S
SDN Okuru
SDN Okuru
selam dostlar bende Sony xperia z1 var yurt dışından aldım hayatımda ilk defa sony kullanıyorum daha önce htc nin bir iki telefonunu kullandım ama sadece pil konusunda yetersiz gördüm diğer konularda iyi fena değil bende çok düşündüm lg mi sony mi diye ikisini yanyana görünce tereddüt bile etmedim sony için dış tasarımı hepsini sallar işlemci olarak yine hepsini arkasında bırakır evet biraz büyük olmuş ama bu hoşuma gitti çünkü elimde tutarken tuşlara basma olasılığım yok mesala film izlerken oyun oynarken vs ekran şu an sony televizyonda kullandığı ekranı kullanmış renkler müthiş izlerken sanki oradaymış edası veriyor ayrıca 4G mevcut ilerisi için çoğu telefonda yok kamera onu söylemiyorum yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sony kamerada dünya markası bir sürü seçenek mevcut kamera içeriğinde ayrıca hareketli resimlerde gram bulanıklık yok bizzat denedim yakın çekimi çok güzel zumluyor ekrana gelirsek lg den ufak ama görüntü olarak çok daha iyi dokunmatik tuşları ekrana koymuş bu bir kayıp lg de aynısını yapmış flim izlerken kayboluyor 5 inc karşınıza geliyor zaten başka ne zaman 5 inc lazım ki lg pnel konusunda başarısız lg47 la 660s aldım ekranın köşelerinde ışık sızması var bayağı belli ve servis normal diyor ama diğer tvleri inceledim daha sonra böyle bir şey yok ben lg yi tercih etmemdeki amaç fiyat ama kalite yok onu söyleyeyim yazılım desteğide ona nazaran aynı yazlım gelmiyor 4 yılda bir lg yazılım gönderiyor onuda biryerlerini bozup gönderiyor lg p 970 telefonumun en son yazılımı maalesef wifi yi ve hızını bozdu bende gittim sony aldım tabi türkiyeden alacaksanız fiyat biraz pahalı ben 550 dolara aldım vergisi 120 tl yani 1300 tl ye geldi unutmadan söyleyeyim sony de artırılabilir hafıza var lg de yok bu çok önemli bir süre sonra farkına varıyorsunuz