Note 2 için lens

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İnternette 12x zoom yapan/yaptığı söylenilen lensler var. Kullanan oldu mu acaba? Fish eye lens almaya niyetlenince karşıma çıktı. Kullanan arkadaş varsa bana çeşitli lensler lazım bilgilendirirseniz sevinirim.

cihat_ozturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben 8x olanını kullandım gayet başarılı tavsiye ederim. tabi kullanacak pek yerim olmadı sadece maçlar ve konserlerde işe yarıyor. fish eye lenslerden iyidir.

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ben 8x olanını kullandım gayet başarılı tavsiye ederim. tabi kullanacak pek yerim olmadı sadece maçlar ve konserlerde işe yarıyor. fish eye lenslerden iyidir.

Yani o zaman ben gittigidiyor dan 12x zoom siparişi vereyim dediğinize göre. Fish eye lensleri beğenmediniz mi hiç?

cihat_ozturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani o zaman ben gittigidiyor dan 12x zoom siparişi vereyim dediğinize göre. Fish eye lensleri beğenmediniz mi hiç?
hocam burada pahalıdır ben ebaydan almıştım. 8-9 dolar civarıydı. zoom olayı başarılı. 8x + cihazdaki 4x birleşince güzel sonuç çıkıyo. tavsiyem ebaydan sipariş verin. tripod olan modellere bakın zoomu fazla yapınca titreme oluyor netlemeyi tam ayarlamak zor olabiliyor.

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hocam burada pahalıdır ben ebaydan almıştım. 8-9 dolar civarıydı. zoom olayı başarılı. 8x + cihazdaki 4x birleşince güzel sonuç çıkıyo. tavsiyem ebaydan sipariş verin. tripod olan modellere bakın zoomu fazla yapınca titreme oluyor netlemeyi tam ayarlamak zor olabiliyor.

Ne kadar sürede elinizde oldu ürün? Kredi kartıyla mı aldınız? Kargo ücreti de yok sanırım dediğiniz fiyata göre.

cihat_ozturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tam hatırlamıyorum ama ebay den çok alışveriş yapıyorum daha gelmeyen ürün olmadı bazısı 7 günde falan geliyor bazısı 1 ayı geçiyor. ortalama 10-15 günde geliyor diyebilirim. benim teleskop yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta 10 gün içinde gelmişti. kredi kartıyla değil hocam paypal ile yapılıyor alışveriş (daha güvenli herhangi bir sorun olunca paypal e bildirince parayı geri gönderiyorlar) kargo ücreti olanda var olmayanda var eğer takip numarası isterseniz ve daha erken gelsin isterseniz kargo ücreti verirsiniz ama ben gerek duymuyorum eninde sonunda geilyor. burada benim aldığım ürünü 50 lira civarında satıldığını görmüştüm ve iyiki ebaydan aldım demiştim. bence aradaki fiyat farkı biraz beklemeye değer. ben ekran koruyucumu bile ebay dan alıyorum artık.