Nokia lumia 820

kocadag43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar merhaba
yaklaşık 2 yıldır android kullanıcısıyım wonder ve şimdide 10 aydır s3 kullanıyorum tamamen sıkıldığımdan ve diğer platformları da görmek için lumia 820 almayı düşünüyorum sorularım şu
donanım olarak s3 ten terfide lumia da sıkıntı yaşarmıyım
yazılım olarak androidden artı ve eksileri neler
lütfen deneyimli arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim buradaki yorumlarla hem ben hem de başka arkadaşlar alışveriş yapabilir şimdiden teşekkürler,

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
bence bi iosu dene sonra wp8 e geçersin malum daha uygulama mağazası tam oturmadı

Trakyacus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyun oynuyorsan ios al oynamıyorsan wp al genel oyunlar var da hepsi tam değil tabi stabilitesi iostan bile iyidir wp nin bende iphone 4 var 5 e göre eski ama takılmaktan ölcek bir gün ama wpnin en dandik teli bile kasmıyor

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Akrabam lumia ben s3 kullanıyorum sana söyle soyleyeyim wp tellerde uygulama denen birsey yok tam oturmamis market birkac gune sıkılırsin gibime geliyor oyunlar en ilk ios a sonra android e cok fazla sure sonra onlara gelir bir de isletim sistemi stabil ama sabit bir sey degistiremezsin diyecegim o ki lumia alacana i phone dene daha stabil ve en zengin market

ümmet:D

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kasma yok ama bunun yanında uygulama sıkıntılı tabikide ekleniyor ama son zamanlarda yavaş ilerliyor. Alabilirsin deneyeceksen