Norton 360 3 KULLANICI ?

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar bugün internet üzerinden norton 360 sürüm 4.0 3 kullanıcı olandan aldım ancak tek ürün numarası vardı ve kendi bilgisayarıma sorunsuzca kurdum fakat arkadaşın bilgisayrına kurunca benim email ve şifre ile etkinleştirebildi yani kendi norton accountu ile yapamadı.bu durumda online yedeklemede yapamıyor.

Acaba 3 kullanıcı için 3 ayrı ürün anahtarımı olması gerekiyor?Yoksa tek ürün anahtarı ilemi 3 bilgisayara kurulabiliyor?

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Merhaba aynı ürünü ben de aldım.tek lisans anahtarı ile 3 bilgisayarda kurduk.

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Merhaba aynı ürünü ben de aldım.tek lisans anahtarı ile 3 bilgisayarda kurduk.

aha zorhak abim şimdiyukardada derdimi anlattım hani biliyorsun programı kurarken birde norton account istiyor ya, ben kurarken benim accountu kullandım sonra arkadaşa kurarken yine benim mail adresi çıktı.arkadaş kendi accountunu yazınca kabul etmedi.bende şüpheye düştüm tek kullanıcılı diye...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
acount kısmınında ne oldu bilemiyorum.3 kişiydik ben account hesabı açtım diğerlerine sadece ürünün lisansını verdim.onlar ayrıca account açtı mı bilmiyorum.en erken yarın sorabilirim.

ama benim acounta girince lisans anahtarının 3 defa etkinleştirildiği bilgisini gösteriyor.bu da ek bilgi olsun..

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
acount kısmınında ne oldu bilemiyorum.3 kişiydik ben account hesabı açtım diğerlerine sadece ürünün lisansını verdim.onlar ayrıca account açtı mı bilmiyorum.en erken yarın sorabilirim.

ama benim acounta girince lisans anahtarının 3 defa etkinleştirildiği bilgisini gösteriyor.bu da ek bilgi olsun..
Tamam dır abi hallettim onlarda benim account ile kullanabiliyorlar...