Norton 360 ile ilgili sorun

mustafa1342

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Norton 360,normalde bir virüs ya da tehdit algıladığı zaman ''Tehdit Tespit Edildi'' diye bir sayfa açıp; altta adlarını ve ne yapmasını istediğimi sorardı. Şimdi her bilgisayarı açışımda aynı ekran geliyor. Fakat altta virüs ya da tehditler yazması gerekirken hiç bir şey yazmıyor.Kapatırken de, ''halâ çözülmemiş sorunlar var!'' diye uyarı veriyor. Ne yapmalıyım?Linkten ekran alıntısına bakabilirsiniz.

http://i.hizliresim.com/ydZvvn.png

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Karantinaya alındı diyor ,güvenli modda tam tarama yapmanı tavsiye ederim

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Bende de çıktı, araştırdım uninstall edip tekrar kurmak dışında bir yol bulamadım. Sen de bulamazsın, uninstall ve yeniden kurulum dışında bu salak hatayı çözmenin bir yolu yok.

mustafa1342

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bende de çıktı, araştırdım uninstall edip tekrar kurmak dışında bir yol bulamadım. Sen de bulamazsın, uninstall ve yeniden kurulum dışında bu salak hatayı çözmenin bir yolu yok.
Tamam. O zaman tekrar kuralım bakalım :). Aslında aklıma başka antivirüs yüklemek gelmedi de değil. Acaba öyle mi yapsam?

DarkBB

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Orjinal degilse yani deneme surumuyse boyle buglar olabilir. Belki pc nizde virus varken norton kurdunuz.

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Orjinal degilse yani deneme surumuyse boyle buglar olabilir. Belki pc nizde virus varken norton kurdunuz.
Benim Norton gayet yasalken ben bu sorun ile karşılaştım. Belki de yasal olmayan Norton'larda bu sorun daha fazla oartaya çıkıyor ama benim durumumda nedeni bu değildi.