Norton 360 Sizde nasil ? Lutfen bakiniz!

Batista

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaslar! Ben gecen aksam Pc me virus girmis olabilir diye PC mi Norton 360 virus programiyla taradim. Ayni zamanda Ad-Aware 2008 calistirdim taramasi icin.. Sabah kalktigimda Norton hic bir virus bulmamis ama Ad-Aware tam 3 tane Trojan virus buldu. Sizde Norton 360 nasil? Hangi programi önerirsiniz ?

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Selam arkadaslar! Ben gecen aksam Pc me virus girmis olabilir diye PC mi Norton 360 virus programiyla taradim. Ayni zamanda Ad-Aware 2008 calistirdim taramasi icin.. Sabah kalktigimda Norton hic bir virus bulmamis ama Ad-Aware tam 3 tane Trojan virus buldu. Sizde Norton 360 nasil? Hangi programi önerirsiniz ?

kaspersky internet security 2010.

ProJest

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhaba, öncelikle nacizane fikrimi size sunmak isterim: AntiVirus ve İnternet Güvenliği firmalarından Avast! , AVG , BitDefender , Eset , Kaspersky , Symantec ve son olarak ZoneAlarm çok başarılı firmalardır. Ben bu programları zaman içerisinde sınamaktayım. İnan bana mükemmel bir güvenlik yok, ama en yüksek başarı oranı önemli. Geçen ay ESET i kullanıyordum. Bu ay AVG yi kullanmaktayım. Yani takım tutar gibi değil de yeni sürümleri takip etmemiz lazım. iyi çalışmalar. :) Muhabbetle...

çağlar522

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ben Kaspersky 2010 kullanıyorum .1 gb ram var hiç kasmıyor.güvenlik seviyesini bi gıdım düşürdüm ama .tavsiye ederiim.

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Kasper Çok İyi Bencede 2010nun Menüde O Büyük Yuvarlak Şey Çok Hoşuma Gitti :D

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Norton nasıl denilmiş Kaspersky değil. :glare: Norton hakkında yorumlar yapalım. :)

Batista

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tsk ederim arkadaslar ! walla simdilik Eset 4 versionunu indirdim :Dd 30 gun kullanacam bakalim o da olmazsa sizin önerdiginiz programlari denerim.. Birde Virus programlari PC yi cok yavaslatiriyo.. 2 g ram, 250 Gig harddisk leptop

wbmstr

Asistan
Reaksiyon puanı
3
arkadaslar ben yaklasık 1 hafta önce kasperskyn kendi sitesinde en son surumu indirdim tarama yaptııımda saatlerce bilgisayar acık kalmesine ragmen bitmio üstelik kilitleniodu ve facebook gmail gibi sitelere girişimde bana uyarı vermeye basladı bu sitedeki bilgilerinizi birileri kulllanıo sayfa guvenmezdir die bende huylandım hem tarama yapmıo hemde sitelerde sorun var bende kaldrdm kasperskyı ve eset kurdum kasperskyn install dosyasını trojan olark gosterdi bende artık kasperkya guvenemiorm.....

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
3 Senedir NOD 32:) Conficker hariç bir virüs görmedim acaba bu normal mi :D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
NIS ı Denemiştim ama Biraz Sorunlu Geldi Bana 360 için ise Bir Bilgim Yok Ama Rootkit Lerde Başarısız diye biliyorum

Batista

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AVG Internet Security 8,5 indirdim su an ve inanin saat gibi calisiyor. O kadar virus programi kullandim ama bunun gibisini hic görmedim. Sizede tavsiye ederim!

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Benden tavsiye dermişim hiç birşey kullanmayın virüs girincede basın formatı..:):D