Norton 360 mı Kaspersky IS mi?

turan1999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nortonda Kasperskyda var elimde 1yıllık hala karar veremedim hangisini kullanmalıyımm????

Teşekkürler..

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bir test yapmıştım zamanında norton Mcafe avast kis bitdefender bu gibi 10 kadar yazılımı karşılaştırdık puan verecek olursak ilk 4 şu şekilde olmuştu
1. norton 9 ( 1 puanı çok kaynak harcamasından kaybediyor)
2.mcafe 8
3.avast 3
4.diğerleri 2

Uf yaaa çok kararsız kaldım

turan1999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir test yapmıştım zamanında norton Mcafe avast kis bitdefender bu gibi 10 kadar yazılımı karşılaştırdık puan verecek olursak ilk 4 şu şekilde olmuştu
1. norton 9 ( 1 puanı çok kaynak harcamasından kaybediyor)
2.mcafe 8
3.avast 3
4.diğerleri 2
Kaspersky?? ona 1 numara diyolar hep

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Biz bir flash diski 20 kadar internet kafe makinasında gezdirdikten sonra o diski 8 ayrı diske clone ladık ve bunu eşit pc lerde tarattık aldığımız sonuçlara göre testimizi yaptık. Direk saha kullanımında yani virüs ve zararlıya karşı ayık olma gibi hususları dikkate aldık tabiiki çok daha profesyonel testler yapılmıştır.
Kaspersky?? ona 1 numara diyolar hep

turan1999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biz bir flash diski 20 kadar internet kafe makinasında gezdirdikten sonra o diski 8 ayrı diske clone ladık ve bunu eşit pc lerde tarattık aldığımız sonuçlara göre testimizi yaptık. Direk saha kullanımında yani virüs ve zararlıya karşı ayık olma gibi hususları dikkate aldık tabiiki çok daha profesyonel testler yapılmıştır.
peki bu testi kaç yılında ne zaman yaptınız

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
2007 yılında yaptık dediğim gibi 20 kadar makina gezdirdirip sadece virüs değil keylogger gibi zararlılar içinde en güvenli olması açısından dikkate aldık bir arkadaşın online oyunlarda devamlı soyulması şikayeti üzerine bu araştırmaya giriştik norton internet security de karar kıldık ve kullanan arkadaş çok memnun

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Kaspersky internet security 2013 antivürüsünü kullanıyorum norton'a göre daha başarılı hem nortonun sevmediğim yanı virüs sandığı herşeyi sormadan siliyor.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ne gibi başarılı ne yönden?
öncelikle her bulduğunu vürüs sanmıyor ayrıca firewall özelliği var yani bir uygulamanın izin verip verilmiyeceğini soruyor ayrıca diğer antivürüslerden bilgisarayı daha hızlı şekilde çalıştırıyor diğer antivürüslerden daha hızlı ve güvenilir.

turan1999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle her bulduğunu vürüs sanmıyor ayrıca firewall özelliği var yani bir uygulamanın izin verip verilmiyeceğini soruyor ayrıca diğer antivürüslerden bilgisarayı daha hızlı şekilde çalıştırıyor diğer antivürüslerden daha hızlı ve güvenilir.
İlki doğrudur ama asla diğer antivirüslerden daha hızlı değil hem daha yavaşlandırıyor hem daha çok kasıyor pcyi

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
İlki doğrudur ama asla diğer antivirüslerden daha hızlı değil hem daha yavaşlandırıyor hem daha çok kasıyor pcyi
ben birçok antivürüsü yükliyip kaldırdım aralarından en beğendiyim kaspersky'di. ayrıca benim bilgisarayı hiç kasmadı :)

QZER34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
norton kulalnırsan makina yeterli değilse pc kasar ve norton format atana kadar tamamen silinmez , kaspersky kalitesini belli etmiştir yani warez uygulamarıda çözmüş crackleri felan silmiyor kaliteli bir program ama oda biraz kasar pc yetersizse. Ve sen pcnin yetersiz oldugunu düşünüyorsan webroot kullan sıfır kasar kaspersky , norton , bitdefender kadar olmasada iyi virüs koruması sağlar.

turan1999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
norton'un bulduklarının bazıları virüs olabiliyor ama genelde bilindik yazılımları siliyor :)
bilmiyorum ya nortonu övende çok

norton kulalnırsan makina yeterli değilse pc kasar ve norton format atana kadar tamamen silinmez , kaspersky kalitesini belli etmiştir yani warez uygulamarıda çözmüş crackleri felan silmiyor kaliteli bir program ama oda biraz kasar pc yetersizse. Ve sen pcnin yetersiz oldugunu düşünüyorsan webroot kullan sıfır kasar kaspersky , norton , bitdefender kadar olmasada iyi virüs koruması sağlar.
Pcm yeterli kaspersky için yani sen bana kaspermı kullan diyosun

kafkefkasva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tabiki kaspersky

av comparatives 2011 yılın antivirüsü seçildi firewall kısmı mükemmel makineyi kasmıyor testlerde her zaman ilk 3 sırada

av testin yaptıgı testte 0.5 puanla bitdefenderın arkadasında bitdefender 17.0 kaspersky 16.5 oda kullanışlılıktan kaybediyor.

av comparatives 2012 yılında yaptıgı testlerde de her zaman on sıralarda

son yapılan anti phising testinde 3.sırada yine 1- bitdefender 2- mcafee 3-kaspersky

yapılan heuristic tesinde 1.sırada %90 ile 2. sırada %82 ile bitdefender

protection testinde 3.sırada 1- bitdefender 2-g data 3. kaspersky

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Nortonda Kasperskyda var elimde 1yıllık hala karar veremedim hangisini kullanmalıyımm????

Teşekkürler..

Öncelikle merhaba , sana önerebileceğim bunlar dışındaki güvenlik programı ;Microsoft Security Essentials ne kadar CPU kullanacağını bile sen seçiyorsun çok harikadır kendisi. şiddetle tavsiye ediyorum :)

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bence ikiside değil ama tercih yapsam Norton derim. Kis yüklü kurumumuzda. Yaklaşık 600 küsür kullancılı bir kurum. Ve berbat ötesi. Serverda daha bugün soruna yol açtı. Kis i devre dışı bırakmadan networkdeki klasörlerimize erişemez olduk. Akabinde pc leri çok yavaşlatıyor. kasıyor babam kasıyor.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Kis kullan derim ben ,,bende kullanıyorum..

kuyuduzu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
aynı yıl ağdan yayılan (flash player ile yayılan) lanet bir virüsten ve yine aynı yıl lanet bir rootkit'ten diğer tırışkılar göremezken kaspersky hepsinin anasını ağlattı, beni kurtardı. buna ne diyeceksin?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
en son sürümleri başa baş ama norton 360'ın dengi kaspersky pure. Bu sebeple nortonu tercih etmelisin. Ama elinde kis pure 2.0 olsaydı kaspersky derdim.

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
acikcadi norton daha yenilikci bir program ozellikle norton 360 surumu isini layigiyla yapiyor
kaspersky x64 verdigi destek olsun yeni surumleri cikarmakta olan kitligi olsun eksi puanlar aliyor
kaspersky iyi ama artik eskisi gibi degil
hele windows 8 ile norton oyle bir uyum sagliyorki sanki makinada hic bir sey yuklu degil gibi kus gibi
eger kaspersky x64 icin tam destek verse windows 8 e tam uyumlu olsa kesinlikle kaspersky yuklerdim yuklettirirdim.

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ben w8 den NİSi kaldırdım KİS 213 kurdum..gayet stabil çalışıyor.(32 bit).
zaten çoğu virüs programı 64 tte düzgün çalışmıyor..en azından bende öyle...