Note 3/4 - M8 -Z2/3 Hangisini Almalıyım

war is up ahead

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Z3 ün batarya performansı m8 en daha iyi Note 4 kapışır kamera dersen Note 4 performans dersen z3 Note 4 kapışır dayanıklılık dersen z3 uzun süreli kullanım ve güncelleme desteği dersen z3 ekran dersen Note 4 arayüzü sade olsun kasmasın dersen z3 bana z3 daha şık ve güzel geliyor ama siz ekran çözünürlüğü önemli derseniz note4 Sony nin garantisi için bir şey diyemem çok fazla iyi değil diyorlar ve telefon şu geçirirse garanti dışı vs bence gidin ikisini de elinize alın hangisini severseniz basın parayı alın

berkan254

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Z3 veya M8. Z3 teki bomboş jestsiz yazılıma ve bir o kadar da kötü kamera yazılımını sorun etmem diyorsan al. Yok paramı neden böyle bir şeye vereyim dersen de M8 al.
Hocam nedendir bilmiyorum Sony gerek arayüzü gerek tasarımı pek sevemedim ya hiç kanım ısınmadı telefona kamerası kötü deniyor zaten,Sadece sağlamlığı ve Su geçirmez özellikleri var ön plana çıkan

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Z3 al kafan rahat olsun Samsungdan bir cacık olmaz eğer fiyatı uygun olsun diyorsan LG G2 alabilirsin

Hocam Neden Z serisi bukadar iyi yapan ne ?

Z3 al kafan rahat olsun Samsungdan bir cacık olmaz eğer fiyatı uygun olsun diyorsan LG G2 alabilirsin

Hocam Neden Z serisi bukadar iyi yapan ne ?

Z3 ün batarya performansı m8 en daha iyi Note 4 kapışır kamera dersen Note 4 performans dersen z3 Note 4 kapışır dayanıklılık dersen z3 uzun süreli kullanım ve güncelleme desteği dersen z3 ekran dersen Note 4 arayüzü sade olsun kasmasın dersen z3 bana z3 daha şık ve güzel geliyor ama siz ekran çözünürlüğü önemli derseniz note4 Sony nin garantisi için bir şey diyemem çok fazla iyi değil diyorlar ve telefon şu geçirirse garanti dışı vs bence gidin ikisini de elinize alın hangisini severseniz basın parayı alın

Bencede hocam telefonların hepsi aynı sayılır şuan piyasadaki düzgün markaların içine sinen telefonu almak mantıklısı ama insan karar veremiyo,sağlamlık bi yere kadar ya en kral telefonu da alsan sağlam kılıf takıcam yani oyüzden sağlamlık pek önemsemiyorum tabi önemlide yani sonuç olarak düşünce hiç bi telefona güven olmaz.Uzun süreli dediğim hocam 2 sene yani onuda çıkaramıycaksa bi telefon bu fiyata yazık.Hocam note 4 kasıyor mu ya valla bilmiyorum hiç bu konuyu telefon kastı diyen duymadım da.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Hocam Z serisine bulaşmak istemiyorum M8 veya Note4 düşünüyorum İphone 6 alıcağıma o paraya S6 alırım,bence samsung S6 da kendini aştı sağlamlığı İphone 6 dan daha iyi,donanım olarakta ama bi telefona da 3000tl vermek istemiyorum

Hocam neden Z3 bukadar iyi yapan ne diğerlerinden

Hocam şuan M8 kullanıyosunuz yani,Nasıl memnun musunuz telefondan sevmediğiniz yönleri veya çok sevdiğiniz yönleri neler

Hocam Note 4 Nasıl memnun musunuz telefondan bi sorun çıkardı mı ?

Hocam Note 4 daha kaliteli oldu S6 ondan kaliteli oldu ama fiyat olarakta çok uçtu,M8 i nekadar beğensemde aklım Note4 de kalıyo
Sevmediğim hiçbir yanı yok. Hayatımdan kullandığım en iyi telefon diyebilirim. İleri düzey bir kullanıcıyım ancak telefon her anlamda beni tatmin ediyor. hTC Türkiye de reklam yapmıyor diye millet ne olduğunu bilmiyor. Her yerde samsung reklamı millet iphone ve samsung dan başka birşey bilmiyor. hTC yi kullanan bilir.

HolyPuppet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O bomboş dediğiniz yazılım zaten z3 ün kasmasini engelliyor ve uzun süreli kullanımın olmasını sağlıyor ben z3 öneriyorum garanti konusuna bir şey diyemem ama z3 bana göre m8 den daha iyi bir telefon

O nedenle bir çok youtuber ve inceleme ekbi tarafından z3 5. ile 10. arasında gidip gelen bir cihaz oldu. O bomboş arayüz kasmamasını sağlıyormuş bu nedenle de M8'den yavaş sanırım öyle mi? Hadi hepsini geçtim M8 zaten yılın cihazı seçildi. Bu işin sana göresi olur da bu kadarı da şaşırtıcı.

war is up ahead

Asistan
Reaksiyon puanı
0
haklısınızdir büyük ihtimalle de kasmiyordur zaten fazla oyun oynamayacaksiniz exynos 5433 snapdragon 801 den ve 805 den daha iyi ayrıca mali t760 da adreno 420 den daha iyi (test sonuçlarına göre ve gta videolarını izledim) ve Sony Xperia z3 de adreno 330 var ama devreye 2k ekran giriyor batarya ne alemde derseniz gayet iyi yaklaşık yanlış hatırlamıyorsam 17 saat video seyredebilirsiniz ve 26 saate yakın telefonla görüşme yapabilirsiniz diyor gsm arena nin batarya testleri ama bu exynos lu model için mi yoksa snapdragon 805 li model için mi hatırlamıyorum kısaca ikisi de sizi yarı yolda bırakmaz bence size Note 4 daha yakın geliyor bu konuyu bildiğiniz tarafsız bir Note 4 kullanıcısına sorarsanız iyi olur

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
haklısınızdir büyük ihtimalle de kasmiyordur zaten fazla oyun oynamayacaksiniz exynos 5433 snapdragon 801 den ve 805 den daha iyi ayrıca mali t760 da adreno 420 den daha iyi (test sonuçlarına göre ve gta videolarını izledim) ve Sony Xperia z3 de adreno 330 var ama devreye 2k ekran giriyor batarya ne alemde derseniz gayet iyi yaklaşık yanlış hatırlamıyorsam 17 saat video seyredebilirsiniz ve 26 saate yakın telefonla görüşme yapabilirsiniz diyor gsm arena nin batarya testleri ama bu exynos lu model için mi yoksa snapdragon 805 li model için mi hatırlamıyorum kısaca ikisi de sizi yarı yolda bırakmaz bence size Note 4 daha yakın geliyor bu konuyu bildiğiniz tarafsız bir Note 4 kullanıcısına sorarsanız iyi olur
Yanılıyorsun. Bkz. http://forum.shiftdelete.net/showthread.php?t=406168

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Bende bunu diyorum snapdragon 805 or exynos 5433 yazın google a
Bu resimler note 4 çıkmadan önce yayınlanan ve gerçekliği sentetik test ve verilerle kanıtlanmamış klasik herkes tarafından görülmüş şehir efsanesi..
Ayrıca GPU karşılaştırması ile alakası yok.

war is up ahead

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tabiki birebir karşılaştırma ve bir çok video inceleme ekibinin söyledikleriyle konuşuyorum.
Ben z3 ün m8 den geri kalır bir yanı olmadığını ve daha iyi bir telefon olduğu düşüncesindeyim belki siz böyle düşünmüyorsunuzdur ama bana göre z3 daha hızlı bir telefon kamera yazılımı gerçekten kötü ama hızına laf yok

war is up ahead

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Exynos 5433 snapdragon 805 den daha iyi bir işlemcidir 64 bit desteği var ve 20 nm ile üretildi mali adreno konusuna bir şey demeyeceğim yanılmış olabilirim ama sallayarak konuşmadım aynı kaynak iki farklı bilgi paylaşmissa yapabileceğim bir şey yok

berkan254

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Telefonda oyun oynamasını seven bi insan değilimdir bi clash oynarım oda zaten basit bi oyun telefon için gta dır asphalttır oynamam,Note 4 ün S pen i de çok iyi duruyo,ama M8 inde de sesi var her telefonun ayrı bi özelliği var ama seçim yapması zor zaten şuan konuda geçen telefonlar zaten herkesin işini görür kolay kolay da kasmaz ısınmaz

Sevmediğim hiçbir yanı yok. Hayatımdan kullandığım en iyi telefon diyebilirim. İleri düzey bir kullanıcıyım ancak telefon her anlamda beni tatmin ediyor. hTC Türkiye de reklam yapmıyor diye millet ne olduğunu bilmiyor. Her yerde samsung reklamı millet iphone ve samsung dan başka birşey bilmiyor. hTC yi kullanan bilir.

Kamerası zoom kapınca kötü falan diyolardıda hocam ondan peki şuan tercihiniz M8 mi olur Note 4 mü

Exynos 5433 snapdragon 805 den daha iyi bir işlemcidir 64 bit desteği var ve 20 nm ile üretildi mali adreno konusuna bir şey demeyeceğim yanılmış olabilirim ama sallayarak konuşmadım aynı kaynak iki farklı bilgi paylaşmissa yapabileceğim bir şey yok
Sıkıntı yapmayın ya burda kimse profesör değil sonuçta illa doğru olucak diye bir şey yok doğrusunu bulmaya çalışıyoruz :)

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Telefonda oyun oynamasını seven bi insan değilimdir bi clash oynarım oda zaten basit bi oyun telefon için gta dır asphalttır oynamam,Note 4 ün S pen i de çok iyi duruyo,ama M8 inde de sesi var her telefonun ayrı bi özelliği var ama seçim yapması zor zaten şuan konuda geçen telefonlar zaten herkesin işini görür kolay kolay da kasmaz ısınmaz

Kamerası zoom kapınca kötü falan diyolardıda hocam ondan peki şuan tercihiniz M8 mi olur Note 4 mü

Sıkıntı yapmayın ya burda kimse profesör değil sonuçta illa doğru olucak diye bir şey yok doğrusunu bulmaya çalışıyoruz :)
Kamerası Note 4 kadar değil ama kesinlikle yeterli bir kamera. Fazla foto çekmediğim için bilmiyorum en son 2 ay önce kamera uygulamasına girdim. Fotoğraf için DSLR makinem var. Yine ikisinden birini tercih etme hakkım olsa M8i seçerdim.
Note 4 den aylar önce Lollipop aldı güncelleme desteği batarya ömrü performansı ve stabilliği daha iyi bir cihaz.

war is up ahead

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Note 4 yada z3 seçmeniz daha hayırlı olacaktır bana kalırsa Note 4 biraz daha önde

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Dogru note 3 le s3 un arayuzu ayni donanima verdiler simdiye kadar ama dediğim gibi note 4 ve ustune artik yazılımida adam olmaya basladi... :)

berkan254

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dogru note 3 le s3 un arayuzu ayni donanima verdiler simdiye kadar ama dediğim gibi note 4 ve ustune artik yazılımida adam olmaya basladi... :)

hocam ya büyük ya baya bi telefon kılıfla kullanıcam cebime falan nasıl sığıcak bilemiyorum ve ben öğrenciyim s peni kullancağımı pek sanmıyorum buyuzden note 4 konusunda kararsızlaştım,m8 hafızası azama sd jartla yükseltilebilir sanırım ele oturuyo kılıfla kullanıcam e8 de alabilirim ama kamerası birazbana sıkınt çıkarır gibi geliyo ya,z3 hoş telefon özellikleri iyi z3 ün eksik yanı bulamadım pek

Note 4 yada z3 seçmeniz daha hayırlı olacaktır bana kalırsa Note 4 biraz daha önde
hocam ya büyük ya baya bi telefon kılıfla kullanıcam cebime falan nasıl sığıcak bilemiyorum ve ben öğrenciyim s peni kullancağımı pek sanmıyorum buyuzden note 4 konusunda kararsızlaştım,m8 hafızası azama sd jartla yükseltilebilir sanırım ele oturuyo kılıfla kullanıcam e8 de alabilirim ama kamerası birazbana sıkınt çıkarır gibi geliyo ya,z3 hoş telefon özellikleri iyi z3 ün eksik yanı bulamadım pek

Kamerası Note 4 kadar değil ama kesinlikle yeterli bir kamera. Fazla foto çekmediğim için bilmiyorum en son 2 ay önce kamera uygulamasına girdim. Fotoğraf için DSLR makinem var. Yine ikisinden birini tercih etme hakkım olsa M8i seçerdim.
Note 4 den aylar önce Lollipop aldı güncelleme desteği batarya ömrü performansı ve stabilliği daha iyi bir cihaz.

Daha önce s4,Note 3 , S3 ve Note 2 kullanmış birisi olarak samsung canımı sıkmaya başlamıştı. Satıp LG G2 almıştım . Bugüne dek kullandığım en kral telefondu desem yeridir. Satıp İphone 6 aldım , almaz olaydım. Şarj konusunda G2 nin 5 te 1 i kadar performans vermiyordu. Gidip Note 4 aldım. Şu an o saydığın samsung illetlerinden eser yok desem yeridir.

Bir arkadaş yazmış note4 kalem bile kullanılmıyor vs diye. Arkadaş haklı note4 daha bi is adam kadınları için denebilir. Yani her gün eposta yazıp rapor hazirlamiyorsan randevudan randevuya kosmuyorsan büyük ekranla isin olmuyorsa note4 un hakkini veremezsin. M8 al derdim ama bence piyasada e8 varken m8 almak mantıklı değil. Arka kamera 13 MP e8 4ultrapixel m8 ve zoom olayında m8 cidden kotu ancak e8 zoom ve gece çekimlerinde sıkıntı çıkarmıyor. Ayrıca diğer farkı da birisi plastik biri alüminyum kasa. Diğer herseyleri aynı. Sanırım işlemciden biri 801a diğeri b olmalı ama araştırmak lazım. Açıkçası ben e8 oneriyorum. Yok daha güncel ve son model olsun dersen e9 bekleyebilirsin ama.geçenlerde elime lollipoplu deşifre eye geçti ve bence HTC bu sefer olmuş yani harikaydı.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95

Kalem benim için gereksiz hatta hiçbir telefonda kamerayı kullanamdım desem yeridir ! Müzik dinler , nette dolaşır ve de en kaliteli mobil oyunları oynarım.

berkan254

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kalem benim için gereksiz hatta hiçbir telefonda kamerayı kullanamdım desem yeridir ! Müzik dinler , nette dolaşır ve de en kaliteli mobil oyunları oynarım.
Hocam benim istediğim iyi fotoğraf çeksin,müzik konusunda kulaklıkla iyi olsun,nette hızlı olsun bi süre sonra telefon şişmesin
edit: tek elle kullanılabilsin

berkan254

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Z3C veya M8. Ötesine karışma.
http://urun.gittigidiyor.com/cep-te...10-cep-telefonu-163255445#product-information hocam bu fiyata kaçırmasammı 1785 e geliyo telefon

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-note-4-n910-cep-telefonu-163255445#product-information hocam ne diyosunuz güvenilir mi ilerde sıkıntı olursa çok sıkıntı çeker miyim

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
http://urun.gittigidiyor.com/cep-te...10-cep-telefonu-163255445#product-information hocam bu fiyata kaçırmasammı 1785 e geliyo telefon

http://urun.gittigidiyor.com/cep-te...10-cep-telefonu-163255445#product-information hocam ne diyosunuz güvenilir mi ilerde sıkıntı olursa çok sıkıntı çeker miyim
Fiyat olarak normal tabiki paralel ithalat olduğu için. Muhtemelen N910H modelidir. Asya ülkeleri için üretilen model. LTE desteği yok ! Garanti konusunda sıkıntı olabilir diyeceğim de zaten Türkiye de samsung müşteri hizmetleri veya servisleri zaten herşeye para istiyorlar. Hiç para ödemeden her arızayı yaptırabilen samsung kullanıcısı gördünüz veya duydunuz mu ?

berkan254

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fiyat olarak normal tabiki paralel ithalat olduğu için. Muhtemelen N910H modelidir. Asya ülkeleri için üretilen model. LTE desteği yok ! Garanti konusunda sıkıntı olabilir diyeceğim de zaten Türkiye de samsung müşteri hizmetleri veya servisleri zaten herşeye para istiyorlar. Hiç para ödemeden her arızayı yaptırabilen samsung kullanıcısı gördünüz veya duydunuz mu ?
LTE desteği ne hocam H modeli almamı önerirmisiniz ? samsung u zaten ben garanti ye yollamıyorum para istiyolar fazladan diye normal tamirciye veriyorum ama telefonla ilgili bi sıkıntı çıkar mı acaba

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
LTE desteği ne hocam H modeli almamı önerirmisiniz ? samsung u zaten ben garanti ye yollamıyorum para istiyolar fazladan diye normal tamirciye veriyorum ama telefonla ilgili bi sıkıntı çıkar mı acaba
Sıkıntı yok , size kalmış. Ben olsam şu anda paralel ithalat Z3 alırım 1700 tl bandında satılıyor.

berkan254

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sıkıntı yok , size kalmış. Ben olsam şu anda paralel ithalat Z3 alırım 1700 tl bandında satılıyor.
Hocam internetten ne biliyim yabişey olabilir gibime geliyo sahte veya bisorunu falan olan denk gelir diye,z3 hocam ne biliyim ya pek ilgimi çekmedi yani note4 sadece sonradan 1.5 yıl sonra kasma falan yapar mı diye merak ediyorum kullananlar dan pek bi sıkıntı çıkardığını görmedim ama m8 veya z3 de alabilirim ama kafam aşırı derecede karışık sizde anlamışsınızdır

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Hocam internetten ne biliyim yabişey olabilir gibime geliyo sahte veya bisorunu falan olan denk gelir diye,z3 hocam ne biliyim ya pek ilgimi çekmedi yani note4 sadece sonradan 1.5 yıl sonra kasma falan yapar mı diye merak ediyorum kullananlar dan pek bi sıkıntı çıkardığını görmedim ama m8 veya z3 de alabilirim ama kafam aşırı derecede karışık sizde anlamışsınızdır
Note 3 + G2 kullanıyordum ikisini satıp İphone 6 aldım beğenmedim Note 4 aldım. Şimdi S6 alabilirim fakat almayadabilirim. Z3 kullanan bir akrabam var . Bir telefon bu kadar ince ve sağlam olabilir :D