Note 3 hakkinda

xxmeeminxx

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar, kardeşim 1 ay önce Türkiye'den note 3 aldı. Elimde telefonu kurcalarken ram i dikkatimi çekti. 3 gb ram diyolar 2.65 gb üstelik 1.65-1.80 arası dolu. nasıl iştir bu yav ? Açıklayabilir misiniz? (birde z2 eline geçenlerden bir isteğim var, onlarda ram kaç gösteriyo ve kacı kullanılmıs gözüküyo )

tarikk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hiçbir zaman gerçek ram miktar ini göstermez. 2. olarak kullandığı kısmını telefon , yüklü uygulama lar kullanır. Yani bu normal

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm ben samsung note 3 tel. aldım ama beğenemedim geri iade ettim çünkü çin malı artı çalışmadı içinde gerekli bilgileri yazdım

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Android'in ram canavarı olduğunu bilmiyor muydunuz? Normal bir şey. Bilgisayarlara 3GB RAM fazlasıyla yeterken, Android'e yetmez. Normaldir. Gülüp geçeceksin.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
O RAM boşta durunca başınız göğe eriyor sanki. Mutlak ihtiyacı var diye kullanmıyor ki, kullanıcı için. 1 GB'a kadar olanda sorun çıkartıyor, kabulüm de. 1 GB ve daha üzeri RAM'ler için de aynı şeyi söylemek doğru değil.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
O RAM boşta durunca başınız göğe eriyor sanki. Mutlak ihtiyacı var diye kullanmıyor ki, kullanıcı için. 1 GB'a kadar olanda sorun çıkartıyor, kabulüm de. 1 GB ve daha üzeri RAM'ler için de aynı şeyi söylemek doğru değil.
sorsan pcsinde 2gb ram var 8.1 x64 kurmuş pc can çekişiyordur...