Note 2 şarj kendi kendine bitiyor

ibrahim1262

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar note 2 cep telefonum var wifi,3g felan hepsi kapali telin şarji kendi kendine bitiyor 1.5 saat telefonun ekranini hiç açmadim 1.5 satten sonra bi baktim %10 şarj kendi kendine gitmiş sorunu nasil düzeltebilirim yardimci olurmusunuz

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Sorun bataryada dostum, orijinal bir batarya al, mis gibi kullan. Batarya miladını tamamlamış.

Reaksiyon puanı
16,128
servis ziyaret zamanı gelmiş servise ver baksınlar evde yapılacak bişey yok.

Sansar667

Profesör
Reaksiyon puanı
526
hangi uygulamalar pili yuzde kac harciyor ? Degerleriniz cok anormal ben ekran kapaliyken 2g ile bagli olsa bile 3 saatte yuzde 0 harciyor.

ibrahim1262

Asistan
Reaksiyon puanı
5
hangi uygulamalar pili yuzde kac harciyor ? Degerleriniz cok anormal ben ekran kapaliyken 2g ile bagli olsa bile 3 saatte yuzde 0 harciyor.
uygulamaların yüzde kaç harcadığını bilmiyorum ama işte ekran kapalıyken kendi kendini gidiyor mesela gece saat 4 te şarj tam dolmuştu şarjtan çıkarttım saat 9 da baktım %89 olmuş

SANTİNO-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Garantiye ver dostum. Batarya dan daha başka sıkıntısı da olabilir.

ibrahim1262

Asistan
Reaksiyon puanı
5
sorun telefonda bakılması gerek orjinal batarya ile ver baksınlar.
of bu akıllı telefonlar akıl işi deyil varya neyse çok teşekkür ederim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

öncedende böyle olmuştu juice defender ultimate yükledim düzeldi şimdi yeniden başladı

Sansar667

Profesör
Reaksiyon puanı
526
of bu akıllı telefonlar akıl işi deyil varya neyse çok teşekkür ederim

öncedende böyle olmuştu juice defender ultimate yükledim düzeldi şimdi yeniden başladı

Sen en iyisi servise ver...Belki sorun donanimsal degilde yazilimsaldir.Arka planda calisan , telefonu zorlayan bir uygulama felan olabilir...

SANTİNO-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum şarj aletinden kaynaklı bi sıkıntı olmasın sakın? Tam şarj etmiyor olabilir. Başka bir şarj aleti dene.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Çakma bataryaya hayır. Orijinal bataryaya evet :)

sdnNR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sana birkaç şey önerebilirim
1-Telefonu güvenli modda başlatabilirsin .Böylelikle bu soruna 3.parti bir uygulamanın. neden olup olmadığını anlarsın.

2. Telofona custom rom yükleyebilirsin ,yazılım kaynaklı ise sorunu çözebilir.(root gerektirir)

3- sorun karnelinden olabilir. yeni bi karnel bulabilirsin.

Minecrafter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben şuan Galaxy s3 mini kullanıyorum eskiden pili 4 saat dayanmıyordu. 60 TL ye orjinal pil aldım artık 7-8 saat dayanıyor. Olmazsa telefonun CPU tarafında birşey var. Telefonun beyni fazla karışmış olabilir (N00bum fazla birşey bilmem :P )

ibrahim1262

Asistan
Reaksiyon puanı
5

Sansar667

Profesör
Reaksiyon puanı
526
wake lock programini ekran uyanmasi geç açiliyorda o yüzden yükledim

KERNEL NE OLUYOR ?

normalde telefonunuzu kilitlediginiz zaman telefon uykuya gecer fakat sizin telefonda bi uygulama buna engel oluyor.Kerneli bosverin :P

ibrahim1262

Asistan
Reaksiyon puanı
5
normalde telefonunuzu kilitlediginiz zaman telefon uykuya gecer fakat sizin telefonda bi uygulama buna engel oluyor.kerneli bosverin :p
bazi uygulamari sildim applock felan duvar kağidini siyah renk yapinca gitmiyor kendi kendine ama normal renkli duvar kağidi kullaninca gidiyor

ibrahim1262

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar sorunu buldum telefon uyku moduna almıyormuş wakelock programı uyku modundan çıkarıyormuş sildim düzeldi ama bu seferde ekran geç gelecek neyse çok teşekkür ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefon artık hep öyle olmaya başlamış sa gartiye vere bilirsin ama telefonun bataryası 1 yıldır aynı bataryasa yeni bir batarya bakanilirsin ama garantiye vere bilirsen ver

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ıyı gunler benım telefon samsung galaksı es 4 beynı karışmıs nasıl duzeltebılırım