Norton 360 v6 kullananlar 2 dakika bakabilir mi?

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Müjde (:

3v.gif

Walla bugün Pure 2012 ye geçmiştim. Fakat ingilizce. Geri dönüyorum 360 a :)

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Yazdım fakat birşey değişeceğini sanmıyorum :)

Alt yapısı nedeniyle ttnet kullanıyorum yıllardır. Gayette memnundum fakat bu adil kullanım kotası benide etkiledi. 1 mbite düşmekle kalmadı, çok düzensiz çalışmaya başladı.. anlık yavaslamalar, kopmalar indirirken saniyelerce bekleme vs deli etmeye başladı.. Şu ana kadar hızımla ilgili bişeyim olmadı bile. Ayrıca bu adil K.K 50 gb hiç bir şey.. taahhütümün bitmesini bekliyorum. o zamana kadar alt yapı bulunduğum yerde sağlanırsa superonline fibere geçeceğim.. en azından adil kullanım kotası cok yuksek

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Pure bir değişim yok kis 2012 gibi eski sürüm pure güvenlik duvarı daha güçlüydü sanırım.

-FoRza CR-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Google translate yanı sanırım az ingilizce bilginiz varmış anlaşmışsınız :) Diyaloglar pek yardımcı olucak türden değil :) Bahsedilen ingilizce sürüm ve türkçe sürüm arasında farklılıklar olabileceği işte güncellemeyle sorunun düzeleceği vesaire vesaire.
Hani bu nortonu OEM kullanıyoruz biliyosunuz kurulum kaldırma işlemini sanal pcde yapsanız ne lisans sıkıntınız olur ne de sorunlu kaldırma kurulum probleminiz olur.Vmware Player yükleyin OEM'yi uygulayıp e-mailiniz ile kaydolun bence bir daha ki sefere.Bu arada trendmicro'da aklınızda olsun comodo ile çok verimliler :) ve norton antivirüs ile outpost security suite free her iki kombinasyonda Comodo Leaktest'ten 340'da 340 alıyor :)

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Google translate yanı sanırım az ingilizce bilginiz varmış anlaşmışsınız :) Diyaloglar pek yardımcı olucak türden değil :) Bahsedilen ingilizce sürüm ve türkçe sürüm arasında farklılıklar olabileceği işte güncellemeyle sorunun düzeleceği vesaire vesaire.
Hani bu nortonu OEM kullanıyoruz biliyosunuz kurulum kaldırma işlemini sanal pcde yapsanız ne lisans sıkıntınız olur ne de sorunlu kaldırma kurulum probleminiz olur.Vmware Player yükleyin OEM'yi uygulayıp e-mailiniz ile kaydolun bence bir daha ki sefere.Bu arada trendmicro'da aklınızda olsun comodo ile çok verimliler :) ve norton antivirüs ile outpost security suite free her iki kombinasyonda Comodo Leaktest'ten 340'da 340 alıyor :)
Sevgili kardeşim norton av 2012 ile outpost pro firawall iyi anlaşıyormu ? demek istiyorsun.

ibrahim43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Norton 360 6.1.2.10 Türkçe linki var mı nette göremedim.

-FoRza CR-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sevgili kardeşim norton av 2012 ile outpost pro firawall iyi anlaşıyormu ? demek istiyorsun.
Daha önce başka bir forumda uygulamamı göstermiştim kardeşim resmi incelersen uyumun fena olmadığını göreceksin.Pro sürüm olması da şart değil free'de olur fakat anlık malware korumasını deaktif ederek kullanmayı unutmamak gerek.
2hgrak7.jpg

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Daha önce başka bir forumda uygulamamı göstermiştim kardeşim resmi incelersen uyumun fena olmadığını göreceksin.Pro sürüm olması da şart değil free'de olur fakat anlık malware korumasını deaktif ederek kullanmayı unutmamak gerek.
2hgrak7.jpg

Doğrudur hatırladım sevgili kardeşim zaten nortonu av olarak kuracaksınız yanınada outpost firawall yada onlıne armor firawall kuracaksınız kale gibi korunacaksınız norton virüs programı olarak çok iyi fakat güvenlik duvarında çok zayıf kolay gelsin.

--- Mesaj Güncellendi ---

Doğrudur hatırladım sevgili kardeşim zaten nortonu av olarak kuracaksınız yanınada outpost firawall yada onlıne armor firawall kuracaksınız kale gibi korunacaksınız norton virüs programı olarak çok iyi fakat güvenlik duvarında çok zayıf kolay gelsin.

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159

--- Mesaj Güncellendi ---

deneyeceğim :)