Nokia N8

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
5-6 ay önce aldım N8'i gayet güzel kullanıyorum bi kere sorun geldi oda benim yüzümden fazla yazılım yüklemekten yoksa gayet çok iyi Şimdi Annayı yükledikten sonra çok daha süper tavsiye ederim.

bybarut

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Anna yı yerden yere vuranlar da var savunanlar da deneyiminiz için teşekkürler deneyip görelim inşallah sıkıntı olmaz

konyak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Nokia n8 gerçekten sorunlu bir cihaz mı yoksa stabil çalışan bir cihaz mı
kimisi donuyor v.s.kimiside gayet stabil çalışıyor diyor ne iş anlamadım yok şimdi alacağım elimde patlamasın çünkü n79 aldım 4.günde servis ile tanıştı kamerada noise sorunu için
tşk
sınıfları farklı ama bir de lg optimus black var aklımda

merhaba dostum, öncelikle nokia teknik serviste çalışmış biri olarak eğer dokunmatik telefon arıyorsan nokia dan vazgeç, dokunmatik klasmanında nokia bütün telefonların gerisinde bence algılama sorunu, donma sorunu vs vs.. baya kötü yani.. tavsiye edeceğim telefon marakaları ise samsung, htc,ıphone en kalite ve şekilleri..

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
merhaba dostum, öncelikle nokia teknik serviste çalışmış biri olarak eğer dokunmatik telefon arıyorsan nokia dan vazgeç, dokunmatik klasmanında nokia bütün telefonların gerisinde bence algılama sorunu, donma sorunu vs vs.. baya kötü yani.. tavsiye edeceğim telefon marakaları ise samsung, htc,ıphone en kalite ve şekilleri..

Donuyor da neden donuyor acaba? İşletim sisteminden mi, donanımdan mı, gıcıklığından mı? Yoksa sadece Nokia olduğundan mı? :)
Hiç teknik ayrıntıya girmeden, gerçek bir Türk teknik servisi gibi konuşmuşun hoca. :D

bybarut

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bence nokianın tüm kronik sorunları geleceğe yatırım yapmaktan kaçan üst düzey yönetim ve ar-ge ne iş yapar bunlar millet yakında 4çekirdekli işlemci sürecekken piyasaya yeni 1ghz işlemci çıkacak
n8 biraz daha güncel donanıma sahip olması gerekirken olmadı olamadı
680mhz işlemcini yap 1ghz zor mu 256 ram yap min 768 niye yapılmaz günü kurtaralım nasılsa satar bende kronik bir nokia kullanıcısıyım ama n8ve sonrası için düşünceliyim çıkart 600-700-701 modellerini biran önce diğerlerinden hızlı davran nokia umarım rekabet kızışır ve nokia hakettiği yere gelir

konyak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hocam açık konuşim nokia diğer andriod cihazlara göre geride kaldı, zaten dokunmatik olarak çoğu telefonu işe yaramaz halde, bir türlü tutturamadı nokianın Türkiyede çok satması isminden geliyor herkes alışmış nokia diye fakat samsung, htc,lg, iphone fark attı şahsi fikrim nokia... bana kalırsa bu markalara yönelmen senin adına daha hayırlı olur diye düşünüyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben telefonu orjinal ayarlarına döndürdüm telefon mp4 videoları açmamaya başladı ne yapabilirim