Norton 360 ile ilgili bir sorum var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vocal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vocal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle herkese iyi günler, arkadaşlar ben "best anti-virüs" sıralamasına bakarak 1 adet Norton 360 satın aldım. Öncelikle bilgisayarımın markası Dell N5030, 8 GB ram var. Onboard ekran kartı ve 1 TB HDD var. Özelliklerim anti-virüs için uygun mudur? İkinci sorum ise; Norton 360 her şeyi virüs olarak görüyor. Program indiriyorum, içindeki crack dosyasını direk karantiya atıyor. Tam 1 saat programın içinde karantinayı aradım bulamadım. Eğer içinizde Norton 360 kullanan veya bilen varsa bu karantina dosyası nerede çok merak ediyorum.. İyi günler.

vetteron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Saat yanindaki norton simgesinin ustunde sagtus yap yakin gecmisi ac de yukardan listeden karantinayi sec

xanovera

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sizin için can sıkıcı olsa da norton doğru olanı yapıyor. çözümü ise şöyle sağlayın, trayde yani saatin yanındaki norton logosuna sağ tıklayıp auto-protect / etkileşimli güvenlik / akıllı güvenlik duvarı gibi özellikleri bir süreliğine pasif hale getirin ve crack li yüklemeleri / kopyalamaları bu şekilde gerçekleştirin.
bilgisayarın kaldırmasına gelince, nortonun sistem kasması eskidendi şimdi ciddi gelişmiş. ben de 360 kullanıyorum tarama yaparken bile %10 un üzerine çıkmıyor işlemci yükü

Vocal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Saat yanindaki norton simgesinin ustunde sagtus yap yakin gecmisi ac de yukardan listeden karantinayi sec

sizin için can sıkıcı olsa da norton doğru olanı yapıyor. çözümü ise şöyle sağlayın, trayde yani saatin yanındaki norton logosuna sağ tıklayıp auto-protect / etkileşimli güvenlik / akıllı güvenlik duvarı gibi özellikleri bir süreliğine pasif hale getirin ve crack li yüklemeleri / kopyalamaları bu şekilde gerçekleştirin.
bilgisayarın kaldırmasına gelince, nortonun sistem kasması eskidendi şimdi ciddi gelişmiş. ben de 360 kullanıyorum tarama yaparken bile %10 un üzerine çıkmıyor işlemci yükü

Teşekkürler..