Nokia N78 İçin Yeni Firmware

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Eğer Nokia N78 sahibiyseniz cihazınızı hatalardan arındıracak ve yeniliklere açacak güncelleme haberine sevinebilirsiniz. Ancak mesele burada bitmiyor, bakalım güncelleme size çıkacak mı?

Symbian tutkunları N78 modeli için Nokia'nın yeni bir FOTA firmware güncellemesi yayınladığını belirtiyorlar. Yeni versiyon 21.002 numarasına sahip ve tümü olmasa da v20.149'da bulunan hata ve açıkları gideriyor. Nokia'dan henüz resmi bir açıklama olmadığı için elimizde resmi bir değişiklik bilgisi de bulunmuyor.
att_nokia_n78_cell_phone1239570256.jpg

Yeni güncellemeyi PC Suite üzerinden kurmayı bekleyin.
Bunun ötesinde güncellemenin dünya çapında yayınlanıp yayınlanmayacağını veya ürün kodlarına göre bölgesel dağıtılıp dağıtılmayacağı da belli değil. Her iki şekilde de son firmware'in mükemmellikten uzak olması nedeniyle denemeye değer olduğu muhakkak. Yeni güncellemeyi Nokia PC Suite yazılımını bilgisayarınıza kurduktan sonra Nokia Software Updater ile yükleyebilirsiniz. Ancak bunun için önce resmi sürümün çıkmasını beklemelisiniz.
:: Nokia N78 hakkındaki görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.

Yazan: Cem Sünbül
SDN - http://shiftdelete.net

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Hack yöntemi işe yarıyor mu önce öğrenelim sonra kuralım.
İlgilenen arkadaşlara şiddetle tavsiyemdir.:)

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar versiyon güncellemeyi açıkça söylemek gerekirse hiç önermem.Ben de N95 8gb var ve versiyon güncellemesini servisinde tertemiz bir şekilde para vermeden yaptırdım.Evde kendi yaptığınız vakit kilitlenmelere sebep olabilirsiniz.O yüzden en güzeli cihazınız garantiliyse servisinde ücretsiz birr şekilde yaptırmak.

Reaksiyon puanı
2,148
evde yapılması için nokia updater diye bi program çıkarılmış bence anlayan yapabilir hiçbir sorun olmaz ben yaptım sorun olmadı

By_Mehmet

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben N78 kullanıyorum 6 aydır telefonu güncelleme yaptıktan sonra müzik çalara girdiğimde açılıyor yazıyor normalde yazmıyordu ve telefonu açtığım zmn bazen 2 günde 1 telefon kilitlenio bataryayı çıkartıp bekletiom o zmn düzeliyor ve suanda telefonumunversiyon 21.002 ama hala aynı sorun devam edio

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Ben N78 kullanıyorum 6 aydır telefonu güncelleme yaptıktan sonra müzik çalara girdiğimde açılıyor yazıyor normalde yazmıyordu ve telefonu açtığım zmn bazen 2 günde 1 telefon kilitlenio bataryayı çıkartıp bekletiom o zmn düzeliyor ve suanda telefonumunversiyon 21.002 ama hala aynı sorun devam edio

Eğer önceki firmwareler ile birlikte de kullandığınız bir program varsa belki bu program böyle bir soruna sebep oluyor olabilir.
Bunun yanısıra kullandığınız hafıza kartından kaynaklanan bir sorun da olabilir. Farklı bir hafıza kartıyla da kullanmayı deneyin.

By_Mehmet

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şuanda bu sorunları yapmıyor ama inş olmazda

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
19
bendede n78 var ama guncellemeyi düşünmüyorum hack yoksa .