Nokia N8 İçin Yeni Firmware!

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Bilgilendirme için çok teşekkürler alabula. Denemek için sabırsızlanıyorum ancak geliştiricinin web sitesi pek bir çetrefilli. Biri yardım edecek mi bizlere? :)

MesutCULCUL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya bi baktım da,anlatımda kolay birşeyi yok,ama garanti dışına bırakıyor ya :s daha dün aldım,iki yıl garantili,hackleyecez diye garanti dışına çıkartmak yemedi :) şahsen, resmi firmwareyi bekleyecem...tabi fikrimi değiştirmez isem :)

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Hackleyince nolcak ya yanlış birşey yapılmazsa cihaz acayip oluyor, 5800 mesela..:)

MesutCULCUL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hacklemeyi doğru yapsak da yanlış yapsak da garanti dışı kalıyor ya, ama doğru yapınca kullanım kolaylığı ve iyileştirmelerle kullanmış oluyoz orası ayrı :)

hakanozdm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
n8 bulabilen varmı? kaç yere baktım ama stoklarda yok. Nokia Shoplarda 100tl para bırakın gelince size ayıralım diyorlar ankarada. İnternet sitelerinde de yok... hayırlısı bakalım...

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Bir FW çok şey değiştirir. sorun donanımsal değilse hemen hemen her sorun çözülebilir :)

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
hacklemeyi doğru yapsak da yanlış yapsak da garanti dışı kalıyor ya, ama doğru yapınca kullanım kolaylığı ve iyileştirmelerle kullanmış oluyoz orası ayrı :)
Garantinin gideceğini sanmıyorum ama orijinale dönme şans olduktan sonra birşey değişmez:)

MesutCULCUL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Garantinin gideceğini sanmıyorum ama orijinale dönme şans olduktan sonra birşey değişmez:)

heh işte,nasıl geri döneceğimizi anlatmıyo :D onun için de epey bi forum dolaşmak lazım, orjinal fw sini bulup indirmek falan :) ama bi changelog'a baktım hakikaten güzel şeyler var özellik fix olarak...