Lauren
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 154
peki ,neden eklemiyorsunuzDuman hoşuma gidiyor çok içten ve hissederek söylüyorlar
peki ,neden eklemiyorsunuz
ya alem adamsın,ne kusuru,genede sağ ol .Kusura bakmayın düzenledim
Ferdi TAYFUR' u o kadar çok seviyorum ki dinlemediğim gün ve an yok, sende bizdensin anlaşılan başkan. Saygılar.1980 ler,yaş 15 den yukarı,gençlik zamanları,kahvede okeye takılmalar,bu şarkılar ,her yerde
Adamsın adam. Saygılar ve sevgiler sunuyorum. Ferdi babanın arşivi var bende bilmediğim şarkısı yok.Ferdi Tayfur un en çok sevdiğim şarkılarından 2 si,her zaman dinlemekten usanmamses,müzik ,ahenk harika
Nisan Yağmuru 1980 yılında piyasaya çıktı. Türküola versiyonunu dinlemeni tavsiye ederim.bu şarkı ne çalardı,her yerde dinlerdim,1980 85 de
bu şarkıda,sinemalarda fon müziği olarak çok dinlerdim
1978 1985 gençlik zamanları,ferdi Orhan kapışması çok,hatta İstanbul da dolmuşlarda bile,Ferdiciler,Orhan cılar diye ayrılmış diye duyardım,ne kadar doğru bilemem,ama o zamanlarda Orhan Gencebayın 2 şarkısı ferdi gibi çekerdi.Nisan Yağmuru 1980 yılında piyasaya çıktı. Türküola versiyonunu dinlemeni tavsiye ederim.
En büyük şöhret Ferdi TAYFUR' dadır. Orhan Gencebay, Müslüm gürses, Zeki Müren, Bülent Ersoy ve İbrahim Tatlıses Ferdi babanın gerisinde kalmıştır. Rekor seyirci, rekor kaset satışı ve rekor konserler hep Ferdi babaya ait. Allah uzun ömür versin Ferdi babaya. Müslüm babaya da rahmet eyleye.1978 1985 gençlik zamanları,ferdi Orhan kapışması çok,hatta İstanbul da dolmuşlarda bile,Ferdiciler,Orhan cılar diye ayrılmış diye duyardım,ne kadar doğru bilemem,ama o zamanlarda Orhan Gencebayın 2 şarkısı ferdi gibi çekerdi.
Ferdinin bu şarkısıda çok dinlenir,ama daha çok "durdurun dünyayı inecek var" sözüyle vurgu yapılırdı