Nokia N96 İncelemesi - Video

Darty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ya çoluk çocukla uğraşıyoz yaaa.ya teknik bilgi yazdım o kadar verilen cevaplara bak ya.alın anasını satayım alın tepe kullanın,senelerce eskimesin n96nız.hayrını görün.ben enayi değilim o kadar para vermem en az 1500 ytlden satılacak.amatörler sizi.sdn'ye yakışmıyor o kadar teknik detaylarla inceleme yapan siteye.çoluk cocuk fink atıyor.moderatörler okuyunca yazdıklarımı onlar anlayacak zaten doğru olup olmadığı.fiyat/performans açısından.hadi eyvallah içlerinde çocuk besleyen arkadaşlar.

Şöle bi atasözü var;asla aptallarla tartışmayın önce sizi kendi tarafına çeker.sonra aptallığa hapsederler diye.Anlayana

Bu yazdıklarınla seviyen ortaya çıktı burda tartışma olmamalı zaten fikir alışverişi yapılmalı modaretörler karar versin gercekten bu forumda kimler olmalı diye...

DogukanDogu84

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Nokia yeni XpressMusic ve N96 ile Iphone u dörde katladı bence.Bir de iphone yalnız Apple yazılımları ile çalışır ve bir operatöre bağımlı olmak zorundasınız.(kontrat)...

ulaş35

Doçent
Reaksiyon puanı
2
iphone um yok ama herkesten bi farkım olsun diyenlere iphone tam uyar. isteyen istediğini söylesin... :D

bodrumlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün elime aldım ve inceledim bu kadar kalitesiz bu kadar hantal ve bu kadar işçilik ve dizayndan yoksun bi tek telefon biliyorum oda NOKİA :D fiyatıda içler acısı, bunu alacak arkadaşlar aklınızı mantığınızı kullanın.Nokia yıllardır milleti sömürüyor ne zaman adam gibi bir makine çıkarmış hemde makul fiyata.Bazı arkadaşlar kıyaslama yapmış iphone ve diğer marka larla elmalarla armutları aynı sepete koymayın lütfen diğerlerinde en azından işçilik ve emek var (onlarında fiyatlarını savunmuyorum tabii) nokia sadece kendini tekrarlayan ve diğer markalara bakıp bizde yapalım daha çok fiyata satarız mantığında olan bir firma.Nasıl Tofaş bizi senelerce fiat ın dandik arabalarıyla yıllarca bu milleti kazıklayıp bu ülkede araba üretimini engellediyse nokia da aynı şeyi yapmaktadır Türkiye Distrübütörleriyle, artık gözünü açın lütfen yaa; böyle şeylere kanmayın. Küçücük ekranı var napıcaksın 16+8gb hafızayı film mi izliceksin; bi b..k izleyemezsin o ekranda tmm olsun eywallah da o fiyata git mis gibi bir laptop al,git başka bişi al yazıktır günahtır.Sadece alo demekve mesaj atmak la yetindiğimiz telefonlara bu kadar para verip elin finlandiyalısını amerikalısını vs.vs ine parasına para kazandırmayalım.biliyoruz ki 3 ay sonra 4 ay sonra bu fiyatlar yarıya düşücek. hatırlarsınız geçen sene dünyanın parasını verdiğiniz telefonları,ne kadar ediyor şu anda; Sağ duyu sevgili arkadaşlarım sağ duyu lütfen...

Canınızı sıktıysam kusura bakmayın okuduğunuz içinde Tşk.Ederim..

cakabuba

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence de tasarım olarak bir iki istisna hariç her sınıfta nokianın ürünleri daima daha kaba olmuştur. Nokiada doğal olarak babasının hayrına ürün yapmıyor. İstese kralını yapabilir, en azından en büyük üretici o. Diğer markalar da iphoneda olduğu gibi piyasaya girip pay almak ya da ayakta kalmak için yeni sıradışı modeller çıkarmak zorundalar. Zaten onlar da olmasa intel benzeri nokia da kılını kıpırdatmaz. Türkiye'de bilişim dünyasında isim yapmış güvenilir şahsiyetlerin çoğu iphonenu eksikliklerinden dolayı tavsiye etmiyor. İphonenun ilk versiyonunu müşterilerden birinde gördüm ve biraz mıncıkladım. apple icadı multitouch, cicili bicili menüler, internette gezinti (flashsız olması hariç), güzel ama güzellikler sadece bu kadar. Artı ve eksileriyle karşılaştırıldığında iphone, n96nın yanına bile yaklaşamaz. Kendimizi kasmaya hiç gerek yok,iphone denen zımbırtı anca moda, tarz diye alınır. Orta halli ve altında gelirliyseniz, hava atmak için de o kadar paraya yazık.

Cep telefonları ne kadar kaliteli kameraya sahip olsalar da video kamera ve fotoğraf makineleri kadar iyi sonuç vermedikleri doğru. Ama cep telefonumuzu yanımızdan hiç ayırmayız. Kamera ve fotoğraf makineleri için bu durum geçerli değil. Fotoğraf ve vidyo özellikleri artık cep telefonları sayesinde hayatımızda ihtiyaç halini aldılar. Çok yakın olmasa da cep telefonlarının gelecekte kameraların yerini alacağı açık. Bence bir ürün içinde daha iyisini bekleyeyim demek de yanlış. O zaman sonsuza kadar bekleyelim, nasıl olsa daha iyisi çıkacak. Mühim olan iyi ihtiyacımızı ve istediklerimizi belirleyip, iyice araştırıp doğru olanı almak, her yenilikte elimizdekine bakıp iç geçirmemek, bilinçli olmak. İşte burda da sdn ve benzerlerinin faydası ortaya çıkıyor... :P nacizane düşüncelerim... :)

Burda karasal yayın yok ama tv özelliği çok hoşuma gitti. Eğer karasal yayın başlarsa; bence Turkcell ve diğerleri bedava mesaj vb.lerinde yaptıkları gibi bunun içinde mutlaka bi güzellik düşüneceklerdir. Zamanında ngagede radyodan aac formatında kayıt vardı. Aceba n96da da radyo ve tvden kayıt imkanı var mıdır?...