Nokia lumia 620 kullanicilari

efeyusuf26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet lumıa 620 kullanıcıları sizlere sesleniyorum bu telefonu almaya karar verdim sizce nasıl bir telefon kullanananlar bilgi verebilirler mi telefonda takılma donma vb. sıkıtılar oluyor mu?
internet deneyımı sızce nasıl hız açısından evet kullanıcılardan cevap beklıyorum sonradan pişman olmak istemem ...

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Bende bu telefona gözümü diktim ama kullanıcılardan tam yorum alamadım, inşallah istediğim gibi bir telefon olur. Androidden sıkıldım birazda windows 8 phone deneyimi yaşayayım diyorum. Oyunlarda sıkıntı yapmam zaten androidde bütün oyunları oynadım sıkıldım artık, kamerası iyi görünüş iyi bir telefon alıp şöyle uzunca bir kullanmak istiyorum :)

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Takılma donma söz konusu değil ama bir süre sonra sıkılıyorsun arayüzden :P

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Arayüzden sıkılsam ne olacakki, androidde binlerce arayüz var ama bir türlü seçim yapamadım, ondan bile sıkılıyor insan, iphone alayım dedim 4s ten aşağısı kurtarmıyor oda 1700 tl :( 500 ve 700 tl civarı en iyisi limua 620 :) bence, ben aldığımı telefonu en az 3 yıl kullanırım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kardeş sen herhalde l620 kullanıyorsun, gece çekimleri nasıl, flaş var biliyorum ama yinede merak ediyorum, video değil sadece fotoğraf çekimi

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
@hayalci
Gündüz çekimler gayet iyi ama malesef gece çekimleri kötü :(

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
İlla gidip limua 920 mi almak gerek, şu anda en iyi gece çekimleri sadece l920 imiş. ne yapak şimdi, 1300 tl vermekte pek içime sinmiyor

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Eğer kamera senin için önemliyse bekle Lumia 1020'yi al bence :wink:

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Kamera önemli değil benim için, ben 500 ve 600 civarı kamerası iyi bir akıllı cihaz arıyorum. limua 620 hem boyutu hemde kamerası biraz ilgimi çekti, o yüzden kamerası hakkında bilgi almaya çalışıyorum. Eğer kamerası sony xperia sola gibiyse hemen alırım

Lepidoptera

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bugun Nokia Lumia 620 aldim telefon gayet guzel touchpad harika. Takilma donma yok suana kadar. Arayuz gayet guzel fakat simdi bir sorun var wifi baglanamiyorum evimde ki wifi gormuyor nedendir bilinmez internette arastirdim pek bir yanit alamadim. Wpa2 wpa ayarlarimidir nedir onlarin bazilarini gormuyormus yazmis biris tam emin degilim ama 3-5 wifi goruyor bir tek benimkini gormuyor onun disinda telefonun gece cekimi kotu gunduz cekimi henuz denemedim ama sanirim guzel. Yani bu fiyata bu ozellikler alinabilir. Hic oyle kotu bir telefon degil bu tipki windows kullanicilarinin linux kullanamamisi gibi birsey. Henuz oyun ve muzik sistemini denemedim denedigimde yazarim.Sistem guzel guvenle alabilirsiniz. :)

sumeyrademirci

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ne bileyim windows phone, symbian bana biraz karışık geliyor ya android'e bir kez alıştın mı diğerini yadırgıyor insan ama yinede senin tercihin yaptığım araştırmalarda güzel bir telefon olduğunu okumuştum ama bazı eksikleri de yok değil tercih sizin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar hafıza kartına müzik attım bilinmeyen albüm olarak kaydoldu. usb bile pcden baktığımda adı yazıyordu. telefonda bilinmeyen çıkıyor. adını değiştiremedim ne yapmam lazım

targettttt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar nokıa lumıa 520 tel kendi videolar bölümundekı videoları bulurtooth ile paylaşamıyorum neden
Yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.