- Konuyu başlatan
ozerxcom
Profesör
Walla bugün Pure 2012 ye geçmiştim. Fakat ingilizce. Geri dönüyorum 360 a

Yazdım fakat birşey değişeceğini sanmıyorum![]()
Sevgili kardeşim norton av 2012 ile outpost pro firawall iyi anlaşıyormu ? demek istiyorsun.Google translate yanı sanırım az ingilizce bilginiz varmış anlaşmışsınızDiyaloglar pek yardımcı olucak türden değil
Bahsedilen ingilizce sürüm ve türkçe sürüm arasında farklılıklar olabileceği işte güncellemeyle sorunun düzeleceği vesaire vesaire.
Hani bu nortonu OEM kullanıyoruz biliyosunuz kurulum kaldırma işlemini sanal pcde yapsanız ne lisans sıkıntınız olur ne de sorunlu kaldırma kurulum probleminiz olur.Vmware Player yükleyin OEM'yi uygulayıp e-mailiniz ile kaydolun bence bir daha ki sefere.Bu arada trendmicro'da aklınızda olsun comodo ile çok verimlilerve norton antivirüs ile outpost security suite free her iki kombinasyonda Comodo Leaktest'ten 340'da 340 alıyor
![]()
Daha önce başka bir forumda uygulamamı göstermiştim kardeşim resmi incelersen uyumun fena olmadığını göreceksin.Pro sürüm olması da şart değil free'de olur fakat anlık malware korumasını deaktif ederek kullanmayı unutmamak gerek.Sevgili kardeşim norton av 2012 ile outpost pro firawall iyi anlaşıyormu ? demek istiyorsun.
Norton 360 6.1.2.10 Türkçe linki var mı nette göremedim.
Daha önce başka bir forumda uygulamamı göstermiştim kardeşim resmi incelersen uyumun fena olmadığını göreceksin.Pro sürüm olması da şart değil free'de olur fakat anlık malware korumasını deaktif ederek kullanmayı unutmamak gerek.
![]()
deneyeceğimDoğrudur hatırladım sevgili kardeşim zaten nortonu av olarak kuracaksınız yanınada outpost firawall yada onlıne armor firawall kuracaksınız kale gibi korunacaksınız norton virüs programı olarak çok iyi fakat güvenlik duvarında çok zayıf kolay gelsin.
--- Mesaj Güncellendi ---
Doğrudur hatırladım sevgili kardeşim zaten nortonu av olarak kuracaksınız yanınada outpost firawall yada onlıne armor firawall kuracaksınız kale gibi korunacaksınız norton virüs programı olarak çok iyi fakat güvenlik duvarında çok zayıf kolay gelsin.