Note 3 Neo Kasıyor Yardım

hazarx246zata

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
merhabalar yurt dışından yaklaşık 3-4 ay önce note 3neo almıştım root attıktan sonra telefon kendi kendine kapanmaya başladı ve ekran kilidini açarken kasma yaşıyorum sorun nedir. ne olabilir.

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
merhabalar yurt dışından yaklaşık 3-4 ay önce note 3neo almıştım root attıktan sonra telefon kendi kendine kapanmaya başladı ve ekran kilidini açarken kasma yaşıyorum sorun nedir. ne olabilir.
arkadaşımda vardı o cihaz ben kullanma fırsatı buldum cihazın her bi parçasından tut işletim sistemine kadar neler söyledim neler öyle bir cihazdı tabi bu hepsi öyle olucak değil ama öyleydi bide sonradan virüs girmişti servise vermiş yapamadan geri göndermişler sadece resetlemişler ekrana reklam felan geliyordu yine normal menüye sitede uygulamada değil o ayrı bi mesele zaten o yüzden olabilir sıkıntılı bir cihaz root atmışsınız o rootu bi kaldırın baktınız düzelmedi bide hard reset atın cihaz bi sıfırlansın iyice öyle kullanın güncelleme varsa güncelleyin bakalım düzeliyormu bazen bazı gereksiz uygulamalar yüzündende cihazlar sıkıntı çıkarabiliyor