Lg g3 vs note 3

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
aynen oyle laptop kullanmıyorum dıye laptobuda satıyorum cunku bana hem pc hem telefon olacak bılgısayar satlıkda ona gore bır telefon alıcam

Bu arada laptopunuzu satıp telefon almak hiç mantıklı değil tabi karar size kalmış.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Arkadaslar kac gundur cok konu actm dusuk fyatlı telefonalrda olmuyorr gercekten az daha para ayarladım ıkısınden bırını kesın alcam baska telefon sakın onremeyınnn g3 kagt ustunde ozellıklerde ne kadar note 3 den ustunsede samsungdan vazgecmemeyı dusunuyorum sızler ne dusunursunuz g3 mu note 3 ? ıkısınede alan brı pısman olmaz ıkısıde super telefon ama sızce hangısı g3 mu yoksa note 3 ?
lg kalıtesımı samsung kalıtesımı ?
daha büyük ekran kalem ve samsung dersen note 3 derim ben...

SrhT01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu arada laptopunuzu satıp telefon almak hiç mantıklı değil tabi karar size kalmış.
ya laptop u ozellıkle telefon ıcın satmıyorum kullanmıyorum zaten unıversetede autocad proteus programlar ıcın kullanmıyordum evde bır pc daha var zaten ondan dolayı satıyorum kendı pcmı

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
unutulması acısından demedım note 4 ckıcak su ckıcak bekle dıyen arkadaslara dedm bekledıkten snra zaten her cıkanın bır ustunu beklersın :)

Aynen öyle, bugun yarın o çıkıcak bu çıkıcak diye beklemek yerine önünde olan seçenekleri değerlendirip devam etmek gerekiyor. Note 4 çıksa ne olucak ki? Note 3 hiçmi kullanılmayacak? veya telefon çöpemi gidicek? tabiki de hayır yıllarca kullanıma devam edebileceksiniz.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
unutulması acısından demedım note 4 ckıcak su ckıcak bekle dıyen arkadaslara dedm bekledıkten snra zaten her cıkanın bır ustunu beklersın :)

Şunun şurasında Eylül'e az kaldı. Z3,Note 4,iPhone 6 o zaman netleşir. Gönlünüzde ne varsa gene o zaman alın. Hem fiyatı düşer hem yeni cihazların özelliklerini görmüş olursunuz. Birde sanırım bilgisayarı satıp telefon alıcaksınız Androidli bi telefon alın kesinlikle bu yüzden Note 4 öneriyorum şimdiden. :P

SrhT01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o kadar kesın olma bence s3 super bır telefondu s4 de ıdare ederdıı s5e parası degmez bır telefon note 4 dede aynı hataya dusmuyecegı ne bellı samsungun :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
bırde samsunga bulasmayın derken ???? yada Lg nın ne kadar saglam oldugunu bılıyorz ? :)
Siz alın Note 3'ü sonra "Donuyor, kasıyor, ısınıyor, TouchWizz şişiriyor" diye gelme bize. "Sağlamlık" demişsiniz ama artık kimse sağlamlığa göre telefon almıyor. Kılıflar ne için var? Bu arada LG'nin telefonlarının sağlam olmamasının nedeni ince çerçeve kullanıp ön yüzeyi tamamen ekran yapmaya çalışmasındandır. Biraz araştırın lütfen!

SrhT01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Siz alın Note 3'ü sonra "Donuyor, kasıyor, ısınıyor, TouchWizz şişiriyor" diye gelme bize. "Sağlamlık" demişsiniz ama artık kimse sağlamlığa göre telefon almıyor. Kılıflar ne için var? Bu arada LG'nin telefonlarının sağlam olmamasının nedeni ince çerçeve kullanıp ön yüzeyi tamamen ekran yapmaya çalışmasındandır. Biraz araştırın lütfen!
herkes onerısını sunuyor burda ama Lg hakkında kotu bır sey dendımı sınırlenıyorsun nedense:) bıraz arastırın lutfen dıye sert cıkısında hos deıl tek arastıran sen deılsın :) saol yorumların ıcın

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Çift batarya skandalından sonra, "Kimse sağlamlığa göre telefon almıyor. Kılıflar ne için var?"

Neyse ya bir şey demiyorum, şunuda unutmamalı Samsung ile LG aynı çapta firmalar. İki firmada kopyacı rezil firmalar. Şunuda unutmamalı Samsung LG'ye göre daha çok güncelleme veriyor.

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
1800 note 3 2200 lg g3 32 gb ıkısde ama lg servs konusunda nasıl ılgısı bılen varmı ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ben aldıgım telefonu hem telefon hem tablet bılgısayar olarak kullancam :)
LG g3 32 gb 2500 TL yanlış şöylemişsin

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Arkadaslar kac gundur cok konu actm dusuk fyatlı telefonalrda olmuyorr gercekten az daha para ayarladım ıkısınden bırını kesın alcam baska telefon sakın onremeyınnn g3 kagt ustunde ozellıklerde ne kadar note 3 den ustunsede samsungdan vazgecmemeyı dusunuyorum sızler ne dusunursunuz g3 mu note 3 ? ıkısınede alan brı pısman olmaz ıkısıde super telefon ama sızce hangısı g3 mu yoksa note 3 ?
lg kalıtesımı samsung kalıtesımı ?
Amiral telefonlarda bu kadar çok sorun varken hic düşünme aşağıdaki telefonu incele. Türkiye'ye gelir mi bilmiyorum ama moto g donanımınin güncellenmiş hali diyebileceğimiz bir donanım üstune inşa edilmiş f-p bir ürün var karşında. Şimdiden popüler olma yolunda.

http://m.youtube.com/watch?v=4bMka8MDwYs

Huawei Ascend Mate2 4G snapdragon yongasini kullandığı için rom sıkıntısı çekmezsin.

SrhT01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Amiral telefonlarda bu kadar çok sorun varken hic düşünme aşağıdaki telefonu incele. Türkiye'ye gelir mi bilmiyorum ama moto g donanımınin güncellenmiş hali diyebileceğimiz bir donanım üstune inşa edilmiş f-p bir ürün var karşında. Şimdiden popüler olma yolunda.

http://m.youtube.com/watch?v=4bMka8MDwYs

Huawei Ascend Mate2 4G snapdragon yongasini kullandığı için rom sıkıntısı çekmezsin.

gercekten guzel telefonmus

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Çerçeveyle alakası yok malzemesi dandik işte g3 ün kabullenin bunu artık
Ne kullandığı cam kaliteli ne de malzemesi
2vNRAd.jpg

Bu cihazdan Sharpın ve ekranın çerçeveye oranı en yüksek olan cihaz bir bunun drop testlerini araştır bakalım çerçeveyle alakası varmıymış ben fanboy gördümde bu kadar fanboyunu görmedim
Batarya artık aranan en önemli kriterlerden çift batarya gibi saçma önerilerle gelmesin kimse 10 tane batarya taşıdıktan sonra zaten mobil cihaz kullanmanın anlamı kalmıyor g3 de hem performans hem de batarya performansı olarak en gerideki amiral gemi.
Note 3 sadece bataryasıyla bile tokatlar G3 ü
Samsung u bende beğenmiyorum ama doğru düzgün çıkarttığı bir seri varsa o da Note serisidir
Ama yinede fiyatını hakeden cihazlar değil ikiside :)
Güncelleme desteğini tartışmıyorum bile :lol:

SrhT01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
g3 note3 turkce karsılastırma vıdeosu varmı acaba ?

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
g3 note3 turkce karsılastırma vıdeosu varmı acaba ?

Hep bilgisayar hem telefon istiyorsan neden lumia 1520'lere bi bakmıyosun oda çok güzel bir telefon
Eğer note 3 alacaksan Snapdrogonlu versiyonunu al exynos lusunu alma bence :)
G3 kötü bir telefon değil arkadaşlar biraz tatışmız senin tam olarak ihtiyacın ne
Ne kadar oyun oynarsın ne kdar internette takılırsın yada kameraya daha çok mu önem veriyorsun bunları gözeterek karar ver
Lumia 1520 alırsan işini daha iyi bir şekilde görebileceğini düşünüyorum.
Sadece iki telefon arasında isen G3 ve batarya konusunda rahatlıkla 1 gün gideceğini düşünüyorum :)

SrhT01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hep bilgisayar hem telefon istiyorsan neden lumia 1520'lere bi bakmıyosun oda çok güzel bir telefon
Eğer note 3 alacaksan Snapdrogonlu versiyonunu al exynos lusunu alma bence :)
G3 kötü bir telefon değil arkadaşlar biraz tatışmız senin tam olarak ihtiyacın ne
Ne kadar oyun oynarsın ne kdar internette takılırsın yada kameraya daha çok mu önem veriyorsun bunları gözeterek karar ver
Lumia 1520 alırsan işini daha iyi bir şekilde görebileceğini düşünüyorum.
Sadece iki telefon arasında isen G3 ve batarya konusunda rahatlıkla 1 gün gideceğini düşünüyorum :)
note 3 turkıyede snapdragonlusu yok galıba ? extnos hepsı heralde

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Bencede büyük ekranlı bir cihaz düşünüyorsa Lumia 1520 hem g3ten hemde Note3 ten kat kat iyi
Malzeme kalitesi
Kamera
Güncelleme desteği
Stabilite
Pil Performansı
Güneş altında en iyi ekran gibi birçok özelliğiyle önde

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
gercekten guzel telefonmus
Fiyati 299usd yani 625TL civarında. Lg g3 veya note 3 1500-2500 luk telefonlar değil. Adamlar bildiğin insanları sömürüyor. Onemli olan insanlara en son teknolojiye sahip telefonlari sunarken, o telefonun tüm donanımları arasındaki uyumun da tam olması gerekiyor. Lg g3 gereksiz 2k ve buna bağlı yetersiz pil kapasitesi sorununa sahip. Note 3 kamera Sensörü, Çin branded hatta bazı nobranded telefonlarinda standart hale gelen sony Exmor sensör ve on-arka kamera kalitesinin yanına yaklasmiyor ama Snapdragon 800 ile insanlarin gözünü boyuyor. Redmi note almasaydim Huawei Ascend Mate2 4G alırdım. Note 3,lg 3 alıp paranı boşuna harcama.

someone799

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Fiyati 299usd yani 625TL civarında. Lg g3 veya note 3 1500-2500 luk telefonlar değil. Adamlar bildiğin insanları sömürüyor. Onemli olan insanlara en son teknolojiye sahip telefonlari sunarken, o telefonun tüm donanımları arasındaki uyumun da tam olması gerekiyor. Lg g3 gereksiz 2k ve buna bağlı yetersiz pil kapasitesi sorununa sahip. Note 3 kamera Sensörü, Çin branded hatta bazı nobranded telefonlarinda standart hale gelen sony Exmor sensör ve on-arka kamera kalitesinin yanına yaklasmiyor ama Snapdragon 800 ile insanlarin gözünü boyuyor. Redmi note almasaydim Huawei Ascend Mate2 4G alırdım. Note 3,lg 3 alıp paranı boşuna harcama.
Hocam o fiyata nerden bulabiliyorsunuz zahmet olmazsa link alabilir miyim?

hamdihamdi940

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş bak note 3 ün işlemcisi daha güçlü sen işlemci frekansları ni Biliyormusun note 3 de işlemci frekansları bir i5 işlemcinin frekanslarindan daha güçlü note 3 ün ram in Mhz si daha fazla ekran kartı Mhz side daha fazla anlayacağın biraz saçma gelebilir ama 1500 milyarlik pc yle aynı performans ı veriyor bu halde g3 mü note 3 mü ben telefoncuyum en yeni çıkan en güçlü değildir note 3 ün teknolojisi 3 yıl önden geliyor z3 M8 iphone 6 hepsini geçiyor note 3 S5 şide geçiyor şimdi g3 mu note 3 mü bence note 3

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Note 3 ' ün N9005 versiyonu Şu anlık takip ettiğim kadarıyla Kliksa ve İstanbulbilişim ' de var.Şahsen İstanbulbilişim 'e güvenilirlik tartışılır fakat Kliksa daha güvenilirdir.(muhtemelen :4: ) 16 GB lığı 1530 32 Gb lığı 1599 tl........