Nokia E71 Ön İnceleme

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Nokia'nın BlackBerry'ye ve Samsung'un akıllı telefonlarına rakip olarak konumlandırdığı E71 için bir ön inceleme yaptık. Ayrıntılar videomuzda.

Nokia'nın yeni nesil iş telefonları E serisinde kendisini göstermeye başladı. İlk görüşte BlackBerry Curve'ü hatırlatan bir boyut ve tasarıma sahip olan E71, selefi E61'e göre çok daha ince bir yapıya ve daha minik tuşlara sahip. Boyutun küçülmesi ve yeni özelliklerin eklenmesi çok iyi olmuş; fakat E61'in tuşlarına göre E71'i kullanmak açıkça daha zor olmuş. Bu arada gelen yeni özellikleri listelediğimizde, radyo, GPS ve kamera gibi önemli özellikleri görüyoruz. Aynı zamanda, artırılabilir bellek artık microSD şeklinde sunuluyor ve değiştirmek için arka kapağı açmak zorunda değilsiniz.

İzleyin

[SDNTV3]2008_11_10_nokia_e71.mp4[/SDNTV3]​

Nokia E71
Cep Telefonu

Ağırlık: 127 Gram
Ekran: 2,36 inç, 320x240 piksel
Kamera: 3,2 megapiksel
Video: MPEG4, 3gp, Real one, WMV9,DivXOyunlar: FIFA08, Asphalt4
Ses: mp3, .wma, .aac, AAC+, eAAC+
Ofis: Adobe PDF, Quickoffice ile görüntüleme
Bağlantı: Bluetooth, WiFi, A-GPS,
İşletim sistemi: SymbianOS 9.2

Bilgi için: Nokia
Yazan: Berkin Bozdoğan
SDN - http://shiftdelete.net

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Ben sevdim gayet güzel olmuş çok büyük de değil gayet kibar özelliklere diyecek birşey yok zaten e E66 hayranıydım ama bu kat kat daha güzelmiş

eminmercan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ön kameraya gecemıyorum ön kamerayı nasıl kullanıyoruz telefonda ön kamera secenegı yok ?

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Yahu amma zor buldum inceleme videosunu :D şu e71 i birde ben inceleyeyim.

airduncan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben 6 aydır kullanıyorum ve memnun değilim, sürekli donma yapıyor ve sadece bende bu sorun yok, kardeşimde ve arkadaşlarımın birçoğunda da bu telefondan var ve sürekli donma yapıyor, sorunlu bir model olduğunu düşünüyorum...