olan var ise yaz sin.

türkce yazi yazamadim Almanyada yasiyorum.

Saygilar.

Arkadaşlar
Yükledim 2 gün önce ama tuş kilidi vb. bazı bildirim sesleri çok az geliyor. Bildirim ses ayarı sonda olmasına rağmen. Bir de Gear S ve arabanın bluetooth bağlantıları eskiden otomatik oluyordu şimdi olmuyor, illa menüden bağlan demem gerekiyor her seferinde. Bir yerden ayar mı değiştirdim acaba farkında olmadan?

Herkese yeniden merhaba,
Güncellemeyi yükledikten sonra yedeklerimi de aldım ve telefonu sıfırladım. Ciddi anlamda batarya kullanım süresi uzadı. Bir de en belirgin fark ekran kapalı iken not alabilmek. Bunun haricinde benim sık kullandığım alanlarda pek bir fark yok. Sadece daha önce kullanmadığım programları devre dışı bırakabiliyordum ama 6.0 içinde örneğin evernote devre dışı bırakılamıyor. Telefonu da rootlamak istemiyorum.

Herkese yeniden merhaba,
Güncellemeyi yükledikten sonra yedeklerimi de aldım ve telefonu sıfırladım. Ciddi anlamda batarya kullanım süresi uzadı. Bir de en belirgin fark ekran kapalı iken not alabilmek. Bunun haricinde benim sık kullandığım alanlarda pek bir fark yok. Sadece daha önce kullanmadığım programları devre dışı bırakabiliyordum ama 6.0 içinde örneğin evernote devre dışı bırakılamıyor. Telefonu da rootlamak istemiyorum.

Aynen öyle evernote için devre dışı yapılamıyor. 5.1.1 de yapılabiliyordu harici uygulamalar dışında sadece seçenegin root galiba.