Norton AntiVirus 2009 16.5.0.134

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan spybot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629

dünyanın en güvenilir antivirüs yazılımı ile korunmaktadır. Norton AntiVirus
2009!

Siz sörf veya, e-posta veya sohbet swapping dosya Whether it's, İnternet tehdit bir kapalı Norton AntiVirus wards. Otomatik olarak algılar ve kaldırır virüsler, istenmeyen casus yazılımların bilgisayarınıza rids ve tehditler için e-posta ve sohbet ekleri tarar.

* Algılar ve virüs ve casus yazılım kaldırır
* Blocks Spyware ve solucanları otomatik olarak
* Önler virüs yayılmaya gelen virüslü e-postalar
* Bulur ve kaldırır tehditler gizli
* Ve yeni ürün koruma güncellemelerini içerir olarak yenilenebilir hizmet süresi boyunca mevcut özellikleri
* Devam Eden Koruma, so you don't have to bilgisayarınızda en son Internet risklerini otomatik olarak normal abone ücreti (artı uygulanabilir vergi) aboneliğiniz yenileme korunan tutar.

Bu sürüm ücretsiz bir 15 günlük deneme

Download
Latest Version

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
* Devam Eden Koruma, so you don't have to bilgisayarınızda en son Internet risklerini otomatik olarak normal abone ücreti (artı uygulanabilir vergi) aboneliğiniz yenileme korunan tutar.
Hocam buraya yapıştırırken hiç okumadın mı :D.Norton'un önceki sürümleri çok kasıyor diyorlardı.Bunda çözmüşler mi,kullanan var mı?

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
06_nav2009.jpg

daha güncel bi resim koyalım dedim. nav 2009 buna benziyo işte.

ewet kasma sorunu çözülmüş durumda. ayrıca kurulumu ve kaldırması da çok hızlı. bir sorun çıkarmıyo. norton kendini aşmış durumda (ben internet security i test ettim ve hala kullanıyorum uzun zamandır)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Hocam buraya yapıştırırken hiç okumadın mı :D.Norton'un önceki sürümleri çok kasıyor diyorlardı.Bunda çözmüşler mi,kullanan var mı?

Kullanan arkadaşlar cevaplamış..:D

32.sefo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Tavsiye Etmiyorum.. Olurolmadık sitelerde gezmeyip F-Secure kullanıyorum; başım rahat.. =)

ozersworld

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Çok güzel grafikler ama Norton gullanmam cık :)

Ayrıca şaşırdım Antivirüs demiş içinde spy korumasi firewall vede internet security var yoksa ben mi yanlış gördüm? İndirsemmi ne pcyi yutarmı ?

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Çok ağır bir program gerenk yok :D