Note 3 almalı mıyım ?

Choche4ven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
note 3 almayı planlıyorum ama telefonu elimden düşürmeyen birisi şarj konusunda tereddütlerim var ayrıca fiyat biraz fazla gibi telefonu aldıktan sonra fiyatın birden bire düşmesini istemem tahmini ne zaman almalıyım ve önerebileceğiniz başka telefonlar var mı bana ?:)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Lg g2 tabiki aradaki fiyat farkina kesinlikle degmez

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
note 3 almayı planlıyorum ama telefonu elimden düşürmeyen birisi şarj konusunda tereddütlerim var ayrıca fiyat biraz fazla gibi telefonu aldıktan sonra fiyatın birden bire düşmesini istemem tahmini ne zaman almalıyım ve önerebileceğiniz başka telefonlar var mı bana ?:)

fiyat konusunda 2000 tl nin altına düşsün öyle al şarj konusunda şarjı iyi gider sık kullanımdada 1 günü rahat çıkarır ama lg g2 de alabilirsin onunda şarjı iyi gidiyor onun fiyatıda uygun

beylerbeyli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
mevcut olan S1 telefonumu yenilemek icin ben uzun zamandir note 2 almak istiyorsum bir türlü nasip olmadi, bekle bekle derken note 3 cikti, hersey cok daha güclü özelliklere sahip iken, mediamarkt ve saturn da kurcalamalarimda, note 2 ye göre sanki birseyler takiliyor, rahat degil gibi izlenim edindim, oysa IFA 2013 fuarinda incelemelerimde daha akici bulustum, az önce tekrar baktim benimde aklim karisiyor hem fiyat bakimindan hemde akicilik olmamasindan, belki fiyatina göre daha fazla beklentim vardir, bur arada youtube de bir video görmüstüm galeri (fotograf galerisi) dakikalar sürüyor acilmasi.. sizde note 3 düsüncek olursaniz mutlaka kurcalamaya gidin derim..