Uf yaaa çok kararsız kaldımmakinan iyi ise norton kis pek sarmadı beni
Uf yaaa çok kararsız kaldım
Kaspersky?? ona 1 numara diyolar hepbir test yapmıştım zamanında norton Mcafe avast kis bitdefender bu gibi 10 kadar yazılımı karşılaştırdık puan verecek olursak ilk 4 şu şekilde olmuştu
1. norton 9 ( 1 puanı çok kaynak harcamasından kaybediyor)
2.mcafe 8
3.avast 3
4.diğerleri 2
Kaspersky?? ona 1 numara diyolar hep
peki bu testi kaç yılında ne zaman yaptınızBiz bir flash diski 20 kadar internet kafe makinasında gezdirdikten sonra o diski 8 ayrı diske clone ladık ve bunu eşit pc lerde tarattık aldığımız sonuçlara göre testimizi yaptık. Direk saha kullanımında yani virüs ve zararlıya karşı ayık olma gibi hususları dikkate aldık tabiiki çok daha profesyonel testler yapılmıştır.
Ne gibi başarılı ne yönden?Kaspersky internet security 2013 antivürüsünü kullanıyorum norton'a göre daha başarılı hem nortonun sevmediğim yanı virüs sandığı herşeyi sormadan siliyor.
öncelikle her bulduğunu vürüs sanmıyor ayrıca firewall özelliği var yani bir uygulamanın izin verip verilmiyeceğini soruyor ayrıca diğer antivürüslerden bilgisarayı daha hızlı şekilde çalıştırıyor diğer antivürüslerden daha hızlı ve güvenilir.Ne gibi başarılı ne yönden?
İlki doğrudur ama asla diğer antivirüslerden daha hızlı değil hem daha yavaşlandırıyor hem daha çok kasıyor pcyiöncelikle her bulduğunu vürüs sanmıyor ayrıca firewall özelliği var yani bir uygulamanın izin verip verilmiyeceğini soruyor ayrıca diğer antivürüslerden bilgisarayı daha hızlı şekilde çalıştırıyor diğer antivürüslerden daha hızlı ve güvenilir.
ben birçok antivürüsü yükliyip kaldırdım aralarından en beğendiyim kaspersky'di. ayrıca benim bilgisarayı hiç kasmadıİlki doğrudur ama asla diğer antivirüslerden daha hızlı değil hem daha yavaşlandırıyor hem daha çok kasıyor pcyi
Bilmiyorumki ama norton sanki daha fazla virüs buluyorben birçok antivürüsü yükliyip kaldırdım aralarından en beğendiyim kaspersky'di. ayrıca benim bilgisarayı hiç kasmadı![]()
norton'un bulduklarının bazıları virüs olabiliyor ama genelde bilindik yazılımları siliyorBilmiyorumki ama norton sanki daha fazla virüs buluyor
bilmiyorum ya nortonu övende çoknorton'un bulduklarının bazıları virüs olabiliyor ama genelde bilindik yazılımları siliyor![]()
Pcm yeterli kaspersky için yani sen bana kaspermı kullan diyosunnorton kulalnırsan makina yeterli değilse pc kasar ve norton format atana kadar tamamen silinmez , kaspersky kalitesini belli etmiştir yani warez uygulamarıda çözmüş crackleri felan silmiyor kaliteli bir program ama oda biraz kasar pc yetersizse. Ve sen pcnin yetersiz oldugunu düşünüyorsan webroot kullan sıfır kasar kaspersky , norton , bitdefender kadar olmasada iyi virüs koruması sağlar.
karar seninbilmiyorum ya nortonu övende çok
Pcm yeterli kaspersky için yani sen bana kaspermı kullan diyosun
Nortonda Kasperskyda var elimde 1yıllık hala karar veremedim hangisini kullanmalıyımm????
Teşekkürler..
bilmiyorum ya nortonu övende çok
Pcm yeterli kaspersky için yani sen bana kaspermı kullan diyosun
aynı yıl ağdan yayılan (flash player ile yayılan) lanet bir virüsten ve yine aynı yıl lanet bir rootkit'ten diğer tırışkılar göremezken kaspersky hepsinin anasını ağlattı, beni kurtardı. buna ne diyeceksin?Biz bir flash diski 20 kadar internet kafe makinasında gezdirdikten sonra o diski 8 ayrı diske clone ladık ve bunu eşit pc lerde tarattık aldığımız sonuçlara göre testimizi yaptık. Direk saha kullanımında yani virüs ve zararlıya karşı ayık olma gibi hususları dikkate aldık tabiiki çok daha profesyonel testler yapılmıştır.