Normal değerler, anlık takılmalar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hym
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hym

Öğrenci
Reaksiyon puanı
28
Selam arkadaşlar, öncelikle sistemimi belirteyim.

-Ekran Kartı :MSI RX570 OC 4 GB
-İşlemci :İNTEL İ3 - 9100F
-Ram :8 GB CRUCİAL 3000MHZ
-Anakart :MSI H310M-PRO-VD-PLUS
-Kasa :CORSAİR CARBİDE SERİSİ SPEC-05 550W
-Monitör : ASUS VP228HE

Şimdi arkadaşlar, ilk olarak ısı değerlerim ve fps değerlerim oldukça normal örnek olarak CS-GO 'da min 150 - max 300 civarlarında fps alıyorum.Ya da FiveM oynarken 50-59 arası fps alıyorum onunda sebebini anlamış değilim ,RAM kaynaklı olduğunu düşünüyorum.2 oyunda da anlık ,yarım saniyelik takılma yaşıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

(Bios dahil tüm sistem günceldir.)

Hym

Öğrenci
Reaksiyon puanı
28
Güncel

alpsadik

Profesör
Reaksiyon puanı
2,871
Hocam dün redditte bir başlıkta okumuştum power usage'ı +50 yaptım sorun düzeldi diye. Deneyin isterseniz.
"""So after trying a million different ways to stop stutter in games particularly modern warfare I finally managed by allowing plus 50% gpu power usage in amd radeon controls. Hope this helps someone. """

Hym

Öğrenci
Reaksiyon puanı
28
Hocam dün redditte bir başlıkta okumuştum power usage'ı +50 yaptım sorun düzeldi diye. Deneyin isterseniz.
"""So after trying a million different ways to stop stutter in games particularly modern warfare I finally managed by allowing plus 50% gpu power usage in amd radeon controls. Hope this helps someone. """

SSD problemli mi acaba onun hakkında bir fikriniz varmı? Aşırı dalgalı gözüküyor, farklı örneklerde dalgalar çok kısa vaziyette.

alpsadik

Profesör
Reaksiyon puanı
2,871
SSD problemli mi acaba onun hakkında bir fikriniz varmı? Aşırı dalgalı gözüküyor, farklı örneklerde dalgalar çok kısa vaziyette.
Hocam emin olamadım fakat dün de forumda yine RX 570 takılma sorunu yazılmıştı. Biraz araştırınca birinin RX580 için bu çözümü bulduğunu gördüm. Bir deneyin isterseniz.