Norton kod satın alma

sarı_kanarya

Asistan
Reaksiyon puanı
3
nortonun kendi sitesinden kod almayı düşünüyorum hiç kod alan oldumu sorun çıkarmı birde fatura adresi var ama eve fatura geliyormu acaba teşekkürler

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ben şirkete aldım 2 yıllık kredi kartı bilgileri ile aldım siteden fatura gelmedi ben şirkette yokken geldiyse bilmiyorum.

vetteron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Daha önceleri almıştım adrese fatura falan gelmiyor. Benim gelmedi en azından Ayrıca kendi siteside genelde fiyatlar pahalı şuan kampanya var gördüm kadarıyla ama o fiyattan bile daha dusuk fiyatlara var hepsiburada bakabilirsin eger uzun süreli müşterisi falan olduğun icin özel fiyat veriyorsa sana onu bilemem

sarı_kanarya

Asistan
Reaksiyon puanı
3
fatura önemli değil zaten kod sorunsuz gelsin yeterli benim için

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Yurtiçinde teknoloji marketleri dolaşırsan daha iyi fiyatlar bulabiliyorsun. Web sitesindeki fiyatlar bana yüksek gelmişti. 3 bilgisayar için Norton 360 alıyorum. Süresi de dolmaya yaklaşıyor, yine paket aramak lazım.

Ek bilgi yurtdışından gelen faturayı Türkiye'de kullanamıyorsun, sonuçta Türkiye'de şirketine kestirirsen faturayı KDV'yi filan geri alabiliyorsun.

sarı_kanarya

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Yurtiçinde teknoloji marketleri dolaşırsan daha iyi fiyatlar bulabiliyorsun. Web sitesindeki fiyatlar bana yüksek gelmişti. 3 bilgisayar için Norton 360 alıyorum. Süresi de dolmaya yaklaşıyor, yine paket aramak lazım.

Ek bilgi yurtdışından gelen faturayı Türkiye'de kullanamıyorsun, sonuçta Türkiye'de şirketine kestirirsen faturayı KDV'yi filan geri alabiliyorsun.
baktım zaten en uygunu kendi sitesi 3 pc 1 yıl süreli çok iyi bence